Kocam pavyona gitmiş,bana yardım edin..

Sakın öfkeyle yanlıs bir karar verme canım.
Bak ben öyle birsey yaptım ve pisman oldum.
Esinin yaptıgı kabul edilir birsey degil gercekten de.
Ama eger esin seni seviyorsa,saygılıysa ve bugüne kadar güvenini sarsmadıysa tekrar düsün derim.
Herkes bir sansı hakeder diye düsünüyorum.
Ama burnu sürtsün birazcıkta.Görsün gününü.
sempatiksalakcinni

ben olsam kabul edemezdim. sana ayrıl ayrılma diyemem ama devam edeceksen de net tavrını koy , daha çok üzülmeyesin. çocuğun kaç yaşında?

ya erkekleri zincire bağlayamıyorsun her erkek mutlaka arkadaş ortamına girip geç saatte geliyor şimdi burada yok benim eşim gitmez diyenler var her akşam sürekli evinde olanlar için bişey diyemem ama işten geç çıktım şurdaydım falan filan kadına hissettirmeden erkek mutlaka dışarda kafa dağıtıyor kafa dağıtmak içki içmek değil erkek erkeğe muhabbetler.. kızım 2 yaşına giricek canım.

ya eşimin kimsesi yok annesi yok ayda yılda babasını görür iş ev ev iş bir hafta boyunca ben aileme yakınım sürekli görüşüyorum bunaldıgını onunda birileriyle dertleşmeye kafa dağıtmaya ihtiyacı oldugunu söylüyor.gerekçesi bu:a015:

Pardon ama zaten eşinizin bir ailesi var kızınız ve siz.
Eğer eşim benim yanımda deşarj olamıyorsa ve evi dışında deşarj olabileceği bir yer arıyorsa bu durumdan çok rahatsız olurum ve çok üzülürüm.
Peki size nereye gittiğini söylüyor.

hoş birşey değil ama boşanılacak bir durum da değil bence.
her hafta çıkmasını istemediğinizi söyleyin, kesinlikle gitmemesini isteyin.
hatta dışarı çıktığında gittiği yerin fişini isteyin.
ama hemen boşanmak da bence abartı bir durum.

kızabilirsin ; uyarabilirsiniz ; konuşup nedenlerinizi açıklayabilirsiniz ama boşanma lafını ağzınızdan bir kere çıkarsa bence hiçbir şey düşündüğünüz gibi olmaz... gözünü korkutmak için dahi sakın söylemeyin...

, ben eskisinden dolayı biraz bilgi sahibiyim oralarla ilgili 12de hiçbişi olmazki gece 1den 2den sonra başlıyo pavyon saatleri boshayallersmile

oda öyle diyor onlar oturdu ben çok bunaldım 1 saat bile oturamadım inan hem pavyon dediğin yer 12 den sonra başlar falan dedi.

Arkadaşlar geneleve gitse,ortama uymak için oraya da mı gidecekmiş.
Ben eşinizin ilk defa gittiğini düşünmüyorum siz ilk defa yakaladınız.
Arkadaş çevresi değişmediyse doğal olarak gidiyordur.
Evi ihmal etmiyorum derken oradakilere para yedirmiyorum demek istiyor galiba ,çok namuslu maşallah.
boşanmayı düşünmeniz bana garip geldi çünkü bu adamın sizden önceki hayatı ortada bazı alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor.
yani bizim için çarşı pazar gezdikten sonra gidip bir cafede kahve içmek nasıl normal geliyorsa eşinize de muhtemelen pavyona gitmek öyle normal geliyor.

nasıl çözülebilir bilmiyorum adam kendini haksız görmüyor.
hiç özür dilememiş galiba,suçlu olmadığını düşünüyor.
işiniz zor,tavrınızı duruşunuz sabit olacak.
düşünüyorum da boşanıyorum deseniz bile sallamayacak gibi duruyor .

bence boaşnılacak kadar büyük bir problem değil gitmek istiorsa size sormalıydı tabiki ama artık olan olmuş kesin kararınızı bildirin bir daha aynı şey olursa affetmem deyin ve bence konuyu kapatın çok üstelersenizde offf nolmuş 1 saat oturdum geldim die üste çıkmaya da çalışabilir

Pardon ama zaten eşinizin bir ailesi var kızınız ve siz.
Eğer eşim benim yanımda deşarj olamıyorsa ve evi dışında deşarj olabileceği bir yer arıyorsa bu durumdan çok rahatsız olurum ve çok üzülürüm.
Peki size nereye gittiğini söylüyor.

bende çok üzülüyorum madem sen stres atmak için dışarıya arkadaşlarına muhtaçsın benim senin yanında işim yok ozaman dedim .oda ya lütfen bu kadar büyütülcek bişey değil ben sana 5 yıl boyunca hiç yanlış yapmadım bundan sonrada yapmam dedi. Ne olur beni boğma ben evimi yolumu sorumluluklarımı biliyorum beni anla dedi.Eski mahallesinde bi arkadaının evinin bahçesi müsait orada oluyorlar hep her pazartesi ordalar hatta bi gün o gitmedi bizim bi işimiz vardı gel göstereyim sana orayı dedi gittik arkadaşları ordaydı.

