• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam oyun bağımlısı

Hayır aksine durumları gayet iyi. Ama eşim en büyük çocuk. Diğer çocukların tüm bakımını maddi manevi ona yüklemişler. Kendi anne babasının bile anne babası olmuş. Anne babası da sadece kendini düşünen insanlar zaten. Eşim de maalesef sınır çizemedi olan bizim evliliğimize oldu yıprandık böyle
yazık ya ne aileler var sanki boşansanız kına yakacaklar ama ana sebep eş kişisi size yansıtmamalıydı bu böyle gider
çocuk konusunda emin misiniz açıkçası bu aileye torun fikri korkunç geliyor büyü yemeyen bir babayla üstelik
bence acele etmeyin eş ailesi sizden tamamen elini ayağını çeksin eşinizde biraz büyüsün öyle bakarsınız duruma
ama feci manipüle ve bağımlı etmiş bence bir yardım alsanız kökenine inmek için size de iyi gelir
bu kadar tolerans kendini suçlu hissetme normal değil tamam boşanmayında haksız olduğunu karşı taraf kabul etmeli
sizin aileniz bir şey demiyor mu onun ailesinin davranışlarına

yazık ya ne aileler var sanki boşansanız kına yakacaklar ama ana sebep eş kişisi size yansıtmamalıydı bu böyle gider
çocuk konusunda emin misiniz açıkçası bu aileye torun fikri korkunç geliyor büyü yemeyen bir babayla üstelik
bence acele etmeyin eş ailesi sizden tamamen elini ayağını çeksin eşinizde biraz büyüsün öyle bakarsınız duruma
ama feci manipüle ve bağımlı etmiş bence bir yardım alsanız kökenine inmek için size de iyi gelir
bu kadar tolerans kendini suçlu hissetme normal değil tamam boşanmayında haksız olduğunu karşı taraf kabul etmeli
sizin aileniz bir şey demiyor mu onun ailesinin davranışlarına
Şu anda aynı şehirde yaşamıyoruz. Ben zaten yazdan beri iletişim kurmuyorum hiçbir şekilde eşim konuşuyor ama ne konuşuyorlar ne yapıyorlar hiç sormuyorum bile. Yardımı bende düşünüyorum.
Bir şey deseler dolduruyor olurlar siz ikiniz iyi geçinmeye çalışın biz de olsak dışardan kimseyi hayatınıza dahil etmeyin diyorlar sadece.
Eşimin bilgisayarda WhatsAppı açıkmış. Oyun oynadığı arkadaş grubuna yazmış gayet gülerek falan. Oyuna çağırmışlar dışardayım demiş ama oraya da en son yazışı 21.00
Ne yapsam bilemiyorum saat kaç oldu gerçekten

Şu anda aynı şehirde yaşamıyoruz. Ben zaten yazdan beri iletişim kurmuyorum hiçbir şekilde eşim konuşuyor ama ne konuşuyorlar ne yapıyorlar hiç sormuyorum bile. Yardımı bende düşünüyorum.
Bir şey deseler dolduruyor olurlar siz ikiniz iyi geçinmeye çalışın biz de olsak dışardan kimseyi hayatınıza dahil etmeyin diyorlar sadece.
Eşimin bilgisayarda WhatsAppı açıkmış. Oyun oynadığı arkadaş grubuna yazmış gayet gülerek falan. Oyuna çağırmışlar dışardayım demiş ama oraya da en son yazışı 21.00
Ne yapsam bilemiyorum saat kaç oldu gerçekten
mesaj attınız mı

Daha önce problemlerimiz varken akşam eve gelip yemekten sonra yatana kadar oynuyordu haftasonu da tüm gün. Ama artık öyle değil bende karışmıyorum zaten hatta ben diyorum sen oyuna gitsene diye tv izlemeyi sevmiyor ben yanında oturuyorum çoğu zaman sende gel diyor. Oynadığı oyunların hepsini bilmiyorum ama bir iki tanesini ben de öğrendim mesela. Daha ne yapayım bilmiyorum.
Yemek saatimiz belli mutfakta olduğumu da biliyor gelir yanıma diye düşündüm biraz da gönlüm alınsın istedim belki bilmiyorum o yüzden özellikle çağırmadım bu sefer
O da kendi gönlü alınsın istemiş. Erkeklerin de prenses modları oluyor malesef 😀

Back
X