kocam sokakta başka kadınlara bakıyor :(8

Ben her erkeğin, karısı da yanındayken,ağzı açık Abaza gibi başka kadınlara bakacağına inanmıyorum. Siz de her erkek bakar fikrinizi gözden geçirin.

Benim eşim gıcıktır. Bakıyor ama eleştirmek için. Kimseyi de beğenemez. Bence sorun eşinizin sizden önce flört hayatı olmamasından kaynaklanıyor. Hiç görmemiş. Şimdi biraz eli yüzü düzgün birisi hemen dikkatini çekiyor. Ama tabi şimdiden sonra bunun bir çözümü yok.
Dikkat çekici giyinin derim ben. Ben dikkat çekici giyinmeye başladığımdan beri eşim bana bakanları kontrol etmekle meşgul :D Kapalı biriyseniz tabi yapacak bir şey yok.

Ben gözünü dikip bakan kadin olsun erkek olsun herkesten rahatsiz olurum. Esimin de gozu kayabilir kesismeye çalışmasın yeter ki. Yalnız esin baktığı kadinlara cok itici geliyor haberi olsun. Yanindaki kadini ne kadar küçük düşürüyor farkinda mi acaba.

Bak şimdi,bu sayfanın başında bir derdim var yazıyor,ona tıkla,konu başlıkları var ya altalta,o sayfanın üstünde ve altında"yeni konu aç"yazısı var,ona da tıkla.Dene bakalım

Bu sen daha dikkat çekici giyin sana bakanlarla uğraşsın şeklinde düşünenleri anlayamıyorum. Tamam ilk bakışta "Doğru, bırak o uğraşsın." Kafasıyla düşündürüyor ama sonra çok saçma geliyor. Eşim dışarıda mini etekli bir kadına bakmasın diye dışarıda mini etek mi giymek lazım. Herkesin bir tarzı var kıyafet seçimi var. Güzellik bunlarla sınırlı değil tabi ki. Ama o kız cırt pembe giydiyse bende neon sarı giyip mi gezeyim yani.

Eğer eşlerimiz bir insansa laftan, sinirden, karısının bir bakışından anlasınlar. Ha anlamıyorlarsa, o adam için taklalar atmam. Ben kendimi bilmiyor muyum. Dönüp dolaşıp koynuna gireceği kişi benim. Alır mıyım tabi orasını o düşünecek.

al karşına oturt konuş rahatsız oluyorum de yapma de. Yaparsan yaparım de etkiye tepki göster. Tepkini göster yoksa hep yapar:halay:
Birde onun farkedeceği görücegi bir anda bak adama baktıgını görsün anlasın bakalım nasıl oluyomuş. Yaşadığını yaşat yoksa anlamaz

çok sinir bozucu bir durum ama bu da onun alışkanlığı ya görmezden geleceksin ya da sertçe uyaracaksın

Amannn görme baktın o bakıyor sende bak millete sendekide göz sonuçta valla benimkide bakıyordu önceleri kızdım baktım işe yaramıyor kıskanılıyorum havasına giriyor geri vitese aldım şimdi güzel bir kadın görünce ben diyorum hatuna bak taş falan diye de ona bile bakmıyor artık hatta bana bakılınca kim bu tanıyormusun niye baktı sana falan diyor bazen umursamamak en iyisi

Yaptığının kötü birşey olduğunun farkında değil. Yanlış yaptığını hissettir ona

Ne kadar süredir evlisiniz?
Açıkçası bazen benim gözüm bile takılıyor bazı kadınlara. Bekarlıktan kalma alışkanlık bile olabilir. Siz hiç umursamayın kendiliğinden geçer.

Bakıştan bakışsa fark var. Bende bakarım ama saniyelik hemen kafamı ceviririm. Eşimde aynı şekilde . Sonucta gözlerimizi kapatıp yürümuyoruz yolda. Haa böyle iç geçire geçire baksa kemiklerini elimle ufalarım orasıda ayrı tabi:p

Sonunda beklediğim yorumu yazdı biri ya.
Bakmak var bakmak var bunu karıştırıyor herkes.
Çok dikkat çekici biri olur, biran gözüne takılır bakar geçersin, kadın olarak ben de bakıyorum ama gözünü dikerek, burdaki gibi gözlerini kısarak uzun uzun bakmak ne demek ya?
Böyle tren görmüş gibi bakanlar yüzünden çoğu yerde istediğimizi giyemiyoruz, rahatsız oluyoruz. Bunun kıskançlıkla alakası yok.

Bıktık böyle abaza rezil davranışlardan. Giyim kuşamla, dikkat çekmekle de alakası yok, bunlar her yerde aynı. Olan hep kadına oluyor, böyle tiplerin eşi için de zor, sokakta gezen kadın için de zor.

Bu sen daha dikkat çekici giyin sana bakanlarla uğraşsın şeklinde düşünenleri anlayamıyorum. Tamam ilk bakışta "Doğru, bırak o uğraşsın." Kafasıyla düşündürüyor ama sonra çok saçma geliyor. Eşim dışarıda mini etekli bir kadına bakmasın diye dışarıda mini etek mi giymek lazım. Herkesin bir tarzı var kıyafet seçimi var. Güzellik bunlarla sınırlı değil tabi ki. Ama o kız cırt pembe giydiyse bende neon sarı giyip mi gezeyim yani.

Eğer eşlerimiz bir insansa laftan, sinirden, karısının bir bakışından anlasınlar. Ha anlamıyorlarsa, o adam için taklalar atmam. Ben kendimi bilmiyor muyum. Dönüp dolaşıp koynuna gireceği kişi benim. Alır mıyım tabi orasını o düşünecek.

bir de şöyle bakın? adam belki o tarz giyimden hoşlanıyor ki dikkatini çekiyor? mesela kadınların da vardır beğendikleri giyim tarzı erkeklerde dikkatini çeker dışarda alıcı gözle bakmasa da dikkatini çeker.

kadının stili değilse zorlamasın tabi ki.

ama atıyorum bacağım güzel kolum güzel memem güzelse neden saklamak için kasayım ki istediğimi giyer gezerim. tabi ben dekolte vs giymeyi seviyorum birileri baksın diye değil tarzım böyle yani yanımdaki adam başkalarına bakmasa da giyerim, beni kısıtlamaya kalkarsa hır çıkarırım.

ama bi kadın kendi nasıl istiyorsa öyle giyinmeli.

Her erkek mutlaka ama mutlaka bakar. Bende evliyim fakat bu durumu artık kabullendim. Elden ne gelir ki? "Benim eşim bakmaz, başı öndedir" diyenlerin de eşi yalnızken mutlaka baktığına kalıbımı dahi basarım. O kadar net diyorum. Ben bu durumu kabullendim çünkü gözlerine perde çekemiyorum, her saniye yanında olamam ya? Bu bakma olayı kadınları süzme durumuna geçiyorsa, dönüp tekrar bakıyorsa, göz değmesi durumundan çıkıyorsa şerrimden de korksun diyorum.. :işsiz:

Kadının kocasi görecek senin kocanın baktığını varya eşek sudan gelinceye kadar dövecek adam kocani bakalım bi daha bakabiliyor mu?

Back
X