- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
Eşim askere gidecek (bedelli). Normaldede iştahlı biri ama askere gidecek diye mi bilmiyorum sürekli yemek yeme isteği. Hemen hergün değişik güzel yemekler yapıyorum. Askere gidecek diye taştan yumuşak herşey aşeriyor gibi. Bugün pizza yaptım biraz kaldı yatarken dediki pizzayı nereye koydun aşkım sabah işe giderken yiyeyim fırında mı?evimiz İstanbul'da herkesin yemek yemeye geldiği güzel ünlü bir caddesinde,cadde üstündeki yemek yerlerini süzerek geliyor sürekli profiterol almaya gideyim mi? Canın tatlı istedi mi seninde? şurada lokmacı açılmış bunu da deneyelim diyor. Hatta geçen cuma yarın ctesi oley sucuklu yumurtalı uzun süreli bir kahvaltı yapacağız dedi öğle arasında telefonla konuşurken sizinde eşleriniz böyle mi? Cuma gününden cumartesi sabahı yiyeceği omleti düşünüyor mu? Kırmak istemiyorum gerçekten iyi niyetli biri üzülür orta yolu bularak nasıl söylesem? Gerçekten komik bir dert değil ama geçici bir durum olsun diye duacıyım 

Güncelleme :kocama benzedim gitgide o şuanda askerde. salı günü dönecek kısmetse. Henüz o gelmeden nereye gitsek nasıl yorgunluğunu atar diye düşünmüyorumda neler pişirsem nereye gidip ne yesek diyorum. :) birde geceleri onu düşündükten sonra şimdi yanımda olsa kesin cumartesi için planlarını yapardı diye düşünüyorum

Güncelleme :kocama benzedim gitgide o şuanda askerde. salı günü dönecek kısmetse. Henüz o gelmeden nereye gitsek nasıl yorgunluğunu atar diye düşünmüyorumda neler pişirsem nereye gidip ne yesek diyorum. :) birde geceleri onu düşündükten sonra şimdi yanımda olsa kesin cumartesi için planlarını yapardı diye düşünüyorum

Son düzenleme: