Madem öyle bir meslek sahibi olup kendi paranı kazansaydın da kocan seni aldatırken lazer parası peşine düşmeseydin.Ne gamsızı be?!gecen ay yaptırdım her ay yapılmalı yoksa verdiğim para da batıcak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem öyle bir meslek sahibi olup kendi paranı kazansaydın da kocan seni aldatırken lazer parası peşine düşmeseydin.Ne gamsızı be?!gecen ay yaptırdım her ay yapılmalı yoksa verdiğim para da batıcak.
Rusya da yasiyordunuz ? Size hiç mi bir çözüm yolu yok ? Türkiye'deki sığınma evi vs gibi. Ailenizin yanına gittiginizde geri dönmeyin.Selam!inanırsanız bilmiyorum ama ben bu gece sinirden uyuyamıyorum.şu aşağılık koca”m yüzünden.şöyle ki ben bununla konuşmuyorum yatakları da ayırmışım.dün gece benim haberim solmamış bu kalkıp saat 4’te falan gitmiş evden.annesi sabah olunca söyledi bana.yoksa halen uyuyordum.neyse gece olunca eltim bana söyledi ki gel şu programı yükle takip et şu herifi.ben de program yükledim ve sonunda anladım nerede olduğunu.gece ile çıkmış kendi gibi ahlaksızlarla buluşup viski falan içmeye ama alınmamış.ben bunu program sayesinde öğrendim.kendisi uyuyordu bunu uyandırdım söyledim şöyle şöyle.zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyordu.elimde sübut olduğunu öğrenince de elime vurdu.sövdü arkamca.girdim baktım mesaj falan saklamamış hepsini silmiş .aşağılık .sinirden uyuyamıyorum.ben yüzümdeki akne lekeleri için lazere gidiyorum bu ay da gidecektim param falan yok bu guya verecekti onu da artık vermeyecek.yahu boşanmak istiyorum daha ne yapması lazım ki şu adamın da beni bu kahrolasından kurtarsınlar
Demekki o kadar da gamsız değilBoşanma noktasına gelip hala akne lekeleri için lazer parasını hesabını yapmak
sen gibi gamsız olmak vardı şu dünyada
Hemen zırt diye uyandırıp söylemeseydin biraz daha delil toplasaydın keşke.
eDemekki o kadar da gamsız değilyoksa kanıt toplamak için biraz sabrederdi.
Baba ne yaparsa alamaz peki çocukları? Bence onu da öğrenip ona göre hareket edin.Anneme söyledim yine beni suçladı.herkes böyledir erkekler yani.neyse.ben niye boşanamıyorum size söyleyim.ben Rusya’da ailem Azerbaycan’da yaşıyorlar.ben hem Rus hem Azeri vatandaşıyım.beni tehdit ediyorlar çocukları senden alırız diye.buradaki avukatlardan da sordum dediler evet mahkeme babanın tarafında olacak çünkü benim ne evim ne de işim var o yüzden çocukları bana vermezler işte bu yüzden illeti yaşıyorum
Oradaki kadın hakları dernekleriyle iletişime gecseniz size yol gösterirler sanırım. Sorunlarınız bitmeyecek bu aileyle.Anneme söyledim yine beni suçladı.herkes böyledir erkekler yani.neyse.ben niye boşanamıyorum size söyleyim.ben Rusya’da ailem Azerbaycan’da yaşıyorlar.ben hem Rus hem Azeri vatandaşıyım.beni tehdit ediyorlar çocukları senden alırız diye.buradaki avukatlardan da sordum dediler evet mahkeme babanın tarafında olacak çünkü benim ne evim ne de işim var o yüzden çocukları bana vermezler işte bu yüzden illeti yaşıyorum
Ne güldüm yaBoşanma noktasına gelip hala akne lekeleri için lazer parasını hesabını yapmak
sen gibi gamsız olmak vardı şu dünyada
Hemen zırt diye uyandırıp söylemeseydin biraz daha delil toplasaydın keşke.
Evet artık 8 yıl olacak aynı evdeyiz.bana ilk söylediler güya ayrı yaşayacağız.ne bileyim cinselşik falan kalmadı artık ayırmışım yataklarısiz hepiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz çocuklar okul çağındaysa sizin cinsel ilişkinize de şahit oluyorlardır. kaç çocuk var? çok tehlikeli bir durum neden kabul ettiniz? boşanacak durum yoksa neden kurcalamaya yapıyorsunuz iyice çocuklara travma yaratmak için mi
Nilu, bitmedi dediğiniz evinizi içeriden gördünüz mü? Yani bu evde ne eksik ben anlamadım. Dışarıdan bakınca bildiğin bitmiş apartman görünüyor. Bu eve geçseniz pastacılık yeteneğinizi de geliştirip para kazanabilirsiniz. Çocuklarınız büyüyüp okula vs gidip evden ayrılacaklar, siz hala evde kalacaksınız. Ya bir gün bir konu açın da olumlu pozitif bir şey yazın. Adamı boşadım, ailesinden kurtuldum, çocuklarımla baş başa yeni hayat kurdum... Hiç mi hareket umut yok sizde?Evet artık 8 yıl olacak aynı evdeyiz.bana ilk söylediler güya ayrı yaşayacağız.ne bileyim cinselşik falan kalmadı artık ayırmışım yatakları
Yataglar ayrıdırsa aranızda heç cinsəllik yoxdursa hər şey bitirmisizsə onsuzda yoldaşın səni vecinə almaz başqa qadınlarında yanına gedəcək sizin aranızda onsuz nə sevgi nə də hörmet qalıb.Evet artık 8 yıl olacak aynı evdeyiz.bana ilk söylediler güya ayrı yaşayacağız.ne bileyim cinselşik falan kalmadı artık ayırmışım yatakları