kocam sokakta başka kadınlara bakıyor :(

politik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
115
64
28
33
Konu başligindan anladıgınız gibi, dısarı bi çıkalım eşim centilmen bakışlarla dikkat çekici giyinen kadınları süzüyor. Yani bütün erkekler bakıyor eminim ama siz nasıl başa çıkıyosunuz bu durumla? Benim çok gücüme gidiyor. Söyleyince ben oraya bakmıym falan diyor. Ama baktıgı çok belli. Herkes tarafından begenilen, evde de sokaktada giyimime kuşamıma dikkat eden bi insanım.evde daha güzel olmaya dikkat ediyorum; begeniyor beni iltifat da ediyor. Ama şu sokak bakışlarına engel olamıycagıma göre,nasıl başa çıkıcam; resmen ayrilmayı bile düşünüyorum bu yüzden??

Her erkek bakıyor. Bende ne bakıyosun diyorum yok bem oraya bakmadım yok bakmıyorum yok ben cantasina baktim bin takla atiyor yalanlar yalanlar ;)))) bende diyorum sen bakarsan bende bakarım erkeklere ona göre diyorum.
Seninde karina kizina bakarlar diyorum.
Kendine geliyor ama bekarlıktan kalma bir durum. Malesef bir çözümü yok belli edeceksin soyleyeceksin her sferinde bende cozum bulamadim

Her erkek bakıyor diye bişey yok. Tamam insan, direk görüş alanındakini görür, ama takılı kalıyor, ya da bakmaya devam etmek için kafasını çeviriyor, üstelik bunu da eşi yanında yapıyorsa saygısızdır bence.

Bana böyle yapsa, ben de o ne hissettirdiğini anlayana kadar aynı şekilde erkeklere bakarım sanırım.

Aynı sorun bende var ben nişanlıyım

Benimkide kalçalarına bakıyordu. bende senin gibiydim. Hayır yapmıyorum diyip yalanlıyordu. Sonra bir gün bir arkadaşıma bak nasıl bakıyor dedim. Kız alay etti baya dalga geçtik. Hatta birtek baktığını ben görmüyorum neden yalan söylüyorsun diyip kızdım.yani bakmana birşey demiyorum ama yalan söylemene daha çok kızıyorum dedim. Hatta bir fotoğrafı bile var bakarken yakalanmış. Sonra ben ona ogün dedimki madem öyle bende erkelere bakarım dedim. Sonra düzeldi. Birinin daha seni onaylaması önemli. Birde sende bak bence. En iyi çözüm.

bütün erkekler bakmıyor, en azında eşinin/sevgilisinin yanında bakma saygısızlığını yapmıyorlar...
yanımdaki erkek diğer kadınlara rahatsız edici bakışlar atsa inanılmaz utanır ve yanından ayrılırdım, böyle birinin hayatımda yeri olamaz. utanç verici :olamaz:

Dikkat çekici kadınları bende süzerim hatta eşimede gösteririm çaktırmadan baksana diye.
Buna engel olmak ne bileyim gereksiz bana göre. Adam baksa bütün gün onu mu düşünecek anlık bakarsın geçersin.

Tabi bence bu herkesin fikrine saygım sonsuz.

Amann kadın halimle ben bile bakıyorum erkekler nasıl bakmasınla dolar şimdi burası :D Maalesef asla baktığını kabul etmeyecektir, muhakkak elbisesinin rengi filan dikkatini çekmiştir ona bakmıştır filan. Sanki kedi kendileri, yumak görmüşte gözünü alamamış gibi.Birde üstüne kavga filan ediyor erkekler sen beni nasıl suçlarsın böyle diye.

Amann kadın halimle ben bile bakıyorum erkekler nasıl bakmasınla dolar şimdi burası :KK70: Maalesef asla baktığını kabul etmeyecektir, muhakkak elbisesinin rengi filan dikkatini çekmiştir ona bakmıştır filan. Sanki kedi kendileri, yumak görmüşte gözünü alamamış gibi.Birde üstüne kavga filan ediyor erkekler sen beni nasıl suçlarsın böyle diye.
Aynı nişanlım

Aynı nişanlım
Eşimle ilk evlendiğimde çok tartışma çıktı bu konularda. Hatta üste çıkıyordu benim paranoyak olduğumu asla bakmadığını baktıysa bile elbisesinin rengi filan dikkatini çekmiş olabileceğini hatta baktığından haberi bile olmadığını söylüyordu. Son zamanlarda bende dikkat etmemeye başladım artık bakıyor mu bakmıyor mu hiç bilmiyorum.sürekli kavga etmekten günümün zehir olmasından bıktım çünkü. Sonuçta kanıtlayamıyorum da. Adam bakmadım deyip kavga çıkarıyor.

Eşimle ilk evlendiğimde çok tartışma çıktı bu konularda. Hatta üste çıkıyordu benim paranoyak olduğumu asla bakmadığını baktıysa bile elbisesinin rengi filan dikkatini çekmiş olabileceğini hatta baktığından haberi bile olmadığını söylüyordu. Son zamanlarda bende dikkat etmemeye başladım artık bakıyor mu bakmıyor mu hiç bilmiyorum.sürekli kavga etmekten günümün zehir olmasından bıktım çünkü. Sonuçta kanıtlayamıyorum da. Adam bakmadım deyip kavga çıkarıyor.
Aynı biz ya gerçekten ve cok yoruldum evlilikten soğudum henüz evlenmeden

Aynı biz ya gerçekten ve cok yoruldum evlilikten soğudum henüz evlenmeden
çok iyi anlıyorum sizi, çaresini ben bulamadım. Bir insanın yanında partneri varken başkasına bakmaması neden bu kadar zor bilmiyorum.Ben bakmıyorum görmüyorum mesela. İnsan biraz kendine hakim olur, olabilir bence.Neyse ilacım yok başkasına vereyim.

çok iyi anlıyorum sizi, çaresini ben bulamadım. Bir insanın yanında partneri varken başkasına bakmaması neden bu kadar zor bilmiyorum.Ben bakmıyorum görmüyorum mesela. İnsan biraz kendine hakim olur, olabilir bence.Neyse ilacım yok başkasına vereyim.
Ne büyük saygısızlık dmi ben hastalık olduğunu düşünüyorum

Hah iste paranoyak olan biz oluyoruz :işsiz:

Back
X