Kocam pavyona gitmiş,bana yardım edin..

bak benim zeki arkadasım birincisi pavyona gitmesi sorun benim için evet hemde ciddi sorun hemde eşimin bişey peşinde oldugunu düşünmüyorum benim sorunum ahlaksızlık yapması değil arkadaşlarının sözünden çıkamayıp onlara 1 saat ayak uydurmuş olması siz bence yorumlarınızın haddini aştınız ve lütfen benim sayfama yorum yapmayın ben sizden destek almak istemiyorum teşekkür ederim vakit ayırdıgınız için..

Tavrınız çok yanlış.
Agresif ve kırıcı tavırlarla size yol göstermeye çalışan bir arkadaşımıza 'alaycı hareket' ediyorsunuz.
Madem kızdınız madem yapmaması gerekliydi madem yaptı kendiniz halledin.
Kimseyi böyle iyi niyetiyle cezalandırmayın...
:umursamaz:

Her kişinin görüşü farklı ve sizi çok yakından tanımamamıza rağmen derdinize ortak oluyoruz.Sizin yaptığınız yoruma bakın.Madem açık değilsiniz yorumlara neden buraya başlık açıyorsunuz anlayamıyorum.

Son düzenleme:
bak benim zeki arkadasım birincisi pavyona gitmesi sorun benim için evet hemde ciddi sorun hemde eşimin bişey peşinde oldugunu düşünmüyorum benim sorunum ahlaksızlık yapması değil arkadaşlarının sözünden çıkamayıp onlara 1 saat ayak uydurmuş olması siz bence yorumlarınızın haddini aştınız ve lütfen benim sayfama yorum yapmayın ben sizden destek almak istemiyorum teşekkür ederim vakit ayırdıgınız için..

Böyle konusmaya hakkınız varmı ?? alay eder gbi şaşrdım do0rusu yasakkelime

Yaşadgn uzutnun şokun etkısınden bu kadar agresfsnz sanırım sakınleşin ve buraya öle yorum yazın :)

tam anlamıyla pavyonmu yani konsomatrisleri olduğu falan oyle biyermi yoksa herkesin eğlenmek için gidebileceği biyermi

tam anlamıyla pavyonmu yani konsomatrisleri olduğu falan oyle biyermi yoksa herkesin eğlenmek için gidebileceği biyermi

ben youtube dan baktim pek iyi bir yer degil canim,ankaranin bircok yerinde var degisik geliyor bana erkekler gidiyor oraya giden erkeklerin ne bileyim ya eslerini alip bir sinemaya,bir yemege gitmezler ama kendileri pavyon pavyon gezerler..yani ordadaki görüntüler midemi bulandirdi..oynayan bayanlar var kisacik etekleri ic camasirlari görünüyor her görünüste erkekler ooo vayyy anamm gibi degisik seyler diyorlar yani nette baktigim kadariyla böyle,herkesin gidebilecegi bir yer olsa esiyle giderdi sanirim

ha bide sunu eklemeden yapamaycagim oynadiklari havalar hicta ankara havalari degil ankara oyunu böyle degil sirf ic camasiri görünsün diye zipliyorda zipliyor..

Son düzenleme:
bence arkadas youtuba girsin pavyon yazsin ilk cikan video ya ya baksin ben dahasina bakamadim inanmiyorum böyle seyler mi oluyormus orda ay cok cirkin bunu izliyorlar ya inanmiyorum arkadas daha ona buna kiziyor önce izlesin ben daha bakmadim bu cirkinliklere

bence arkadas youtuba girsin pavyon yazsin ilk cikan video ya ya baksin ben dahasina bakamadim inanmiyorum böyle seyler mi oluyormus orda ay cok cirkin bunu izliyorlar ya inanmiyorum arkadas daha ona buna kiziyor önce izlesin ben daha bakmadim bu cirkinliklere

evet biliyoruz pavyon ortamını iyice suyunu çıkardılar zaten el kadar etek altta tanga hoplayıp duran yağlı kokuşmuş tipler.. burdaki asıl sorun bence eşinin sensiz haftada bir de olsa geç bir saate kadar dışarı çıkması, senden izin almaması ve yalan söylemesi. 40 yıllık evli gibi bu ne rahatlık. Annemler yaklaşık otuz yıllık evliler babam bakkala gidemez sormadan.