çıkmasın ya bu insanları anlamıyorum ben ha bu adamlar gündüzleri çalışıyorlar değpil mi ne demek haftada 1- 2 gün dışarı çıkıyor hadi canım şunu bi yap desen yorgunluktan ölür ama ayrılmayın da gözünü korkut ama kimseyede bişey .söleme kayınvalidenlerle iyiyse aran bi kaç gün oraya git annenlere gitme ama bu sefer haksız duruma düşersin çok sıkıldım ben de kaynananlara bi kaç gün burada kalmak istedim de işe yarıyor bak dene.

oda öyle diyor onlar oturdu ben çok bunaldım 1 saat bile oturamadım inan hem pavyon dediğin yer 12 den sonra başlar falan dedi.

evet doğru sölemiş, zaten başlıyo dediğim de zıngır zıngır ankara havaları bi esprisi yok yani :1closedeyes: arkadaşlarında dediği gibi kesin net tavrını bi görsün bakalım, zaten belliki arkadaş kurbanı olmuş, eskiden gidiyoduk şimdi evlendin artık gitmiyosun ev erkeği oldun diye arkadaşları üstüne geldilerse gitmek durumunda kalmıştır.sen zaten yeterince anlayışlı davranıyorsun her hafta bi gün gece 12ye kadar dışarda kalmasına izin vererek. kötüye kullanmasın bunu erkek milleti hemen istismara hazır yani :kızgın:

ya erkekleri zincire bağlayamıyorsun her erkek mutlaka arkadaş ortamına girip geç saatte geliyor şimdi burada yok benim eşim gitmez diyenler var her akşam sürekli evinde olanlar için bişey diyemem ama işten geç çıktım şurdaydım falan filan kadına hissettirmeden erkek mutlaka dışarda kafa dağıtıyor kafa dağıtmak içki içmek değil erkek erkeğe muhabbetler.. kızım 2 yaşına giricek canım.

Her erkek arkadaş ortamında takılmaz esohu'cuğum..Sen eşinden dolayı kanıksamış olabilirsin ama gerçek böyle değil.
Eşim bekarken de böyleydi gerçi arkadaşlarıyla maç yapma yada ne bileyim birkaç kadeh birşey içme yoluyla görüşürdü bekarken.Ayda bir kere belki..evliyken hiç görüşmek istemiyor.kısıtlamıyorum tek laf etmedim ama herşeyi birlikte yapıyoruz.evde vakit geçirmek zevk veriyor huzur veriyor ona farkediyorum bu yapı meselesi.
her erkek yarı çıplak kadınların kol gezdiği bir kadeh içki içirmek için vücudunu sattığı yerlere gitmekten haz almaz genellemek büyük hata.
hele de yavrusu olan bir adam yapıyorsa o adamın üstüne kusarım ben.
çocuğu ondan sevgi beklerken o gidip hayat kadınlarını mı kesiyor..?
evine gelsin evladıyla vakit geçirsin..??

Arkadaşlar geneleve gitse,ortama uymak için oraya da mı gidecekmiş.
Ben eşinizin ilk defa gittiğini düşünmüyorum siz ilk defa yakaladınız.
Arkadaş çevresi değişmediyse doğal olarak gidiyordur.
Evi ihmal etmiyorum derken oradakilere para yedirmiyorum demek istiyor galiba ,çok namuslu maşallah.
boşanmayı düşünmeniz bana garip geldi çünkü bu adamın sizden önceki hayatı ortada bazı alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor.
yani bizim için çarşı pazar gezdikten sonra gidip bir cafede kahve içmek nasıl normal geliyorsa eşinize de muhtemelen pavyona gitmek öyle normal geliyor.

nasıl çözülebilir bilmiyorum adam kendini haksız görmüyor.
hiç özür dilememiş galiba,suçlu olmadığını düşünüyor.
işiniz zor,tavrınızı duruşunuz sabit olacak.
düşünüyorum da boşanıyorum deseniz bile sallamayacak gibi duruyor .

