Kocam pavyona gitmiş,bana yardım edin..

Adam bekarkende gidiyormuş zaten...çevresi ortamıda o şekilde demekki. Bence o haftada bir dediğin 20 senelik arkadaşla dışarı çıkmalar zaten hep pavyonaydı...Ama sen yeni farkettin. Huyluyu huyundan vazgeçirmek çok zor malesef. Çok iğrenç pislik ortamlar, gündüz gözü civarından geçecek olsa insan korkuyor. Senin ve çocuğunun rızkını orda konsomatrislerle yemesi bunlar gerçekten çok kötü. Olaya birazda burdan gir istersen bu çevreden ona hayır değil bela geleceğini falan ne biliyim...ikna etmeye çalış, alsın birasını evde senle içsin böyle şeyler öner bakalım birde.

Hic bir kul hatasiz degildir su dunyada,herkez zaman,zaman hatalar yapabilir,onemli olan hatasini bilip tekrarlamamaktir..,tabiki kocanizi siz taniyorsunuz baska hatalari,yanlislari varmi,yokmu biz bilemeyiz.... kendiniz dusunun ve karar verin ne yapmaniz gerektigini....

Arkadas ortami cok ama cok onemli...iyi arkadas iyi yerlere surukler insani, kotulerde seni surekli seytanin bulundugu yerlere surukler..Arkadas ortamina dikkat edin.

siz dört dörtlksenz ayrılablrsnz fakat onu kusurlaryla sevmeyi öğrenmenz gerek önce...

bu nasıl bir yorum böyle. bu kusur mu sizce ? hata değil yani. siz dörtdörtlükseniz ne demek ?

aayyy ankaranın bu pavyon ortamından nefret ediyorum.
boşanılacak kadar büyük bir olay değil ama zor bir durum.
1 kızınız var ve onuda düşünmek zorundasınız,tavrınızı net olarak ortaya koyun ve burnundan da biraz getirin.

Yapabileceğin en iyi şey eşini o arkadaşlarından uzak tutmak ve onlarla bir daha asla bir araya getirmemek arkadaşım.

Ben size bu üslupla yaklaşayım siz bana aşağıda yazdığınız mesajı yazın.
Valla varsın bana güya kinaye yapıp hakaret edin..
Benim hayatım aynı kalitede sürüp gidiyor ama siz 12'den önce eve gelmeyen bir adamla evlisiniz.
Kocanızı adam edemeyip bana hakaret ettiğinizde kocanızı pavyon kapılarından kurtarabilecekseniz bana her türlü hakareti edebilirsiniz.
Ama üslubunuzdan anladığım kadarıyla daha çok pavyon macerası bekliyor sizi.

Hakikaten Derins bazen sert yazar ama arkadaşa gayet ılımlı bir cevap vermiş ama forumu açan niye öyle yaklaşmış bende anlamadım CADIARZU

Ayrıca forumun genelinde;
• Kocalarının tanımadığı insanlar tarafından eleştirilmesini istemeyen üyeler ne diye eşlerini tanımadıkları bir ortamda insanlara şikayet ediyorlar, anlamıyorum

• Konuyu açanı eleştirince suç oluyor, anlamamakla empati yapmamakla suçlanıyoruz, konuyu açanın eşini yada şikayet ettiği kişiyi eleştirince de suçlu oluyoruz. Bunu da anlamıyorum.
Yani ne desek yaranamıyoruz şu forumda :tomato: :sm_confused: :kahve:

tabiki yuvanı yıkma,ama tavrını koy tabiki..o arkadaşlarındanda uzak tut eşini..zaten hep arkadaş gazına gelenler bi yollara sapıyo..

güzelim ben eşimle çıkarken ayrı şehirlerdeydik iş icabı çok kötü bir arkadaşı vardı adamda para çok her gece pavyonlardaydılar biliyordum ama o hep inkar ederdi artık kabul ediyor üstünden 10-12 yıl geçti tabii ama hala daha o kadınlarla oturup saatlerce içki içip sohbet ettiğini hatta buraya yazamayacağım ayaküstü artık ne yapılabilirse konsomatrislerle onları yaptığını düşündükçe inan bunca sene sonra bile içim almıyor valla sonra günlerce beni arayıp sormazdı ne salakmışım gerçekten sen üstüne alınma canım senin kocan bir saat durmuş bir saatle ne olacak benimki her gece sabahlara kadar eve gelmezdi nerde sabahlıyordu artık bilmem

güzelim ben eşimle çıkarken ayrı şehirlerdeydik iş icabı çok kötü bir arkadaşı vardı adamda para çok her gece pavyonlardaydılar biliyordum ama o hep inkar ederdi artık kabul ediyor üstünden 10-12 yıl geçti tabii ama hala daha o kadınlarla oturup saatlerce içki içip sohbet ettiğini hatta buraya yazamayacağım ayaküstü artık ne yapılabilirse konsomatrislerle onları yaptığını düşündükçe inan bunca sene sonra bile içim almıyor valla sonra günlerce beni arayıp sormazdı ne salakmışım gerçekten sen üstüne alınma canım senin kocan bir saat durmuş bir saatle ne olacak benimki her gece sabahlara kadar eve gelmezdi nerde sabahlıyordu artık bilmem

