• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAM SÜPRİZ NEDEN YAPMAZ ?

GAMZEASLANS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
8
19
3
34
ARKADAŞLAR ARTIK BEN ÇOK YORULDUM VE BUNALDIM ...
KOCAMDAN ALTI ÜSTÜ İLGİ İSTİYORUM AMA ONU BİLE BANA ÇOK GÖRÜYOR
İSTİYORUM Kİ ARADA ÖZEL GÜNLERDE YADA HERHANGİ BİR GÜNDE DEGİŞİK BİR SÜPRİZ YAPSIN YOK TEK ÖZEL GÜNLERDE BİRTEK HEDIYE ALIR VERİR ÖPER O KADAR.
DİYORUM BANA DEGİŞİK SÜPRİZLER NEDEN YAPMIYORSUN İÇİNDEN NEDEN BENİ MUTLU ETMEK GELMİYOR
BEN SENI MUTLU ETMEK İÇİN UFAK NOT YAZDIM SABAH OKU MUTLU OL DİYE SEN ONLARI YERDEN BİLE ALMADIN DÜŞTÜGÜNDE DİYORUM SUSUYOR
EVLİLİGİMİZ DAHA YENİ OLMASINA RAGMEN ÖLÜP GİDİYOR
PROBLEM BENDE DİYORUM AİLEMLE KONUSUYORUM SESSİZ KALIYORLAR BENDE OLMADIGINI BİLİYORLAR ÇÜNKÜ NE YAPMAM GEREKİYOR KIZLAR

EŞİME DİYORUM BAK BAŞKA BİRİ Mİ VAR YOK DİYOR
HAYALİNDEKİ KIZ BEN DEGİLİM OZAMAN NEDEN BENİ MUTLU ETMEK İÇİN BİR ÇABA SARFETMİYORSUN DİYORUM
HAYALİM SENSİN DİYOR
BEN ÇÖZEMEDİM KIZLAR AKLIMDA SORU İŞARETLERİ DELİRCEK GİBİYİM VEDE 3 AYLIK HAMİLEYİM
HAMİLE OLDUGUMU SÖYLEDİGİMDE İSTEDİGİM ELİNDE UFACIK BİR ÇİÇEK HEDIYE AMA YOK DEDİM HANİ HEDIYEM ŞAKASINA SEN SÖYLEYİNCE ANLAMI KALMIYOR
EEE BEN SÖYLEMEYİNCEDE YAPMIYON :s
YARDIM LÜTFEN...

İçinden gelmiyorsa zorlamayın adamı daha kötü oluyor hediye istemek.
Ayrıca sevginin ölçütü hediye ,sürpriz olmamalı,sizin sevdiğiniz hiç mi bir şey yapmıyor,
Neden hediye hayatınızın merkezi oluyor ki?
Adam kendisine yapılan sürprize bile sevinmemiş ki...
Ayrıca harfleri küçültün lütfen,yasak büyük harfle yazmak

HAYIR MADDİ BİRŞEYLER İSTEMİYORUM Kİ GÜZEL BİR SÖZ KAĞIDA YAZILAN BİR SENİ SEVİYORUM NOTU YOK BEN TEŞVİK EDİM BEN YAPIM DİYORUM TEPKİSİ İNANILMAZ KÖTÜ
SÜPRİZ SEVMİYEBİLİR AMA KARISINI HOŞNUT EDECEK BAŞKA BİRŞEYDE BULAMAZ MI :(

HAYIR MADDİ BİRŞEYLER İSTEMİYORUM Kİ GÜZEL BİR SÖZ KAĞIDA YAZILAN BİR SENİ SEVİYORUM NOTU YOK BEN TEŞVİK EDİM BEN YAPIM DİYORUM TEPKİSİ İNANILMAZ KÖTÜ
SÜPRİZ SEVMİYEBİLİR AMA KARISINI HOŞNUT EDECEK BAŞKA BİRŞEYDE BULAMAZ MI :KK43:
Bulur da siz inatla çiçek vs deyince itici gelmiş olabilir,
Laf arasında dokundurun lafı,gözüne sokmadan,trip yapmadan,
Niye sizi extra mutlu etmek zorunda onu da anlamış değilim ya neyse,

Çok abartmıyor musunuz ? Adamın karakteri bu.. sırf sürpriz yapmıyor diye sizi sevmiyor ya da aldatıyor mu ? Yapmayın... Hamilelik hormonları sizi ele geçirmis. Ailenizle mı konuşuyorsunuz bu durumu ?

