Lütfen bari siz 5 dakikanızı ayırıp bana bir fikir verin :(

şimdi düşünüyorumda benim konusmadığım biriyle eşimin konuşmamasını istemek adil olurmu??yani o kişiyle benim aramda bir sorun eşimi neden katayım ki??kaldı ki muhabbet etmedi bile..bence eşiniz ona baskı yaptığınızı düşünüyor..ve bu yüzden sizinle inatlaşmış olabilir.. bence hic üzerine gitmeyin..küsmeside hiç doğru değil ..kendi halinde bırakın.. bazen onları anlamak o kadar zor ki..

Zaten büyük kavgalar, olaylar zamanla unutulmasada cözülebiliyor ama araya sogukluk girmesi kolay kolay düzeltilemeyecek birsey oluyor.

Düzelmedi işte tatlım
sürekli alttan alan sürekli barısmaya yanasan ınsan hep yıpranıyor,diğer tarafta oh kendını kastıkça kasıyor ne iyi valla

Allah yardımcın olsun tatlım.
Benim kocam küsüp bide anneısnın evine giderdi günlerce sen dua et senınkı öyle değil

küsmek değil tabıkı tatlım bosanma nedenı sadece
çok sebep var
demek ıstedğim benım kocam da küser hep ben barısırdım bıkere barısmadım o yanasmadı ve aramıza ııce sogukluk gırdı 1 buck ay kus kaldık

gercekten üzüldüm canim...
hayirlisi olsun... baska söyleyecek birsey bulamiyorum...

Evet zaten artik onlarla konusacagini sanmiyorum o pekde sorun degil zaten. Bizim asil sorunumuz iletisim bozuklugu. Esimle bir konu hakkinda konusmaya calistigim zaman beni okadar ignore ediyorki, konuyu unutup bana cevap vermemesine sinirleniyorum..

inan bu huyundan nasil vazgectirecegim hakkinda hicbir fikrim yok. Evin huzuru benim icin cok önemli artik bikmisim kavga gürültüden, zorla konusamiyorum onunla. hicbir fikrim yok yaa..[/QUOTE]

güzelim bence, birgün hersey sakinlesdiginde esinle arabayla güzel bir nehir kenarina cekin aksam üstü,

esinin elini eline al, ve icindeki problemleri anlat, yanliz anlatirken cok kizik sesli hic sinirlenmeden ve en önemlisi bunu iliskiniz icin istedigini basgiyla söyle, cok tatli ve nazik ol bu konusmada, ona onunla kavga ediyor yada onun yapdiklarini yanlis buldugunu zakin düsünmesin, sadece yanlis giden birseyi düzeltmek istedigini anlatirsin .... ise yariyor bazen inan bana....:içelim:

. Bu küslügü kesin ben artik bu atmosfere daha fazla dayanamayip özür dilemek zorunda kalana kadar sürdürecek eminim. Cok sinirliyim bu adama nasil ceza vermeliyim bilmiyorum :([/QUOTE
GÜZEL KARDESIM ZAMAN ZAMAN BENZER SORUNLAR YASAMIS BENDEN SANA BIR KAC TAVSIYE OLACAK SENI COK IYI ANLIYORUM SINIR OLUYOSUN BU DURUMA ONLAR SNEIN KAN BAGIN OLAN INSANLAROLSA BILE YANINDA OLMAMISLAR ZOR GUNUNDE SENDE ARTIK BUYUMUSSUN VE TEPKINI GOSTERMEK ISTIYOSUN AMA CANIM NOLUYO BILIYOMUSUN SEN SENIN AILENE TEPKI GOSTERIRSIN AMA ESIN DERKI BE EL COCUGUYUM BEN KOTU OLMAK ISTEMIYORUM BUKONUDA ANNENDEN BABANDAN VS DEN BIR LAF ISITMEMEK ADINA BUNU YAPIYOR OLABILIR EVET SEN DICEKSINKI GEREK YOK KIME YARANMAYA CALSIYOR AMA BU MALESEF BOYLE BENCE SEVGILI KARDESIM CANINI SIKMA DEMEK ADMA BU KONUDA BIRAZ HASSAS BIRI GITME USTUNE BOSVER MUMKUNSE AYNI ORTAMA SOKMA BIZ OLE YAPIYORUZ ANNEMEMI GIDICEZ YADA KAYNANAMAMI GITMEDEN ARIYORUZ KIM VAR KIM YOK GORMEK ISTEMEDIGIMIZ KISILER VARSA GIDIPTE SINIRIMIZI OYNATMIYORUZ GEREK YOK CUNKU EVDEKI HUZUR EN ONEMLISI.BEN KIZ TARAFIYIM SENIN TARAFINIM YANI AMA SENDE BILIRSINKI OZUR HERZAMAN HAKSIZ OLUNCA DILENMIYO BU KONU ICIN DIYORUM SADECE KUSURA BAKMA DE ZAMANLA BAKTIN TRIP ATMICAGI SEKILDE YAVAS YAVAS IŞLERSİN EŞİNİ MERAK ETME KENDİNE IYI BAKolumunekankayizsmile

canım bak şimdi bende babamın küçük kardeşiyle ve karısıyla konuşmuyorum yani amcam ve yengemle ama eşim konuşuyor amcamla yolda denk gelirsek onlar konuşuyor ben bekliyorum hatta eşim amcamın çocuğunu bile seviyor ama eşime hiçbirzaman konuşma onlarla demedim senin bir sorunun yok onlarla benim sorunum var o yüzden sen konuşabilirsin dedim ve öylede oldu aslada bu konu yüzünden tek bir kavga bile etmedik bence büyütme sen bunları canım eşinin üstüne gidersen inatlığına yapar:olmaz:

Back
X