şu an çok mutlu olmanı çok isterim mutlumusun?

tabiki yuvanı yıkma,ama tavrını koy tabiki..o arkadaşlarındanda uzak tut eşini..zaten hep arkadaş gazına gelenler bi yollara sapıyo..

canım ben diyeceğimi dedim en fazla bir ay veririm en ufak ikinci bir hatanda aklımdakileri uygulayacağımı söyledim. Anladıysa anlamadıysada kaybedicek bişeyim yok beni kaybeden üzülsün...

ayyyy duydunuz mu adam pavyona gitmekle de aldatmaklada haklıymış meğersem ohaoldumsmile yorum yapmayın arkadaşlar konu sahibi yorum yapmayın yorumlarınıza ihtiyacım yok demiş hepsini okursanız göreceksiniz

gerçekten çok çirkinsiniz. ben derinss hanıma demiştim yorum yapmayın lütfen diye o hanım efendi bile sizden daha kaliteli çıktı.. ayıp ya arkadaşlar inşallah hayatta hep güzel şeyler sizi bulur hep mükemmel yaşarsınız başka diyecek bişeyim yok sana ve senin gibi yazanlara..

burda insanlar senin sıkıntın üzerine yapılabilecek şeyler üzerine kendince yorumlar yazıyor ama sen yorup yapma diyorsun senin yaptığın güzellik mi oldu şimdi kaliteyi ayırt edebildiğini düşünmüyorum öle olsaydı yazılanlar için burdaki insanlara teşekür ederdin öncelikle...neyse ben yine dua ediyorum senin için hersey gönlünce olsun inş.

burda insanlar senin sıkıntın üzerine yapılabilecek şeyler üzerine kendince yorumlar yazıyor ama sen yorup yapma diyorsun senin yaptığın güzellik mi oldu şimdi kaliteyi ayırt edebildiğini düşünmüyorum öle olsaydı yazılanlar için burdaki insanlara teşekür ederdin öncelikle...neyse ben yine dua ediyorum senin için hersey gönlünce olsun inş.

sizinde herşey gönlünüzce olsun...

arkadaşım eşiniz bir gece pavyona gitti diye yuva yıkılmaz.ama 2.veye 3.de asla taviz vermeyin.gözünüz üzerinde olsun bu erkekler maalesef bir kere yaptımı gerisi gelir demek istemiyorum..

Pavyona gitmesi çok yanlış ama eşinizinde yanlışı olsaydı eğer,
Telefonunu size teslim etmezdi sanırım.
Birde sadece şu kısımda eşinizin dediği mantıklı.
Sadece gittiği diye yuva yıkılırsa yapcak ne varki?
Adam söz vermiş gitmem demiş.Sözünü tutmazsa icabına bakarsınız ama
bence adam kötü birşeyler yapmamış.
Bu gitmesinde sakınca yok anlamında değil ama bence eşinize güvenin yani.

arkadaşım eşiniz bir gece pavyona gitti diye yuva yıkılmaz.ama 2.veye 3.de asla taviz vermeyin.gözünüz üzerinde olsun bu erkekler maalesef bir kere yaptımı gerisi gelir demek istemiyorum..

ben 1 keresine bile tahammül eden biri değilim ama buradaki bazı arkadaşlar ve kızım sayesinde şans verdim bir kere daha..

Pavyona gitmesi çok yanlış ama eşinizinde yanlışı olsaydı eğer,
Telefonunu size teslim etmezdi sanırım.
Birde sadece şu kısımda eşinizin dediği mantıklı.
Sadece gittiği diye yuva yıkılırsa yapcak ne varki?
Adam söz vermiş gitmem demiş.Sözünü tutmazsa icabına bakarsınız ama
bence adam kötü birşeyler yapmamış.
Bu gitmesinde sakınca yok anlamında değil ama bence eşinize güvenin yani.

evet ya çok gönül rahatlığı ile verdi telefonunu ayrıca sürekli telefonu ortalarda olur bende art niyet aramadım gitmesinde ama gitmemeliydi arkadaşlarına uymamalıydı ben bunun için çok tepkiliyim teşekkür ederim sizede

Back
X