- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.293
- 138
Siz bıkmadığını düşünebilirsiniz ama kim bütün evin sorumluluğunu yüklense bi yerden sonra bıkar, çalışmayan bir kadın bile her işe yetişemeyip eşinden yardım bekliyor. Siz ikiniz de çalıştığınız halde bütün işler adama kalmış, neden? Evlenmeden ben ev işi yapmam demişsiniz o da kabul etmiş ama bi yerde patlamış artık. Size sorumluluk vermek istiyordur yoksa her şeyi yapan biri bi kedi suyu tazeleyemez mi onu da yapar çamaşırı da asar yani, size söylüyorsa siz yapın istiyor işte. Bir şey 10 kere 100 kere söylenip yine de yapılmazsa insan çıldırır, ev işi sevmemek ayrı bi şey sizin durumunuz ayrı bir boyutta, adamda hastalık arayıp kendinize neden dönüp bakmıyorsunuz? Bir kedi suyunu değiştirmeye bu derece üşenmek ya da her seferinde unutmak normal değil çünkü, tembelim deyip geçiştirilecek bir şey gibi görünmüyor. Ayrıca düşünceniz çok bencilce, her şeyim yapılıyor ayağıma geliyor o zaman hiçbir işin ucundan tutmayayım, bebek bakımının tamamını siz üstlenmelisiniz bu durumda, o da eşinize kalmasın.Yoo hiç bıkmamış hala bana yaptırmıyor. Kedinin suyu gün içinde tazelenmesi lazım diye bana diyor yoksa akşamları mamasını kumunu yine o yapar.
Ama o konuda evet biraz tuhaflık var mesela bana hep sen yorulursun yapma ben yaparım diyor ama bence bu da bir şekilde takıntıdan dolayı. Evde bulaşık makinesi bile boşaltmıyorum. Yastığı yerden kaldırıyorum belin ağrır ben kaldırırım diyor. Ben zaten tembel bir insanım hani benim için ideal eş şu an, ayağıma yemeğim suyum gelince keyfime bakarım ama onun için üzülüyorum acaba bu bir hastalık mı diyorum.
Son düzenleme: