Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok acamadim anlativerin bana bi cahil kaldim resmenAçabildinmi konunu elvinin annesi
Canm yeni gordum anlattigin yazini cok tesekkurler wallahi sewindimAçabildinmi konunu elvinin annesi
Dene bakalım,başarırsın...Canm yeni gordum anlattigin yazini cok tesekkurler wallahi sewindim
Sonunda beklediğim yorumu yazdı biri ya.
Bakmak var bakmak var bunu karıştırıyor herkes.
Çok dikkat çekici biri olur, biran gözüne takılır bakar geçersin, kadın olarak ben de bakıyorum ama gözünü dikerek, burdaki gibi gözlerini kısarak uzun uzun bakmak ne demek ya?
Böyle tren görmüş gibi bakanlar yüzünden çoğu yerde istediğimizi giyemiyoruz, rahatsız oluyoruz. Bunun kıskançlıkla alakası yok.
Bu sen daha dikkat çekici giyin sana bakanlarla uğraşsın şeklinde düşünenleri anlayamıyorum. Tamam ilk bakışta "Doğru, bırak o uğraşsın." Kafasıyla düşündürüyor ama sonra çok saçma geliyor. Eşim dışarıda mini etekli bir kadına bakmasın diye dışarıda mini etek mi giymek lazım. Herkesin bir tarzı var kıyafet seçimi var. Güzellik bunlarla sınırlı değil tabi ki. Ama o kız cırt pembe giydiyse bende neon sarı giyip mi gezeyim yani.
Eğer eşlerimiz bir insansa laftan, sinirden, karısının bir bakışından anlasınlar. Ha anlamıyorlarsa, o adam için taklalar atmam. Ben kendimi bilmiyor muyum. Dönüp dolaşıp koynuna gireceği kişi benim. Alır mıyım tabi orasını o düşünecek.