- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.232
- 73
- Konu Sahibi yildiz5734
-
Yeminlere inanıyor musun hemde annesini alet ettiği yeminlereYemin ediyor anam bacım ölümünü göreyim başka bir kadınla birlikte oluyorsam ilişki yaşıyorsam diyor
Bence erken boşaldığı için ilişkiden kaçıyor 5 dakika nedir kiYeminlere inanıyor musun hemde annesini alet ettiği yeminlere
Oda olabilir ama bazen yorgunluktan vs stres gibi erken boşalma olabilir ama bunu anlatabilir yani eşine sonuçta utanılacak birşey değil bunlar konuşulabilir eşler arasındaBence erken boşaldığı için ilişkiden kaçıyor 5 dakika nedir ki
Bilmiyorum ya bilmiyorum ne yapacağım her şey bitmiş zaten sevgi ilgi hiç ilgilenmez eşim saat 7 de geliyor ben 9 de geliyorum işten bazen uyumuş oluyor bazen oturuyor elinden telefon duşmez yada televizyon izler hiş konuşmaz sohbet etmez uykusu gelince ben yatıyorum der gider yatarYeminlere inanıyor musun hemde annesini alet ettiği yeminlere
Yol ver o zaman gitsinBilmiyorum ya bilmiyorum ne yapacağım her şey bitmiş zaten sevgi ilgi hiç ilgilenmez eşim saat 7 de geliyor ben 9 de geliyorum işten bazen uyumuş oluyor bazen oturuyor elinden telefon duşmez yada televizyon izler hiş konuşmaz sohbet etmez uykusu gelince ben yatıyorum der gider yatar
Uzun suruncede yarıda bırakır yoruldum der ikki saat duşten çıkmaz işini kendi hallederBence erken boşaldığı için ilişkiden kaçıyor 5 dakika nedir ki
Sevgi bitmişBilmiyorum ya bilmiyorum ne yapacağım her şey bitmiş zaten sevgi ilgi hiç ilgilenmez eşim saat 7 de geliyor ben 9 de geliyorum işten bazen uyumuş oluyor bazen oturuyor elinden telefon duşmez yada televizyon izler hiş konuşmaz sohbet etmez uykusu gelince ben yatıyorum der gider yatar
2 saat mi suruyormus kendisi yapincaUzun suruncede yarıda bırakır yoruldum der ikki saat duşten çıkmaz işini kendi halleder
Seninle beraber olmak istemiyor gibi sevgisi bitmiş gibi geldi bana üzgünümUzun suruncede yarıda bırakır yoruldum der ikki saat duşten çıkmaz işini kendi halleder
Bilmiyorum ya bilmiyorum ne yapacağım her şey bitmiş zaten sevgi ilgi hiç ilgilenmez eşim saat 7 de geliyor ben 9 de geliyorum işten bazen uyumuş oluyor bazen oturuyor elinden telefon duşmez yada televizyon izler hiş konuşmaz sohbet etmez uykusu gelince ben yatıyorum der gider yatar
Aynen işten geliyorum yemek hazırlıyım yemek yiyelim diyorum ben tokum işten gelince yadim der bari çay içelim oturup biraz sohbet edelim diyorum yok ya birazdan uyicam zaten diyoSevgi bitmiş
Tamam ilişki sağlık sorunları nedeniyle olmayabilir ama seven azıcık değer veren beraber bir yemek bir çay bir iki kelam etmek ister
Neyi bekliyorsunuz peki tamam boşanmak çok zor ama belli ki adam da birşeyler bitmişAynen işten geliyorum yemek hazırlıyım yemek yiyelim diyorum ben tokum işten gelince yadim der bari çay içelim oturup biraz sohbet edelim diyorum yok ya birazdan uyicam zaten diyo
Bence de. Böyle evlilik olmaz ki. Evlilik böyle bir şey değil. Yeri gelir cinsellik olur yeri gelir bir çay demler içer, muhabbet edersin. Yeri gelir film izlersin birlikte. Bazen bir sessizliği paylaşırsın ama iki kişi olduğunu hissedersin. Değer verirsin, değer görürsün...Seninle beraber olmak istemiyor gibi sevgisi bitmiş gibi geldi bana üzgünüm
Hiç bişey yok bazen arkadaşlarıyla dolaşır bazende ben ısrar edince 2 saat yalvarıyorum bi yerlere gidelim dolaşalım diye sonra çıkıyor sevgiliyken zaten 1 ay sevgili kaldık sonra evlendik sevgiliyken her gün buluşturduk sahil sineme vs oluyordu evlendik bitti herşeyHaftasonları, bayramlarda, tatillerde ne yapıyorsunuz? Hiç mi paylaşımınız yok? Sevgiliyken ortak noktanız yok muydu hiç?
Bazen bazı rahatsızlıklar oluyor ve cinsellik olamıyor ama paylaşım oluyor yinedeBence de. Böyle evlilik olmaz ki. Evlilik böyle bir şey değil. Yeri gelir cinsellik olur yeri gelir bir çay demler içer, muhabbet edersin. Yeri gelir film izlersin birlikte. Bazen bir sessizliği paylaşırsın ama iki kişi olduğunu hissedersin. Değer verirsin, değer görürsün...
Kendinize bunu yaşatmayın.
Evlenmiş olmak için evlenmiş o zaman üzgünümHiç bişey yok bazen arkadaşlarıyla dolaşır bazende ben ısrar edince 2 saat yalvarıyorum bi yerlere gidelim dolaşalım diye sonra çıkıyor sevgiliyken zaten 1 ay sevgili kaldık sonra evlendik sevgiliyken her gün buluşturduk sahil sineme vs oluyordu evlendik bitti herşey
Boşanmak için bir birikimin aile desteği vs var mıHiç bişey yok bazen arkadaşlarıyla dolaşır bazende ben ısrar edince 2 saat yalvarıyorum bi yerlere gidelim dolaşalım diye sonra çıkıyor sevgiliyken zaten 1 ay sevgili kaldık sonra evlendik sevgiliyken her gün buluşturduk sahil sineme vs oluyordu evlendik bitti herşey
Çok hızlı evlenmişsiniz. Bakın evlilikten önce insan kendini tanımalı. Sonra nasıl birini istediğine karar vermeli. Karşındaki insan beklentini karşılıyorsa ve sen de onunkini... O zaman ciddi bir yola girersin.Hiç bişey yok bazen arkadaşlarıyla dolaşır bazende ben ısrar edince 2 saat yalvarıyorum bi yerlere gidelim dolaşalım diye sonra çıkıyor sevgiliyken zaten 1 ay sevgili kaldık sonra evlendik sevgiliyken her gün buluşturduk sahil sineme vs oluyordu evlendik bitti herşey
Haklısınız ben de öyle düşünüyorum. Geçici olsa anlarım ama genel olarak adamın davranışları normal değil.Bazen bazı rahatsızlıklar oluyor ve cinsellik olamıyor ama paylaşım oluyor yinede
Ne bileyim adam istemiyor belli yani her halinden
Adam alel acele evlenmiş belki yara bandı yaptı konu sahibiniHaklısınız ben de öyle düşünüyorum. Geçici olsa anlarım ama genel olarak adamın davranışları normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?