kocam sokakta başka kadınlara bakıyor :(8

politik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
115
64
28
33
Konu başligindan anladıgınız gibi, dısarı bi çıkalım eşim centilmen bakışlarla dikkat çekici giyinen kadınları süzüyor. Yani bütün erkekler bakıyor eminim ama siz nasıl başa çıkıyosunuz bu durumla? Benim çok gücüme gidiyor. Söyleyince ben oraya bakmıym falan diyor. Ama baktıgı çok belli. Herkes tarafından begenilen, evde de sokaktada giyimime kuşamıma dikkat eden bi insanım.evde daha güzel olmaya dikkat ediyorum; begeniyor beni iltifat da ediyor. Ama şu sokak bakışlarına engel olamıycagıma göre,nasıl başa çıkıcam; resmen ayrilmayı bile düşünüyorum bu yüzden??

Bakar, gözü takılır bir kerelik bunlar anlaşılacak şeyler ama her çıktığınızda her kadına bakıyorsa sorun var. Ya da centilmen bir şekilde süzme nasıl oluyor bilmiyorum ama bu durum da sorun. Flört edermiş gibi.

Bakar, gözü takılır bir kerelik bunlar anlaşılacak şeyler ama her çıktığınızda her kadına bakıyorsa sorun var. Ya da centilmen bir şekilde süzme nasıl oluyor bilmiyorum ama bu durum da sorun. Flört edermiş gibi.
Centilmen dedigim gözlerini kısarak,flört eder gibi.ama şimdiye kadar da kimseyle çıkıp flört etmemiş

Konu başligindan anladıgınız gibi, dısarı bi çıkalım eşim centilmen bakışlarla dikkat çekici giyinen kadınları süzüyor. Yani bütün erkekler bakıyor eminim ama siz nasıl başa çıkıyosunuz bu durumla? Benim çok gücüme gidiyor. Söyleyince ben oraya bakmıym falan diyor. Ama baktıgı çok belli. Herkes tarafından begenilen, evde de sokaktada giyimime kuşamıma dikkat eden bi insanım.evde daha güzel olmaya dikkat ediyorum; begeniyor beni iltifat da ediyor. Ama şu sokak bakışlarına engel olamıycagıma göre,nasıl başa çıkıcam; resmen ayrilmayı bile düşünüyorum bu yüzden??
Vallahi benim eşim kafası nerdeyse yere eğik desem yeri beni takar koluna sadece bana bakar allahaşükür

Centilmen dedigim gözlerini kısarak,flört eder gibi.ama şimdiye kadar da kimseyle çıkıp flört etmemiş

İşte gözü dışarda gibi, sizden önce çok sevgilisi flörtü olmamışsa böyle şeyleri yaşayamamanın eksikliğini hissediyor erkekler erkekler. Kadınların küçücük ilgileri bile hoşlarına gidiyor, herkese bakıp karşılık alınca totoları kalkıyor filan. Ne yapılır bilemedim, bakıyor musun diye sorma tabi ki bakmıyorum der. Kolunla dürt uyar.

Daha dikkat çekici giyin sen yoldan geçen adamlara bak bide mesela mağazaya falan girince karşındaki adamla flört lesir gibi konuş yaaa falan diye çıksın çileden :rolleyes:

Oo herseyi takarsak bundan bosanilmazki yan
iyiymiş de gene bakmış olucak işte
Abaza lafi erkeklere cok dokunuyor sonrada benle kavga etti baktim diye abazami oldum arti ona bakmadim dedi dusss abazalar bakar evli adamlar capkinlaik yaprsa abazadir dedim oohh cok sukur sorun yok.zaten bizimki oyle bakan tip degil bes senede belki iki defa yakaladim Allah var

Ben olsam adamakıllı uyarırdım.Yanındaki kadına saygısı olan adam, onun görebileceği şekilde diğer kadınlara bakmaz.Normali de bu değil.Bütün erkekler böyle yapsa,evlerin hiçbirinde huzur kalmazdı.Normal ya da tüm erkekler mutlaka yapar fikrine kapılmayın.Tavrınızı koyun.

Oo herseyi takarsak bundan bosanilmazki yan

Abaza lafi erkeklere cok dokunuyor sonrada benle kavga etti baktim diye abazami oldum arti ona bakmadim dedi dusss abazalar bakar evli adamlar capkinlaik yaprsa abazadir dedim oohh cok sukur sorun yok.zaten bizimki oyle bakan tip degil bes senede belki iki defa yakaladim Allah var
Abaza nedir tam olarak?

Güzel bakımlı birisi geçtiği zaman bu tarafa da bak bu daha güzel deyin!!!!

Benimki nişanlıyken tatile çıkmıştık
Plajdaydık
Bı kadınla bakışıyorlar
Kalktım eşyalarımı aldım
Kadına SİZ BURAYA BUYRUN BEN GİDİYORUM UZAKTAN UZAĞA ZOR olmasın dedim

Ama otobüste bı yaşlıya yer verir gibi naif bı şekilde
İkiside kaldi öyle sonra
Bindim döndüm ben nişanlısı bırakıp
Aylarca konuşmadım iletişim yollarını kapadım
Sonra o kadın işyerime geldi
Çocuklar falan var yanında
Meğerse tanımadığım kuzeniymiş