Şahsen ben inandım. İnternet dünyası bunlarla dolu çünkü. Özelliklede Twitter. Karısının gizli gizli fotoğraflarını, iç çamaşırlarını çekip paylaşan sapık ruhlu insanlarla dolu. Hatta karısını paylaşıp pazarlayan ve karısıyla cinsel birliktelik esnasında videolarını çekip paylaşanlar var. Tabii tek karısı ile kalmıyor bu hasta ruhlu kişiler anneleri olsun kardeşleri olsun akıllarına ne geliyorsa.
Fotograflar silindiginde evet emaile yedeklenilir. Tıpkı nasıl whatsaap konuşmalarını saklamak icin maile yedekliyorsak fotoğraflarda yedeklenilir güvenilir alan diye. Hatta eşinizin telefon işletim sistemi nedir? Androidse google fotoğraflar’a bakabilirsiniz etkinliğine bakabilirsiniz dökümanlara buradan ulaşmak kolay. İos ise icloud hesabından ulaşabilirsiniz.
Paylaşıp paylaşmadığını öğrenmek için hangi sosyal platformları kullanıyor telefonunu bir kurcalayın derim. Facebook, tumblr, twitter vs incelersiniz. Hatta internet sitesinde neleri arattığına bakabilirsiniz arattığı şeyler çok önemli rol oynar. Onun dışında iç çamaşırlarınızı giyip çekmesi bana anormal gelmedi inanırım çünkü var böyle kişiler Cross Dresser deniyor. İçten içe bastırdığı cinsel duygu, fetiş herhangi bir cinsel yönelimi olabilir.
Süreçleri yavaş yavaş belli etmeden takip edin derim.