kocam sabah kahvaltıyı hazırlamış (!) :/

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
sevgili kocam sabah sabah seslendi,kalk canım kahvaltı yapalım diye bende bi naz bi cilve uyandım.
kahvaltılıkları hazırladım derken anlamadım,ben hazır kahvaltı beklentisiyle mutfağa girdim.
sevgili kocam sucuğu yumurtayı tavayı ocağa koymuş,sucuklu yumurta yapayım diye,
domatesi peyniri tezgaha koymuş kesip hazırlayayıp diye adam resmen sistem ayarlarımı bozdu güleyim mi ağlayayım mı bilemedim, hazırladım cağırdım :/ anlamadım kahvaltıyı kim hazırlamış oldu o mu ben mio_O

sevgili kocam sabah sabah seslendi,kalk canım kahvaltı yapalım diye bende bi naz bi cilve uyandım.
kahvaltılıkları hazırladım derken anlamadım,ben hazır kahvıltı beklentisiyle mutfağa girdim.
sevgili kocam sucuğu yumurtayı tavayı ocağa koymuş,sucuklu yumurta yapayım diye,
domatesi peyniri tezgaha koymuş kesip hazırlayayıp diye adam resmen sistem ayarlarımı bozdum güleyim mi ağlayayım mı bilemedim hazırladım cağırdım :/ anlamadım kahvaltıyı kim hazırlamış oldu o mu ben mio_O

sabah sabah ne güldüm :)

canım seninki sana yardım etmiş :) ben çıkardım sen hazırlayıver diye :)

Kahvaltı hazır olunca çağır beni deseydin keşke...:KK49:
İşe geç kalacağım diye hazırlayamadı belki. sizde kalkınca hazırlamaktan vazgeçmiş olabilir.:KK73:

bu gün kahvaltıyı tamamen onun üstüne yıktım ütüm var benim sen hallediver dedim ,hık mık oldu ama hazırladı:KK76::KK48:

sen aşçı ustasın, o usta yamağı olarak haşaa demiştir, yardımcı olmuş işte ustasına:KK48:

Back
X