Kocam oyun bağımlısı

Ben yorumunuzu şimdi gördüm. Ama durum sizin anladığınız gibi değil. Sanırım günde bir saat bilemedin iki saat olarak anlamışsınız ama eşim eve gelip yemek yedikten sonra oyuna gidiyor. Haftasonları da tüm gün oyunda. Eve geri geldi bel fıtığı var yürüyemiyor şuan acı çekerken bile yine bilgisayarda
Çok şükür bir süredir bunu aştık
Bunu aşmıştınız ?

Çok şükür bir süredir bunu aştık
Bunu aşmıştınız ?
Ailesiyle olan sorunları kastetmiştim. Diğer mesajları da okuduysanız sorunlardan da bahsettim. Aynı şehirde yaşarken daha müdehalecilerdi şimdi farklı şehirlerdeyiz eskisi gibi değildik bu yüzden. Ama bu olaydan sonra yine onların etkisi olduğunu düşündüm annesini aradım ve haklı çıktım. Belli ki görünür yüzeyde halletmişiz ama içte hala etkisi var

Ailesiyle olan sorunları kastetmiştim. Diğer mesajları da okuduysanız sorunlardan da bahsettim. Aynı şehirde yaşarken daha müdehalecilerdi şimdi farklı şehirlerdeyiz eskisi gibi değildik bu yüzden. Ama bu olaydan sonra yine onların etkisi olduğunu düşündüm annesini aradım ve haklı çıktım. Belli ki görünür yüzeyde halletmişiz ama içte hala etkisi var
E oyundan ciddi sorunlarınız varsa biraz oraya yönelin bence

Back
X