Kocam normal mi?

Yaa aslinda güzel gibi ben olsam keyfime bakarim da adamin karakteri de önemli
Buna benzer biriyle tanistirildim adam fazla domestik ev hanimi gibiydi ama erkeksi hic bir özellik yoktu konu sahibi sizinki öyle miyminti midir? Degilse keyfinize bakin
Ne guzel valla bana da lazim bi tane🤣

Arkadaşlar yavaş gelin kadın öldü öldü!! Bir tane cevap yazamadan banlatmışsınız.

S StayWildMoonChild kocanızın adını ne koydunuz? Yoksa model ismiyle mi çağırmayı tercih ediyorsunuz? Bir de ne kadar sürede şarj oluyor?

Babür.webp

Evet bayanlar,

kocamin normal olmadigini düsünüyorum. Kendisi bana her konuda yardim eder, yani tutun camasirdan taaaa bulasik ve temizlik islerine kadar. Her gün tuvaleti fircalayarak temizler. Ben yapmak isterim, izin vermez. Bulasiklari her zaman makineye dizer, asla ortalikta birakmaz. Camasirlari, coraplari vs hep kirli sepetinde olur, yerde orda burda birakmaz. Cok titizdir. Haftada bir buzdolabini bosaltip siler. Alisveris yapmamisimdir ne zamandir. Benim yapabilecegim pek bisey kalmiyor o böyle yapinca, bos bos oturuyorum, youtubeda takiliyorum, kitap okuyorum, örgü filan yapiyorum. Ben de temizlik ve ev isi yapmak istiyorum.

sürekli benimle ilgilenir, sohbet etmek ister, konusur da konusur, telefonu asla eline almaz, bazen diyorum ki keske telefonuna düskün olsa da biraz beni rahat biraksa. Cok ilgilidir, benimle disari cikmak, gezmek ister. Disarda hep elimi tutar. ise gitmeden yanima gelip sarilip öper. Ya erkekler benim bildigim dedigim dediktir, kahveye giderler, ufak capkinlik yaparlar ama benimkimde tik yok.

Kocam normal mi?
Allah herkese böyle koca nasip etsin

ayyy buldun da bunuyon mu yaaaa.... her kadının hayali böyle kocaa 🤣🤣🤣🤣🤣

Evet bayanlar,

kocamin normal olmadigini düsünüyorum. Kendisi bana her konuda yardim eder, yani tutun camasirdan taaaa bulasik ve temizlik islerine kadar. Her gün tuvaleti fircalayarak temizler. Ben yapmak isterim, izin vermez. Bulasiklari her zaman makineye dizer, asla ortalikta birakmaz. Camasirlari, coraplari vs hep kirli sepetinde olur, yerde orda burda birakmaz. Cok titizdir. Haftada bir buzdolabini bosaltip siler. Alisveris yapmamisimdir ne zamandir. Benim yapabilecegim pek bisey kalmiyor o böyle yapinca, bos bos oturuyorum, youtubeda takiliyorum, kitap okuyorum, örgü filan yapiyorum. Ben de temizlik ve ev isi yapmak istiyorum.

sürekli benimle ilgilenir, sohbet etmek ister, konusur da konusur, telefonu asla eline almaz, bazen diyorum ki keske telefonuna düskün olsa da biraz beni rahat biraksa. Cok ilgilidir, benimle disari cikmak, gezmek ister. Disarda hep elimi tutar. ise gitmeden yanima gelip sarilip öper. Ya erkekler benim bildigim dedigim dediktir, kahveye giderler, ufak capkinlik yaparlar ama benimkimde tik yok.

Kocam normal mi?
Hayatta inanmam böyle bir koca olmuş olamazz

Evet bayanlar,

Kocam normal mi?
Bacım Allah'tan belanı mı istiyorsun 😂😂😂 adam daha ne yapsın yaa. Mutluluğunuz daim olsun umarım eşin hep böyle olur yardımcın ve destekçin olur okurken senin adına sevindim normal mi demene de sinir oldum . Öpte başına koy daha ne 😂

Back
X