kocam özümü ömrümü yedi

hep benim suçum.iyi gelin olmaya çalıştım.kimseye laf söylemedim.herkesle iyi geçinmeye çalıştım.çok kızdım.sinirlendim.milletin yüzünden binlerce kez eşeimle kavga ettim.onun hiçbir suçu olmadığı halde hırsımı ondan çıkarmaya çalıştım.1 sene nişanlılığımızı sayarsam 4,5 senede özümü ümrümü yedi bitirdiler.hep onları yükselttim.yücelttim milletin gözünde.küçük düşürmedim.azlarını çok yapıp anlattım.ama en ufak bi hatamda hemen yaptığım herşeyi silip çöpe atıyolar.yapmamam gerektiğini biliyorum....eşim annesine ters çıksa annesinden hemen cevap geliyo.sen bana ne yaparsan evladında sana aynısını yapacak diyo.bize iyi davranırsanız çocuğunuzda size onu yapacak diyolar.o yüzden eşim hep iyi davranılsın.laf söylenmesin istiyo.uuuff sinirden beynime kan fırlayacak valla.kursağım okadar çok kabardıki anlatamam (( ben ailemin ali kıran baş keseniydim.ne oldu bana oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffff(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…