Kocam telefonuna bagimli. Lütfen alil verin

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Mrb kizlar yaklasik 2 yillik evliyim cok severek evlendik.

Ama söyle bir sorun var ki kocam telefonunu elinden düsürmüyor. Sabah ise giderken basliyor, calisirken, molalarda, eve dönüste arabada, eve geldiginde gece yataga girene kadar neredeyse telefon elinde. Düsününki cöpü disariya götürürken bile telefon cebinde. Hatte birkere cöp dökmeye gitti dakikalar sonra döndü baktim arkadasini aramis konusmus o arada.

Whatsapp uygulamasini cok fazla kullaniyor, onun disinda haber okuyor, vidyo izliyor... Arada gizlice telefon gecmisini ve whatsappi kontrol ediyorum yanlis birsey yok allahtan. (Bukadar kullaninca insan bakma geregi duyuyor ister istemez). Telefonu benden saklamaz hatta telefonuna mesaj gelse ve "bakim" desem daha kendi okumadan bana uzatir telefonu. Yani bir gizlisi sallisi oldugunu düsünmüyorum.

Beni rahatsiz eden sadece bu bagimliligi. Isten eve geliyor koltuga oturuyor telefonuyla ilgileniyor. Hic sohbet falan yok.

Onunla bu konuyu cok konustum ama umursadigi yok. Yine ayni yine ayni. Kizlar cidden cikmazdayim evlendigimizden beri böyle o telefon muhakkak yaninda olacak biri mesaj atsa hemen cevap verecek illaki. Inanin bosanmayi bile düsünmedigim degil sirf bu yüzden. Cünkü evliligimize zarae veriyor.

Bana bir akil verin ne yapayim bagimlisin dedigimde "evet bagimliyim" diyor ve bunu derken bile gözü telefonunda oluyor deliriyorum.

sinir bozucu. siz de kendinizi dizilere falan vurun onun eksikleriyle ihtiyaclaryla ilgilenmeyin.

Kısasa kısas yap.evle yemekle eşinle hiç ilgilenme umursama.rahatsiz olursa da cevabı yapıştir.bunlar başka dilden anlamaz

Siz de aynısını yapın ,her zaman karşılıklı da olsanız telefonuna mesaj atın ,normal konuşmayla değil sırf tel de haberleşin bi süre sonra çıldırır muhtemelen...

Kısasa kısas yap.evle yemekle eşinle hiç ilgilenme umursama.rahatsiz olursa da cevabı yapıştir.bunlar başka dilden anlamaz

Vala "cezalandirmayi" cok denedim ama basarili olamadim. Surat yaptim konusmadim yatakta uzak durdum sirf bu telefon mevzusu yüzünden. Ama hicbirsey degismiyor. Yanasip gönlümü almaya calisiyor orali olmuyorum ama gönlümü alsada almasada kendisinde bir degisiklik göremiyorum. Bazen benim icin 1-2 gün tutuyor kendini sonra gene ayni

Siz de aynısını yapın ,her zaman karşılıklı da olsanız telefonuna mesaj atın ,normal konuşmayla değil sırf tel de haberleşin bi süre sonra çıldırır muhtemelen...

Canim bunuda yaptim ya. Tersine hosuna gidiyor gülüyor

Hastaneler de artık bu bagimlilar için bölüm var biliyormusun?ve eşinin bence oraya gitme vakti gelmiş canım

Ya bende bağımlı oldum bu aralar.. KK okuduğumu bilmese yanlış anlayabilir benimki de :)

Yani kısasa yap minvalin de öneri veriyoruz ya ,onun bu tepkilere gülmesi hem ciddiyeti bozar ,hem de elle tutacak bir yol aldırmaz . :)
Ciddi bir boyut da rahatsızlığınızı dile getirin sakinlikle konuşarak yada telefonunu bir cinnetle ortalık'dan kaybedin , ne kadar kararlı olduğunuzu bilip halen aynısı şeklindeyse halleri , gezmek için değişik aktivetiler de bulunun ,birlik de zaman geçirmek belki ikinize de iyi gelir.

Benimkisi de aynı canım çoğu böyle erkeklerin..söyleyince de yok telefonuma da mı karışıyorsun derler ben de onu umursamama görmeme yolunu seçtim kendi aktivitelerimle ..senin anlicağın vazgeçtim ozamn kıymetli olursun

Bence umrunda olmasın yokmus gibi davran keyifli vakit geçir akşamları ben dışarı çıkıyorum bunaldim falan de bakalım ona ne diyecek... erkekler büyümeyen çocuk misali yapma denileni tersine devam ederler

Bence umrunda olmasın yokmus gibi davran keyifli vakit geçir akşamları ben dışarı çıkıyorum bunaldim falan de bakalım ona ne diyecek... erkekler büyümeyen çocuk misali yapma denileni tersine devam ederler
Ben de bu tek takılma yolunu seçtim aöa Bu baya uzaklaştırıyor çiftleri onu söyleyim ben göze aldım çünkü gerçekten çok yoruldum o da memnun gibi durumdan..boşver aldırış etme bu erkekler düzelmez kendi hayatına bak

Ya bende tam tersini düşünüyorum tek takılma olduğu zaman onlara olan ilgi azalıyor hemen ayağa geçiyorlar hani hep biz onlara bağımlı hissini veriyoruzya belki asıl sebep bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…