kocam ruh hastası artık emin oldum

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Başıma gelmiyen kalmadı...
Istanbula geldim birlikte geldik onunla onun aileside burda kaynnamlar karsida oturuyolar ilk gün geldik bizde kaldik sinraki gun sabah esim dediki ben marmarayla gidiyim sen hamilesin gelemzsin sonra o gitti tek o gün orda kaldı sknra ben 4 gun burda kaldm o arada geldi gitti arada sirada geldi sonra antalyadan abisi ist gelince bzde mecbur geri döncez die bgun sabah ben annemlerdeydim aksama buraya geldik asıl konuya gelmedim esim benim ailem yaninda bana surekli hakaret ediyo assaliyo sirf benim ailemin yanında durmamak icin diyo ne sonra nyse sustm 2 saat once arabaya bndk kaynnamlara gtmek icin arabada kavga ettik gene kulagma bi yapistrdi dayanamiorum ne yapicam allshim okadar caresizimki serefsiz o halde beni getrdi buraya abisiyle yengesine konusmuyorm ben onlar burdaydi esimde konusmuyodu bi girdim iceri yalakliklara basladi iki yuzlu ben oylece kaldim orda su andada hep beraber bu evdeyiz kaliorz ailemi ozldm ucaktan tek korkmuycagmi bilsem kalirdim ailemin yaninda biktim olmek istiyorummm :-(

Arkadaşım sen kocanin baştan beri böyle olduğunu bilmiyor muydun ? Ne demek yapıştırmak.. kimin haddine... Ne diyeyim sana ve doğacak çocuğuna çok üzüldüm...böyle durumlarda diyecek bir şey kalmıyor bize... İnsan 7 sinde neyse 70 inde o oluyor...

Boşan diyoruz boşanmıyorsun ,akıl veriliyor bir kulağından girip diğerinden çıkıyor. Senin için daha me yapılabilir?gelip kocanla mı konuşalım?vallahi tükettin bizi. Çekme yahu ikide bir yapıştıran adamı sende.
Hiç haberim yoktu... Sürekli aynı şeyleri yaşıyor ve buraya dert yanıyor üye... Boşanmaya cesareti yok bence...

Kusura bakma da kocan ruh hastasi da sen cok mu normalsin? Tam birbirinizi bulmussunuz ama boyle de olmuyormus demek ki.
Olecegine bosan gitsin.

Kulağına vurmuş aileni sevmiyo seni onların yanında eziyo ( gitmeyin die heralde)

Uçaktan korkuyosun
Ailesiyle sık görüşüyosunuz
Seni bırakıp gidiyo
Bide hamilesin
Bunları anladım

Demekki yanlış bi evlilik yapılmış sürdürmek için inat ediyosun

Sikintili es diger eside cildirtir. Ikisi birden birbirlerine zarar vermeye baslar bu defa.

Anne adayisiniz, esinizle son kez yeniden konusun. Su ana kadar denediginiz yontemlerin disinda. Kendinizi de rahatlatmaya çalışın. Belliki tukenmis cogu sey. Kazanma yolu varsa terapilere gidersijiz, akilli uslu aile bireylerini devreye sokarsiniz. Yoksa yoktur zaten. Imkaniniz varsa kendi hayatınızi kurarsiniz.

Anne olacaksiniz, buna odakkanirsaniz daha dogru karar verirsiniz.

uçaktan korkuyor binmiyorsunuz ama eşinizle aynı eve girebiliyorsunuz..
ben olsam kocamdan korkardım ve uçağa biner doğru ailemin yanına giderdim..
hamile karısına vurandan herşey beklerim ben..

Yine sen , Yine siddet ..

Kocan ruh hastasi ...

Peki sen nesin?
Sende ruh hastasisin malesef...

Burdaki herkes fikir veriyo ,.Anlatiyor hic birini dinlemiyosun.
Neden hala burdan medet umuyosun...

Back
X