kocam ruh hastası artık emin oldum

byby dikkat çekmek için bu tarz konuları açtıgını düşünüyorum...verilen tavsiyelere uysaydın bunca zaman hohooo

Konu sahibini göremedim , inşaallah kötü birşey yoktur, o yüzden yorum yapmadan sadece Allah yardımcısı olsun diyorum.

Marmaray'a hamileler binemiyor mu zaten çok uzun sürmüyor bende burasını anlamadım. Uçağa bilebiliyor ama tek binemiyor Marmaray'a ???

Başıma gelmiyen kalmadı...
Istanbula geldim birlikte geldik onunla onun aileside burda kaynnamlar karsida oturuyolar ilk gün geldik bizde kaldik sinraki gun sabah esim dediki ben marmarayla gidiyim sen hamilesin gelemzsin sonra o gitti tek o gün orda kaldı sknra ben 4 gun burda kaldm o arada geldi gitti arada sirada geldi sonra antalyadan abisi ist gelince bzde mecbur geri döncez die bgun sabah ben annemlerdeydim aksama buraya geldik asıl konuya gelmedim esim benim ailem yaninda bana surekli hakaret ediyo assaliyo sirf benim ailemin yanında durmamak icin diyo ne sonra nyse sustm 2 saat once arabaya bndk kaynnamlara gtmek icin arabada kavga ettik gene kulagma bi yapistrdi dayanamiorum ne yapicam allshim okadar caresizimki serefsiz o halde beni getrdi buraya abisiyle yengesine konusmuyorm ben onlar burdaydi esimde konusmuyodu bi girdim iceri yalakliklara basladi iki yuzlu ben oylece kaldim orda su andada hep beraber bu evdeyiz kaliorz ailemi ozldm ucaktan tek korkmuycagmi bilsem kalirdim ailemin yaninda biktim olmek istiyorummm :-(
Artık kocana haddini bildirme zamanin gelmiş geçiyor bile kal ailenin yanında burnu sürtsun

Ben de kimden gelecek acaba “sakince konuşma teklifi” diyecektim.

Sakince konuşmak normal insanların yapabileceği bir şey ama bunun eşi anormal ötesi. Hayvanlar bile sevgiyle terbiye edilirken artık kulağına, yüzüne falan vuruyormuş arabada.
Peki kızcağızın ailesi kıza sahip çıkmıyor mu ?

benim anlamadığım senin ailenin yanında seni aşağılıyor, hakaret ediyor, annen baban da ağzını açmadan öylece bakıyorlar mı??? Allahım büyük konuşturmasın ama ben olsam kızımı o adamla yollamazdım ya da ne biliyim orda ağzının payını verirdim.. hele hele hamilesin bi de.. :(

Ben inanamıyorum artık bu konu sahibine konuyu açıyor kimseye cevap vermiyor arada beddua ediyor, konuları hep anlaşılmaz yazıyor bilerek yaptığını bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum.

Ben inanamıyorum artık bu konu sahibine konuyu açıyor kimseye cevap vermiyor arada beddua ediyor, konuları hep anlaşılmaz yazıyor bilerek yaptığını bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum.
isine gelmeyen yorumlara cevap vermiyor.. genelde hepimiz de hemfikir oldugumuzdan, hicbirimizi cevaplamiyor sonuc olarak :KK53:
arada konu sahibini tanimayanlar farkli konusuyor, onlarla muhatap oluyo bi tek :KK53:

Memlekette öküz çok nasılsa,sana şiddet uygulasın,ailenin yanında hakaret etsin,ailen sessiz kalsın..
Böyle bir adama da çocuk yapıyorsun..
Akıllan biraz,kafanı kullan ya boşa yada bu hayatına devam et.
Tercih senin...

tek anladıgım kulagına vurmuş
ha bide ailenin yanında öküzlük yapmış
sen bunlara nasıl göz yumuyorsun

Back
X