Sakın ama sakın yüz vermeyin...
Aaa kocam evi terketmeme bişey demiyor deyip de kendinize acı da çektirmeyin.
Size blöf yapıyor...
Sadece soğuk davranın, öyle yerlere gitmemesi gerektiğini öğrensin artık...
:umursamaz:
Devam ederse de siz de akşam kız arkadaşlarınızla çıkarsınız eee onun da tatması lazım bu duyguyu...
:jeyyar:
Değil mi?
:teytey:

Katılıyorum vereliniortak

Kısasa kısas yapmayı sevmem ama bazı durumlarda karşınızdaki sizin içinde bulunduğunuz durumu anlamıyorsa aynı şeyi ona da hissettirmek gerekebiliyor.

Forumu açan arkadaş size sizde gidin pavyona diyemem. Ama bir kaç akşam arkadaşlarınızla vakit geçirin ve eve geç gelin bakalım ne hissedecek eşiniz :kahve:

Gördüm tatlım,senin olumlu veya olumsuz yazdıkların canımı sıkmıyor benim.
senin canın yanıyor şimdi buna rağmen olgun ve makul bile duruyorsun.
rica ediyorum açıklama yapma bana ben samimiyetini anlıyorum senin.
tek derdim içinde bulunduğun psikolojiden çık adamın hakkından gel,boşanma ama burnundan getir.Lanet olsun neden gittim pavyona diyecek hale gelsin..
ve dilerim hep mutlu ol..

Ben size bu üslupla yaklaşayım siz bana aşağıda yazdığınız mesajı yazın.
Valla varsın bana güya kinaye yapıp hakaret edin..
Benim hayatım aynı kalitede sürüp gidiyor ama siz 12'den önce eve gelmeyen bir adamla evlisiniz.
Kocanızı adam edemeyip bana hakaret ettiğinizde kocanızı pavyon kapılarından kurtarabilecekseniz bana her türlü hakareti edebilirsiniz.
Ama üslubunuzdan anladığım kadarıyla daha çok pavyon macerası bekliyor sizi.

evde gül gibi karın dururken niye gidersin ki oralara.yok arkadaşı ısrar etmiş falan da filan sen 20 yaşında bekar adam mısın da ısrarlara rağmen gidiyorsun.bazı şeylerde en yakın arkadaşın da,babanın oğlu da olsa tavrını koymayı bileceksin.işte böyle şeyler olunca da eşler arasında güvensizlik oluyor.ALLAH ıslah etsin inş bu gibi erkekleri.hakkınızda da hayırlısı olsun

ayyyy duydunuz mu adam pavyona gitmekle de aldatmaklada haklıymış meğersem ohaoldumsmile yorum yapmayın arkadaşlar konu sahibi yorum yapmayın yorumlarınıza ihtiyacım yok demiş hepsini okursanız göreceksiniz

tavrınız çok yanlışakannehir
bi şey peşinde olmayan adam niye pavyona gitsin
Allah aşkına,sizi duyanda kahveye okeye gitti sanır:delphin:
pavyona gidende,orayı işletende aynıdır benm gözümde :umursamaz:
konu sahipleri,kocalarına toz kondurmayacaksa neden konu açar bu da ayrı bi sorun
:hulya:

hiç taviz verme arkadaşım
ne işi var evli barklı adamın pavyonda:oklava:
sürdür tavrını sürtsün burnu biraz korksun bir daha yapmasın
ama yuvanı yıkacak kadar da abartma bence
sadece bu konuyu hafife almadığını kabullenmediğini bilsin
seni kaybedebileceği korkusunu yaşat ki anlasın
ahhh ah bu erkekler:umursamaz::umursamaz:

lütfen eşinizin üstüne fazla gitmeyin,etkiye tepki olur.bu sefer daha sıkı tedbir alır hiç anlamazsınız ve belkide gitmese bile sizi kızdırmak için gidiyormuş gibi yapar.ayrıca tabiiki nomal saatler içerisinde arkadaşlarıyla beraber vakit geçirsin.bizlerde arkadaşlarımızla konuşup deşars oluyoruz.mesela eşinize şöyle söyleyebilirsinin''kocacığım istersen ben sana evde masa hazırlıyım bende sana eşlik ederim'' işte o zaman eşiniz yavaş yavaş arkadaşlarından uzaklaşacaktır.

Back
X