kızlar çok bunaldım bu aralar neredeyse nefes alamıyorum allah bugünümüde aratmasın ama bunaldım herşey üst üste geliyor ailem büyük bi ekonomik sıkıntı içinde kredi borcumuz yüzünden yazlık evimiz satılıcak ben bütün bunlar olurken aileme hiç bi faydada bulunamıyorum ama manevi olarak yanlarında durmaya çalşıyorum eşimd mecburen bazı şeyleri öğrendi öğrensin problem deil sonuçda o da ailemizin bi parçası ama benim rahatsız olduğum nokta bunları ailesiyle paylaşmış olması üstüne basa basa söylememe rağmen ailesine söylemiş sanırım konuşma arasında anladım çok sinirlendim sonuçda ekonomik olarak çok sıkıntılı olduğumuzu bilmelerini istemedim ama olan olmuş. sanırım eşim herşeyi ailesiyle özelliklede annesiyle paylaşıyor bu durum beni çileden çıkarmaya başladı bizim özelimizin kalmadığını düşünüyorum çocuk gibi davranıyor ben yaşadığım herşeyi anneme anlatmıorum ama o yapıor buna nası engel olabilirim kızlar fikir verin kocamda k.validemde yeri gelince iki kadın gibi oturup dedikodu bile yapıor en gıcık olduum şeydir erkeğin bu tarz muhabbetler içinde olması ama ne yapıyım insanın başına herşey gelior bi kaç kerede kavga arasında ailesine söylediğim şeyleri sırf beni mat etmek içi annesinin yanında söyledi bide onların yanında daha soğuk davranıo çoğunlukla evde bambaşka sıacık oluyor onların yanında tam bi gıcık kızlar nası dize getiririm akıl verin