İki gün önce akşam eşimin arkadaşı aradı gitti saat 8 de gitti 12 de geldi. Bende düşündümki bi yerde oturup geldi.Dün birden hiç demezken eşime dedimki telefonunu karıştırabilirmiyim dedim oda evet al dedi. o gayet sakin hiç merak etmiyor naptığımı videolara bi baktım pavyon ortamı video tarihi 2 gün öncesi şok oldum ya bu ne dedim şaşırdı kaldı ilk önce bi arkadaşım gönderdi videouyu dedi ben çok sinirlendim oda onu farketti senin dışarda oldugun tarihteki çekim bu hani çok soğumuştun hani nefret ediyordun dedim(evlenmeden önce çok sık gitmiş anlatırdı bana) çok ama çok sinirlendim bana yalan söyledi dışarda oturduk geldik dedi ben aşırı tepki verdim benim eşim gidemez ya ben bunu kabullenmiyorum dedim.Oda yemin ederim arkadaşlar zorladı ortama uymak zorunda kaldım dedi saat 10,30 gittik 11.30 da çıktım ben bi yanlış yapmadım onlar hala oturuyordu dedi. Ben o videoyu çekecek kadar namussuz değilim karımı evimi ihmal ediyormuyum telefonlarım kapalımı sürekli senin gözünün önünde değilmi falan filan diye kendini savunmaya çalıştı.
Benim son sözüm ise ben bu işi kaldıramam ben kendimi inanılmaz kötü hissettim EVLİ ERKEĞİN ORDA ASLA İŞİ OLAMAZ dedim. ONUN SÖYLEMİŞ OLDUĞU ŞEY İSE SAYGI DUYARIM SANA ASLA Bİ DAHA GİTMEM SÖZ AMA BU YÜZDEN YUVAMI YIKICAKSAN DİYECEK BİŞEYİM YOK DEDİ KIZLAR NAPIYIM BEN YA ÇOK SİNİRLİYİM..
Benim son sözüm ise ben bu işi kaldıramam ben kendimi inanılmaz kötü hissettim EVLİ ERKEĞİN ORDA ASLA İŞİ OLAMAZ dedim. ONUN SÖYLEMİŞ OLDUĞU ŞEY İSE SAYGI DUYARIM SANA ASLA Bİ DAHA GİTMEM SÖZ AMA BU YÜZDEN YUVAMI YIKICAKSAN DİYECEK BİŞEYİM YOK DEDİ KIZLAR NAPIYIM BEN YA ÇOK SİNİRLİYİM..