- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi Cekirdek Aile27
harcamalrı bir ayda sen al eline
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gibi cantamda bir suru fis vardir gecen gun bir torba bosaltimEşine sen hayırdır. ? De..Fiş istee kiz günlük sana fis getirsin. .ben istemiyorum ama benim eşimin Slip saklama huyu var ve fis saklama her akşam boşaltır cebini ne aldığını bilirim![]()
Nasıl belli değilGeliri belli degilki hesap yapamiyoruz
Ama beni dinlemiyor nereye harcadığı belli degilEsin ticaretmi yapiyor genelde ticaret yapanin geliri belli olmaz bigun oyle bigun boyle olur ben esime is yerinde gelir gider defteri tutturuyorum ve her hafta hesap yapiyorum ipleri elinize alin
Bu şüphenizi nasıl giderdiniz bende işin içinden cikamadimeşim paracard yada kredi kartı kullanır bende hesap hareketlerinden bakıyorum , benimkide ne kazandığını nereye harcadığını asla paylaşmaz böyle olunca bende bir ara şüphelenmiştim
Kocam parayi ne yapıyor aklım ermiyor iki ayrı is yapıyor yine biz gecinemiyoruz bana diyo hiç para harcamiyorum arada bir dışarı çıkar orda biraz harcar öyle çok para değil yani arkadaşları tek işle araba fln aldılar biz iki iş yaptigimiz halde kit kanaat geciniyoruz acaba başka bi kadina mi harciyor işin içinden cikamadim
Bilmiyorum aklıma hersey geldi kumar ve kadın olayında takılı kaldımKâr ediyor mu peki yaptigi islerden belki zarar ediyordur ve size soyleyemiyordur ya da borcu vardırbilmediginiz kumar oolabilir. Baska kadin demissiniz de baska kadina yedirse size de yedirir heralde sizi zorda birakmaz. Ya da haydan gelen huya gider hesabi olmadık islerden mi kazaniyo