Kocam rüyasında başkasını sayıkladı

Rüyadır amna takılıyorsun diyenler şaka mısınız acaba? Kadın uyurken mi sayıkladı diyor, adam gayet uyanik. Niye öyle uzakta yatiyon gel yanıma falan demiş ilişkiye girmek istemiş. Bu mu uyuyor yani? Aynı isimde tanıdık biri vardır muhtemelen. Siz gece eşlerinize sarılırken yanlışlıkla ağzınızdan abinizin adı çıkar mı? Bana hiç normal gelmedi. Zaten cevap bile vermeden yatıp uyumuş. Gorumcenin ismi yaygın kullanılan bir isim mi?

Uyurgezer olarak arabasına atlayıp işe gitmeye çalışan var değil ki konuşmak :)
Evet uyuyan biri çevresine sesleniyor gibi görünebilir de olay sırasında konu sahibine mantıklı tepki verememiş zaten.

Ben ne zaman sınav kabusu görsem (dersler sıfır, okuldan atılıyorum vb) kendimi zorla rüyadan uyandırıp koştur koştur lavaboya gidiyorum. Vücudun beni uyarma tarzı bu artık alıştım. 😂

Sonuçta kardeşinin ismi ağız alışkanlığı, takılmayın bence. Arada anneler de yapar ya hani onu, bir çocuğuna seslenecekken hepsinin adını sırayla söyler :KK70:

Ay benim eşim iş yerindeki çırağıymışım gibi uykusunda neler diyor bana bide tersliyor . Bu anahtar bunu açar mı hiç nerde kaldın felan gibisinden 😂

Uyurgezer olarak arabasına atlayıp işe gitmeye çalışan var değil ki konuşmak :)
Evet uyuyan biri çevresine sesleniyor gibi görünebilir de olay sırasında konu sahibine mantıklı tepki verememiş zaten.
Uyurgezer olup cinayet işleyip beraat edeni bile duymuştum evet o çok başka bir sey :) konu sahibi uyurgezer dememiş ki ama. Uyuyor da dememiş. Yatakta birlikte olmak isterken başka isim söylemiş. Yani uyku, uyumak, rüya bunlar konuya dahil değil yoksa ben mi yanlış anladım bilmjyorum tekrar okudum hiç uyuyor dememiş. Adam sonradan dönmüş yatmış uyku sersemi numarası da yapmış olabilir ya da sallamamis olabilir neler okuyoruz burada 🤦🏻‍♀️

Uyurgezer olup cinayet işleyip beraat edeni bile duymuştum evet o çok başka bir sey :) konu sahibi uyurgezer dememiş ki ama. Uyuyor da dememiş. Yatakta birlikte olmak isterken başka isim söylemiş. Yani uyku, uyumak, rüya bunlar konuya dahil değil yoksa ben mi yanlış anladım bilmjyorum tekrar okudum hiç uyuyor dememiş. Adam sonradan dönmüş yatmış uyku sersemi numarası da yapmış olabilir ya da sallamamis olabilir neler okuyoruz burada 🤦🏻‍♀️

Bence ablasıyla ilgili bir rüya görüyordu, vücudun başka planları olunca hatlar karıştı biraz. Gözlemlesin bakalım oturup bunu sorarsa ortalık karışır.

Yerinizde olsam bende herhangi bi erkeğin adını sayıklardım...

"Hüsssaaam,hüüüssam" diye :)

Şaka maka bi yana da belki kötü bi halde gördü kardeşini ondan adını sayıklamıştır..

Back
X