Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARKADAŞLAR ARTIK BEN ÇOK YORULDUM VE BUNALDIM ...
KOCAMDAN ALTI ÜSTÜ İLGİ İSTİYORUM AMA ONU BİLE BANA ÇOK GÖRÜYOR
İSTİYORUM Kİ ARADA ÖZEL GÜNLERDE YADA HERHANGİ BİR GÜNDE DEGİŞİK BİR SÜPRİZ YAPSIN YOK TEK ÖZEL GÜNLERDE BİRTEK HEDIYE ALIR VERİR ÖPER O KADAR.
DİYORUM BANA DEGİŞİK SÜPRİZLER NEDEN YAPMIYORSUN İÇİNDEN NEDEN BENİ MUTLU ETMEK GELMİYOR
BEN SENI MUTLU ETMEK İÇİN UFAK NOT YAZDIM SABAH OKU MUTLU OL DİYE SEN ONLARI YERDEN BİLE ALMADIN DÜŞTÜGÜNDE DİYORUM SUSUYOR
EVLİLİGİMİZ DAHA YENİ OLMASINA RAGMEN ÖLÜP GİDİYOR
PROBLEM BENDE DİYORUM AİLEMLE KONUSUYORUM SESSİZ KALIYORLAR BENDE OLMADIGINI BİLİYORLAR ÇÜNKÜ NE YAPMAM GEREKİYOR KIZLAR
EŞİME DİYORUM BAK BAŞKA BİRİ Mİ VAR YOK DİYOR
HAYALİNDEKİ KIZ BEN DEGİLİM OZAMAN NEDEN BENİ MUTLU ETMEK İÇİN BİR ÇABA SARFETMİYORSUN DİYORUM
HAYALİM SENSİN DİYOR
BEN ÇÖZEMEDİM KIZLAR AKLIMDA SORU İŞARETLERİ DELİRCEK GİBİYİM VEDE 3 AYLIK HAMİLEYİM
HAMİLE OLDUGUMU SÖYLEDİGİMDE İSTEDİGİM ELİNDE UFACIK BİR ÇİÇEK HEDIYE AMA YOK DEDİM HANİ HEDIYEM ŞAKASINA SEN SÖYLEYİNCE ANLAMI KALMIYOR
EEE BEN SÖYLEMEYİNCEDE YAPMIYON :s
YARDIM LÜTFEN...
Bu bana şeyi hatirlatti. Eskiden okuldan geldiğimde annem deli gibi bağırır saatlerce odanı topla odanı topla diye söylenir dururdu bende inatla yapmak istemezdim. Bırak içinden gelsin hicbir insan zorla birşey yapmak istemez
yok yani adamın içinden gelmiyor demkki sürekli söylerseniz dahada sıkıcı bi hal alır bu kadar büyütmeyin bunlar haricinde iyi biriyse kafanıza takmanıza takmayın hamilelikten mi dygusallaştınız acaba
Bu adamları bu kadar sıkmayın. Evlisiniz artık flört dönemi bitti çoluğa çocuğa karıştıktan sonra daha farklı oluyor herşey. Erkekler bizim gibi hassas yaratıklar değiller öyle sürpriz miş sevgi gösterileriymiş yapanı çok azdır gerçi yapsalarda biz ona da bahane buluruz. Ya bazen ben bu erkeklere hak veriyorum nasıl dayanıyorlar böyle bize.
HAYIR MADDİ BİRŞEYLER İSTEMİYORUM Kİ GÜZEL BİR SÖZ KAĞIDA YAZILAN BİR SENİ SEVİYORUM NOTU YOK BEN TEŞVİK EDİM BEN YAPIM DİYORUM TEPKİSİ İNANILMAZ KÖTÜ
SÜPRİZ SEVMİYEBİLİR AMA KARISINI HOŞNUT EDECEK BAŞKA BİRŞEYDE BULAMAZ MI
siz fazla romantik takılıyorsunuz bence eşimle 7 yıldır bırlıkteyız ıkı yıllıkta evlıyız bır kez senı sevıyorum dememıstır, özledım çok nadirdir duygularını kelimelerle ifade etmez ama bakışıyla hareketleri ile belli eder, bende sürekli bana güzel söz söylesin hediye alsın süpriz yapsın derdinde değilim çünkü bende o konuda biraz öküzüm düşünürüm ama iş uygulamaya geldiğinde bocalarım o nedenle az beklenti çok mutluluk....
Bu mevsimde bunlara birşey oluyor galiba bacım üzülme, benimki normalde çok güzel şeyler yapar. Ama son zamanlar birşey yok.dun akşam uyumadan önce ben de dürttum niye karına bi sürpriz yapmıyosun be adam dedim.
"Halı aldık ya aşkım bugün daha ne sürprizi yapayım" dedi