İSTİYORUM Kİ ARADA ÖZEL GÜNLERDE YADA HERHANGİ BİR GÜNDE DEGİŞİK BİR SÜPRİZ YAPSIN YOK TEK ÖZEL GÜNLERDE BİRTEK HEDIYE ALIR VERİR ÖPER O KADAR.
DİYORUM BANA DEGİŞİK SÜPRİZLER NEDEN YAPMIYORSUN İÇİNDEN NEDEN BENİ MUTLU ETMEK GELMİYOR
BEN SENI MUTLU ETMEK İÇİN UFAK NOT YAZDIM SABAH OKU MUTLU OL DİYE SEN ONLARI YERDEN BİLE ALMADIN DÜŞTÜGÜNDE DİYORUM SUSUYOR
PROBLEM BENDE DİYORUM AİLEMLE KONUSUYORUM SESSİZ KALIYORLAR BENDE OLMADIGINI BİLİYORLAR ÇÜNKÜ NE YAPMAM GEREKİYOR KIZLAR

HAYALİNDEKİ KIZ BEN DEGİLİM OZAMAN NEDEN BENİ MUTLU ETMEK İÇİN BİR ÇABA SARFETMİYORSUN DİYORUM
HAYALİM SENSİN DİYOR
BEN ÇÖZEMEDİM KIZLAR AKLIMDA SORU İŞARETLERİ DELİRCEK GİBİYİM VEDE 3 AYLIK HAMİLEYİM
HAMİLE OLDUGUMU SÖYLEDİGİMDE İSTEDİGİM ELİNDE UFACIK BİR ÇİÇEK HEDIYE AMA YOK DEDİM HANİ HEDIYEM ŞAKASINA SEN SÖYLEYİNCE ANLAMI KALMIYOR
YARDIM LÜTFEN...
Canım fazla duygusalsın sanırım, evlilikten beklentin romantik komedi dizilerindeki gb olmasın yoksa daha çok üzülürsün, evlenince kocalarımız imzayı attırıp "tapumuzu almanın"rehavetine kapılırlar genelde. Düşünsene neden sürpriz yapsın ki? Seni elde etmiş çocuk da yapmış, artık onun için yiyip içip tv karşısında yatış vakti ;)

Ne kadar az beklenti o kadar çok huzur :)

Kocanız ne iş yapıyor? Bazı mesleklerde mesai saati bitse de iş hala akılda oluyor maalesef.

Annemle paylaşıyorum ama onunla aramızda kalıyor.
zaten annem hep damadının tarafında
hamilelik hormonları ele geçirmiş olabilir kızlar ama sorun bendeki şu niye sevgisini göstermiyor
en basiti hedıye onu bile yapmıyor
Korkuyorumda sevgisi bitmiştir diye
Çünkü bizim ilişkimiz tam 9 senedir var evliligimiz daha yeni ama :/

Galiba tamda dediginiz gibi tapuyu aldı romantiklik bitti :(
meslegine gelince o kafasında çok sey takmaz yani takmadıgını söyler iş ile ilgili
gerçi benide kafaya taktıgını pek sanmıyorumda :/

Sizi seven ve saygı duyan bir esiniz varsa o size hayatın en büyük hediyesidir. Öyle hediyeler içinde sürprizlerle Evliliklerde galiba Türk filmlerinde oluyor. Aşırı abartmissiniz bilginize..

Forumda büyük harf ile yazı yasak.

Konuya gelince sevgili ya da nisan doneminizde de bu adam böyleydi muhtemelen demek ki huyu suyu bu ,zorla yaptırdığinda ne kıymeti kalır ki içinden gelmiyorsa yapacak bir şey yok

Sevgi göstermenin en basiti hediye demişsiniz de değil yani. Aynı evde yaşıyorsunuz, nasıl bir sürpriz bekliyorsunuz, zor evlenince o tip şeyler. Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama çok üstüne gidiyorsunuz bence adamın.

Sağlığınıza önem veriyor, yorgun olduğunuzda size bir şey elletmiyor, sevdiğiniz şeyleri alıyor, işten gelince sarılıp öpüyorsa da sevgi gösteriyordur. Bilemedim ben daralırdım bu kadar söylenmeden valla.

HAYALİM SENSİN DİYOR
YARDIM LÜTFEN...
Benim eşimde böyle bazı insanlar böyledir yapacak birşey yok

huylu huyundan vazgeçmez. böyle kabul edin bence.
kafaya takılacak şey değil inanın.
benim de babam asla eve geldiğinde bi şey getirmez.
yıllarca ne dediysek olmadı.
hala bi gün olsun alın siz seversiniz çikolata getirdim, dondurma aldım demişliği yok.
ancak söylersek alır. yapısı bu maalesef. sizin eşiniz de öyle demek ki.

Herkesin sevgisini ifade edis bicimi farklidir. Hediye almiyor diye baska biri mi olmasi lazim insanin hayatinda :)

Beklentiler sadece üzer canım. Beklentini düşür o zaman yaptığı ufak birsey bile kiymetli olur. Sen filmlerdeki gibi romantik bir koca bekliyorsun ama maalesef onar sadece film :)

Back
X