Kocam uyurken sakalını kessem?

vala ben kocamı sakallı bıyıklı seviyorum ama ikisi birden. baya da uzattı. ama kesince yumurta gibi çocuk oluyor yahu :KK70:
bence çok karışma demek ki geçici bir süreç ramazan boyunca kalacakmış. senin saçınla ilgili şekil, renk gibi kararları verme hakkın varsa onun da sakal bıyıkla ilgili hakkı var.
Evet, bende mecburen sakallı bıyıklı beğeniyorum eşimi. Daha yakışıklı oluyor. Traşlıyken minicik geriye çıkık çenesi ve iri dudakları çok orantısız duruyor. Kafası yumurta şeklini alıyor. Ama kendisi nefret ediyor sakal bıyıktan. Kaşındırıyormuş.

Haram diyonuz yani zina gibi içki gibi domuz eti yemek gibi haram.. peki. Ama rica edicim ufak atın da civcivler yesin yav.

Allah allaaah.. ne yapalım simdi dini ders mi verelim? Bana öğretilen ve benim de okuduğum budur.

Şaka gibisiniz ya, koca kadınsınız ama karşınızdaki kisiyle nasıl seviyeli konusulur nasıl edep adaba dikkat edilir bilmiyorsunuz. Bir de kalkip dini konudan tartışmaya girmeye çalışıyorsunuz.

Allah allaaah.. ne yapalım simdi dini ders mi verelim? Bana öğretilen ve benim de okuduğum budur.

Şaka gibisiniz ya, koca kadınsınız ama karşınızdaki kisiyle nasıl seviyeli konusulur nasıl edep adaba dikkat edilir bilmiyorsunuz. Bir de kalkip dini konudan tartışmaya girmeye çalışıyorsunuz.
Tartışmaya girmiyorum çünkü söylediğimden eminim. Hangi hocadan öğrendiyseniz değiştirin biraz kitap karıştırın ya da karıştırmayın ama bu yaptığınız bidattır. Son olarak 24 yıllık "KOCA BİR KADIN"ım evet:KK25:

Ama sünnete aykırı olmak haramdır diyorsunuz

Mantığa uymuyor

Örneğin Peygamber eşi kanayan yerine eli ile bastırınca abdest almış

Bir mezhep der ki kan çıktı abdest aldı diğeri der ki kadın eli değdi abdest aldı

Sünnet yoruma açık

Peygamber sakal bırakırmış bu sünnet ise sünnete bugün uyar yarın vazgeçer

Namazın bile farzı ayrı sünneti ayrı iken sünnet diye yapıp sonra vazgeçmek haramdır derseniz bizim akıl durur

Zira bize islam akıl mantık dinidir diye öğretildi

Herkes her konuda yorum yapmasa da sadece bildiği konularda yapsa, ya da yanlış bilme ihtimalini düşünüp saldırıya geçmeden bi araştırsa doğruya ulaşsa, erdem gösterip hatasını kabul edebilse, hayat güllük gülistanlık olsa vs vs... :KK51:

Esinin dini degerlerine karisma bence.bunu Allah icin yapiyo sonucta.ayrica görselliğe bu kadar onem vermeyin.seven insan her turlu begenir esini

Sünnet olduğu için yapiyormus. Bırak dokunma öyle kalsin.

Ben de eşimi traj olduğunda beğeniyorum. Allahtan memur her pazar yapıyor da. Ama yapmazsa da zorlamam. Bunaltmak da doğru değil. Bir kere söylerim. Kendisi yapmak isterse yapar istemezse ne yapayım derim.

Bıktım bu eşimin sakal bıyık sevdasından.. Bi yıl bıyıklı kaldı sonra bi gün pat kesip gelmş şok olmuştum.. Bn istemeden bırakmıştı beni hiç dinlemiyor hiç gzl olmamış desem de bırakır eder.. Bıyık bitti şimdi de her sakalı çıkınca kesmeye kıyamıyor her seferinde bunun muhabbetini yapıyoruz uzayınca kes artık diyorum keserken bile şekil yapıp bu nasıl böle nasıl diyor.. Şimdi de Peygamber sünneti diye ramazan bitene kadar uzatacakmş öyle dedi.. Dedim biz orucumuzu tutuyoruz başka bir sünneti yerine getr bu şekilde çok çirkin görünüyorsun yakışıklı kocamı istiyorum diyorum olmz diyor. Bugün kendine aynada bakıp cidden çirkin olmuşum ama yapacak bişey yok dedi.. Off sakalları kesince çok yakışıklı oluyor benim için.. Ne yapayım? Ramazan sonuna kadar bn böle dayanamam yq beyaz adam oldu kapkara adam.. Şuan horul horul uyuyor.. Neyapsam bi yerini jiletlesem mecbur kalır traş olmaya?? Kızar baya ama sizce yapayım mı?
valla cin çarpar gibi çarpar seni sonra sakın yapma.

yani şimdi sizin yaptığınızın eşinin başını zorla kapatan tiplerden falan ne farkı var? dini konulara hiç gerek yok neden sakal bıraktığı önemli değil, ister sünnet diye bırakmış olsun, ister beğendiği için. canı nasıl istiyorsa öyle yapar kendi bedeni üzerinde bu kadarcık bile söz hakkı yok mu bu adamın?

ben de saçlarımı kestirmek istiyorum mesela, eşim de uzun saçı sever, ama bana sen bilirsin diyor. şimdi benim saçımın boyuna bile o karar verse ben bunalırım kaçacak yer ararım. bunaltmayın adamı.

Sakalsız adamları tv de falan görünce abartılı beğen,ama onun sakalına falan hiçbir şey söyleme.
Gayri ihtiyari beğenmiş gibi yap,hani gözüne sokar gibi değil de ergenler gibi hiii ne yakışıklı falan gibi :D
En fazla 1 haftada keser.

Dini içerik yasaktır, yine yasaklar tatlı gelmiş, dini içerik nedeniyle konu kapatılmıştır.

Back
X