özür diledi allah var şimdi yukarda ben yatak odasının kapısını kilitledin 10 dakika önünden ayrılmadı pes etmedi benimle oturup güzelce konusmak için.Giderim üstüme gelme dediğim zaman ise ben evliliğime sana yanlış yapmadım bu nedenle beni bırakırsan
sen zaten beni sevmemişsindir falan dedi. Ne erkekler var diyor bana ya içip içiop karısını döven sabahlara dek gelmeyen düşündükçe sinirleniyorum hala

Bence önce bi Sakınn ol sakın kafayla hareket ett çok sinirlerin bozulmuş seninn haklı olarak...
Sakin düşünürsen dogru kararı verirsinn. Ortamda Arkadaşlarını kıramamışş sanırımm gitmiş. şimdiye kadar böyle bişeyde olmamış ilk defa bir hata yapmışş. söylediğinize görede bin pişman olmuşş.. size ilgili cocugunuza ilgili.. Haklısınız ama bence konuşun anlatın tekrarı olursa Affetmicenizi söyleyin.. Arkadaş cevresini değiştirmesini söyleyin...
İlk yanlışta Bunun için boşanmak bence dogru değil..
Sakince bir düşününn derim.. Eşinizi Seviyosanız..

özür diledi allah var şimdi yukarda ben yatak odasının kapısını kilitledin 10 dakika önünden ayrılmadı pes etmedi benimle oturup güzelce konusmak için.Giderim üstüme gelme dediğim zaman ise ben evliliğime sana yanlış yapmadım bu nedenle beni bırakırsan
sen zaten beni sevmemişsindir falan dedi. Ne erkekler var diyor bana ya içip içiop karısını döven sabahlara dek gelmeyen düşündükçe sinirleniyorum hala

Arkadaşım sana verdiği örnekler namussuzca.o zaman sen de ne kadınlar var aynı anda 5 adamla yatıyor bak ben sana ihanet etmiyorum ,sana pırlanta gibi bir evlat verdim de..?

eşin bu konuşmalarıyla benim bu halime alış haline şükür et sana daha kötüsünü yapmıyorum diyor.Yani yaptığından daha korkutucu af dilerken söyledikleri.Yarın başka bir kadınla birlitke olsa bak seni dövmüyorum aç bırakmıyorum ne erkekler var diyecek. hep bir bahanesi olacak.

ben yaptığında daha fazla mantığından hoşlanmadım eşinizin,az kalsın siz suçlu olacaksınız .

kendisini kadın döven erkeklerle kıyaslayıp ideal koca kıvamına sokmak yerine; her anını evinde ailesiyle geçiren, kafa dağıtmak için pavyona gitmeyen erkelerle kıyaslayıp hatasını görse ya :delphin:

çıkmasın ya bu insanları anlamıyorum ben ha bu adamlar gündüzleri çalışıyorlar değpil mi ne demek haftada 1- 2 gün dışarı çıkıyor hadi canım şunu bi yap desen yorgunluktan ölür ama ayrılmayın da gözünü korkut ama kimseyede bişey .söleme kayınvalidenlerle iyiyse aran bi kaç gün oraya git annenlere gitme ama bu sefer haksız duruma düşersin çok sıkıldım ben de kaynananlara bi kaç gün burada kalmak istedim de işe yarıyor bak dene.

kayınvalidem yok babası sorumsuzun teki arası açık aramaz ilgilenmez..ailesiyle ilgili hiç bir derdim yok o konuda çok ama çok rahatım..

kendisini kadın döven erkeklerle kıyaslayıp ideal koca kıvamına sokmak yerine; her anını evinde ailesiyle geçiren, kafa dağıtmak için pavyona gitmeyen erkelerle kıyaslayıp hatasını görse ya :delphin:

haklısın ama karşımdaki çok ama çok zor bi kişilik taş fırın tam kader işte yaa sen aylarca hayır hayır bu iş olmaz de sonra kör kütük aşık ol evlen..

Her erkek arkadaş ortamında takılmaz esohu'cuğum..Sen eşinden dolayı kanıksamış olabilirsin ama gerçek böyle değil.
Eşim bekarken de böyleydi gerçi arkadaşlarıyla maç yapma yada ne bileyim birkaç kadeh birşey içme yoluyla görüşürdü bekarken.Ayda bir kere belki..evliyken hiç görüşmek istemiyor.kısıtlamıyorum tek laf etmedim ama herşeyi birlikte yapıyoruz.evde vakit geçirmek zevk veriyor huzur veriyor ona farkediyorum bu yapı meselesi.
her erkek yarı çıplak kadınların kol gezdiği bir kadeh içki içirmek için vücudunu sattığı yerlere gitmekten haz almaz genellemek büyük hata.
hele de yavrusu olan bir adam yapıyorsa o adamın üstüne kusarım ben.
çocuğu ondan sevgi beklerken o gidip hayat kadınlarını mı kesiyor..?
evine gelsin evladıyla vakit geçirsin..??

inşallah sürekli bu şekilde devam eder ve hep mutlu olursun derinss

Back
X