Kocam sürekli yemek düşünüyor komikk

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.555
133
Eşim askere gidecek (bedelli). Normaldede iştahlı biri ama askere gidecek diye mi bilmiyorum sürekli yemek yeme isteği. Hemen hergün değişik güzel yemekler yapıyorum. Askere gidecek diye taştan yumuşak herşey aşeriyor gibi. Bugün pizza yaptım biraz kaldı yatarken dediki pizzayı nereye koydun aşkım sabah işe giderken yiyeyim fırında mı?evimiz İstanbul'da herkesin yemek yemeye geldiği güzel ünlü bir caddesinde,cadde üstündeki yemek yerlerini süzerek geliyor sürekli profiterol almaya gideyim mi? Canın tatlı istedi mi seninde? şurada lokmacı açılmış bunu da deneyelim diyor. Hatta geçen cuma yarın ctesi oley sucuklu yumurtalı uzun süreli bir kahvaltı yapacağız dedi öğle arasında telefonla konuşurken sizinde eşleriniz böyle mi? Cuma gününden cumartesi sabahı yiyeceği omleti düşünüyor mu? Kırmak istemiyorum gerçekten iyi niyetli biri üzülür orta yolu bularak nasıl söylesem? Gerçekten komik bir dert değil ama geçici bir durum olsun diye duacıyım :KK50::dua::KK51:

Güncelleme :kocama benzedim gitgide o şuanda askerde. salı günü dönecek kısmetse. Henüz o gelmeden nereye gitsek nasıl yorgunluğunu atar diye düşünmüyorumda neler pişirsem nereye gidip ne yesek diyorum. :) birde geceleri onu düşündükten sonra şimdi yanımda olsa kesin cumartesi için planlarını yapardı diye düşünüyorum :(

Son düzenleme:
Eşim askere gidecek (bedelli). Normaldede iştahlı biri ama askere gidecek diye mi bilmiyorum sürekli yemek yeme isteği. Hemen hergün değişik güzel yemekler yapıyorum. Askere gidecek diye taştan yumuşak herşey aşeriyor gibi. Bugün pizza yaptım biraz kaldı yatarken dediki pizzayı nereye koydun aşkım sabah işe giderken yiyeyim fırında mı?evimiz İstanbul'da herkesin yemek yemeye geldiği güzel ünlü bir caddesinde,cadde üstündeki yemek yerlerini süzerek geliyor sürekli profiterol almaya gideyim mi? Canın tatlı istedi mi seninde? şurada lokmacı açılmış bunu da deneyelim diyor. Hatta geçen cuma yarın ctesi oley sucuklu yumurtalı uzun süreli bir kahvaltı yapacağız dedi öğle arasında telefonla konuşurken sizinde eşleriniz böyle mi? Cuma gününden cumartesi sabahı yiyeceği omleti düşünüyor mu? Kırmak istemiyorum gerçekten iyi niyetli biri üzülür orta yolu bularak nasıl söylesem? Gerçekten komik bir dert değil ama geçici bir durum olsun diye duacıyım :KK50::dua::KK51:
Sağlıklı yaşamaktan bahset kilo aldık azaltalım de.
Ben eşimi eşim beni tetiklerdi şunu yiyelim bunu yiyelim baktık 100kilo oldum nerdeyse hemen yasak getirdim akşam mutfağın kapısını kitliyorum dışardan da 2 haftada bir yemek yeme hakkımız var diye sınırlandırdım. Sustu :)

Aha ben. Adliyeden ofise dönerken sekreteri arıyorum ne yiyeceğiz diye. Bugün aramadan dönmüşüm ofise ne yiicez diye girdim :KK53: Ofiste yabanci biri olmayaydı iyiydi. Bu akşam sevgilime haftasonu şunları mı yapıp yesek diye sordum. Öğle saati annemi ararım akşama ne var şunu yapsan olur mu diye. Yemek yemek beni mutlu ediyor, beni mutlu eden şeyleri düşünmeyi severim. :confused: Eşinizde bir tuhaflık yok bence.

Benimki de çok istahlidir.

Sofradan doyduğu için kalktığını görmedim hiç. Tüh yemek bitti diye kalkar :)

Genç adam yesin. Yaşlılıkta yiyemeyecek.

Allah sağlıktan ayırmasın.
Amin tabi ki en önemlisi sağlık, bu iştahlı halinden. Dolayında üzülüyorum askerde 1 ayda olsa yiyememeyecek almışsa iyi olur yememeye diye

Aha ben. Adliyeden ofise dönerken sekreteri arıyorum ne yiyeceğiz diye. Bugün aramadan dönmüşüm ofise ne yiicez diye girdim :KK53: Ofiste yabanci biri olmayaydı iyiydi. Bu akşam sevgilime haftasonu şunları mı yapıp yesek diye sordum. Öğle saati annemi ararım akşama ne var şunu yapsan olur mu diye. Yemek yemek beni mutlu ediyor, beni mutlu eden şeyleri düşünmeyi severim. :confused: Eşinizde bir tuhaflık yok bence.
Şimdi evet ben de Bekarken anne şunu yapsan ne güzel olur diye telefonda konuşurdum. Ancak şöyle ki benim eşim bu olayı betimliyor mesela akşama mantı olsa cossss diye tereyağı döksek lıkır lıkır soğuk kolamızla içsek sonra waffle yemeye götürürüm seni ohhh mis diyor....

Ben ve eşim yemek yemeği çok severiz ikimizde, yemek yemekten mutlu olan bir çiftiz, yeni açılan yerleri birbirimize mesaj ararız gidelim diye, çocuk yokken yemek yemek için günü birlik Gaziantep'e gitmisliginiz var İstanbul'dan :KK70:

Allah'tan ikimizde aynı olduğumuzdan birbirimizin gözüne batmıyoruz

:dua::KK50:

Canım benim eşim için zevk değil bu bir sanatsal tutku olma yolunda ilerlemekte öyle iştahlı öyle tatlı yiyor ki baksam doyuyorum
Alışmakla alakalı degil. Askerde bulamayinca mecbur yiyemeyecek. Ne bulursa onu yer. Gelince devam eder. Takılmayın bu kadar.

Şimdi evet ben de Bekarken anne şunu yapsan ne güzel olur diye telefonda konuşurdum. Ancak şöyle ki benim eşim bu olayı betimliyor mesela akşama mantı olsa cossss diye tereyağı döksek lıkır lıkır soğuk kolamızla içsek sonra waffle yemeye götürürüm seni ohhh mis diyor....
Kulağa cok tatlı geliyor valla =) tabi kilo kontrolünü saglayabiliyorsanız...

Ben ve eşim yemek yemeği çok severiz ikimizde, yemek yemekten mutlu olan bir çiftiz, yeni açılan yerleri birbirimize mesaj ararız gidelim diye, çocuk yokken yemek yemek için günü birlik Gaziantep'e gitmisliginiz var İstanbul'dan :KK70:

Allah'tan ikimizde aynı olduğumuzdan birbirimizin gözüne batmıyoruz
Ben de iştahlı biriyim ama telefon konuşmalarımıza bakıyorum nasılsın aşkım yemek yedik köfte pilav salata ayran diyor akşama ne var pizza yapsan şöyle mozerralla kenar dolgulu yummmy gibi bir konuşma geçiyor hemen hergün bu tarz öğle arası konuşması ya da şuraya gidelim şunu yiyelim hep yemek yemek üstüne pazar günü tantuni yiyelim ctesi Manisa kebabı yapan bir yer buldum oraya gidelim pazartesi şuraya derken hayatımız yemek yemek üzerine kurulu :hamarat::KK53:

Back
X