kocam ve ailesi

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.982
34
2 yıllık evliyim 8 aylık bir oğlum var eşimle ailesi yüzünden o kadar tartışıyoruz ki kopma noktasına geldik belkide koptuk 3 gundur ayri yatiyoruz ben oğlumla uyuyorum eşim yastığıni alıp salona gidiyor ve tek kelime bile konuşmuyoruz ne yapmam gerekir hanımlar yardimci olun

Suanki sinirimle neler neler soylerim. Onun icin yazmasam daha hayirli. Sakinlesince mantikli birseyker yazayim ins.

Valla kızlar ben bıktım eşimin ailesinden 2 yıl burnundan geldi kayınvalidem çok sinsi bir kadın kayınpederi çalışıyorama kayınvalide her hafta eşimden düzenli para alır tüm faturaları ödetır eşimi sürekli kullanıyor daha torununa bir çorap be almadı oğlum 8 buçuk aylık oldu doğumuna bile gelmedi bir gün çok hastalandık oğlumda bende aradım kayınvalidemi anne hastayız gelir misin dedim ben bulaşık yıkadıktan yorgunum dedi daha neler neler kızlar eşime söylüyorum ama nafile annem diyor başka birşey demiyor evlenmeden önce böyle degildi

canım bence evlılıgıne yazık etme helekı cocugun var konus esınle ayrı yatarak hıc bı zaman erkegı alıştırma kavgada etsen kussunde o yatakta bırlıkte yatın kaynana gelecek olursak o xaman aılesınden pek bişey bekleme benım eşimde aılesının faturalarını yatırır duzenlı ustelıklık kayıpederm emeklı gayetde ıyı maas alır bazı seylerı xamana bırak kendınede bebegınede yazık etme vaktınıxı guxel gecır derım ılerde cok pişman olursun,,,

hayatını beraber geçirmek için yola çıktığın bir insanı, annesi elini çekmiyor diye kendinden uzaklaştırma canım. çok mutsuz olursun. yatak ayırmak hele kesinlikle olmaması gereken bir şey. ne olursa olsun siz ailesiniz ve zamanla düzeltemeyeceğiniz şeyler değil bunlar. sen derdini eşinle konuş, anlamıyorsa farklı cümlelerle tekrar konuş, yine anlamıyorsa daha basit dille yine konuş. ama hep sakin konuş, seni anlamasına ne kadar ihtiyacın olduğunu ve hayatınızın anlayış olmadan çekilmez olduğunu anlat. konuşarak ve sabrederek halledebilirsin canım kendini yiyip bitirme, o kaynananda elini sizden çekmiyorsa eşin elini size uzattıkça mecbur aralarına mesafe girecektir. artık sende annesin, allah kolaylık versin.

teşekkürler hanımlar ben ayrı yatma taraftarı değilim kendi küsüp gidiyor hep gidip getiriyorum ama bende yoruldum.artık evlendigimizden beri böyle defalarca konuştum hep tmm deyip söz veriyor ama 2 gün geçmeden yine aynı annesine versin para ama ben pazar parası isteyince olay oluyor işte bunlar çok zoruma gidiyor

2 yıllık evliyim 8 aylık bir oğlum var eşimle ailesi yüzünden o kadar tartışıyoruz ki kopma noktasına geldik belkide koptuk 3 gundur ayri yatiyoruz ben oğlumla uyuyorum eşim yastığıni alıp salona gidiyor ve tek kelime bile konuşmuyoruz ne yapmam gerekir hanımlar yardimci olun
canım bi başkası için hele kayınvalide için kesinlikle evliliğini heder etme...
aynı sorunları yaşadım ve benim kayınvalidem ber doğumdan geldim boşanın gari ben kızımı alacağım sana bırakmam dedi resmen boşansınlar da kızım ortada kalsın diye bekledi. ha torunu çok seviyor mu hayır ki bir yıl olmadı daha küfürleri havada uçar. ilk başta bende eşime çok yüklendim boşanacak hale geldim . ama baktım akbaba gibi evliliğimin başında boşansınlar diye bekliyor. artı stratejimi değiştirdim. sen de harca eşinin parasını harcamasan bile al üç beş. her fırsatta para yetmiyor de sıkıntımız var de ve kayınvalidenin yanında da çekinme. anne o kadar sıkıntı çeksekde oğlun çocuğuna bez almıyor senin faturalarını ödüyor de..sustukça tepki vermedikçe sen taviz verdikçe arkası kesilmiyor. o sinsi ise sende sincice davran. ama telefonla kesinlikle konuşma mesaj vs yazma yüzyüze ve yanlızken söyle . benim kv hep yanlızken beni ağlatırdı şimdi aynısını ben ona yapıyorum yanlız mıyız söylüyorum lafı artık içime atmıyorum kocama eziyet etmiyorum. ha iyi mi belki değil ama o kendi oğlunu düşünmüyorsa onu zora sokuyorsa hakediyor.

Zeytinse haklısın ama ben eşimin yaptığı bu haksızlığa tahammül edemiyorum işte sorun burda annesinin nasıl davrandığını biliyor ve sessiz kalıyor :KK12:

X