Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay beğenemedin miii???senin cocugun yok galiba ben bosansam nasıl gecinecem nasıl bakacam cocuga babam desen gemi kaptanı turkıeyey bile gelmiyor annem rahatsız cocugun sesine tahammül edemiyor sence ne yapmalıyım merdiven temizleyip gecekondudamı kalmalıyım
Güzelim cocugun da var ama arkana bakmadan kac !!! Annene el kaldıran bir adamla daha aynı yatağa bile girme derimArkadaslar merhaba kac gundur uyku uyuyamıyorum ve sızınle paylasmak istedim artık dayanamıyorum arkadaslar ben kocamla severek evlendim ben hamile oldugum gun kaynanama gittim hamileyim dedimkadın beyninden vurulmusa döndü ve surat astı ben sesimi cıkarmadım sonucta yeni evliyim neyse biz artık gidelim dedik kalktık kapıda ben kaynanamı vedalasmak için öpeyim derken beni ittirdi arabaya indik ve ben aglamaya basladım esim hemen annesini cagırdı ne yapsa begenirsiniz kadın bana resmen yalancı damgası vurdu esim de bana öyle kötü baktı ki allahtan esimin ablası görmüş te eşime karın dogru soyluyor dedi esim aradı kadın bana yok o şimdi böyleyse ilerde ne olur allah sana yardım etsin gibi laflar gene ben sesimi cıkarmadım her geldiginde bana bir laf söyler dugunde taktıgı bilezige kadar basıma vurur aama esim ona tek bir laf demez annesini arar iyi olur ama ailesi bize 1 kurus yardım etmezken benim ailem benim tuzluguma kadar aldı en son patladıgım nkta ise annem 1 hafta bizimle kalmaya geldi cocugumuzda oldu tabi kimse gelmedi 3 ay ben tek basıma baktım annem gidecegi gün eşimle biz sözlü tartısmaya girdik sonra esim beni dovmeye basladı annem kostu kucagında bizim cocuk esim anneme tokat attı sesimizi duyan komsular geldi tabi annemde hemen polisi cagırdı ben cocukla ust komsuya kactım polisler geldi sikayetci olmadım annemide ikna ettım bir baktım eşim annesini cagirmis komsularım duymus anneside hemen oglum allah sana bunlardan kurtulmak nasip etsin demis bende döndüm aradım niye geliyorsun dedim bana diyor sen mi veriyorsun kirayı orası oglumun evi istedigim zaman gelirim orospu dedi bana ben tabi beynimden vurulmusa döndüm eşim sesini bile cıkaramadı napacam kızlar artık gözlerim şişti dayanmıyorum her dakika ezdiler beni eşimde buna göz yumuyor laf söyletmiyor napacam
Anlıyorum durumun zor ama baban para gönderir eminim kal evinde adama yasak koydur yaklaşmasın anneni de al yanına eşyanı evini onlara bırakma . Bende boşandım asla yapamam deme Allah kolaylığını Verir , yuvanı bozma eşin düzelir ins diyeceğim ama Tecrübe ile sabit o kadın Yaşadıkça eşin düzelmezsenin cocugun yok galiba ben bosansam nasıl gecinecem nasıl bakacam cocuga babam desen gemi kaptanı turkıeyey bile gelmiyor annem rahatsız cocugun sesine tahammül edemiyor sence ne yapmalıyım merdiven temizleyip gecekondudamı kalmalıyım
Size vurdu, geçtim, ANNENİZE vurdu ve siz bu adamla birdaha birlikte olma potansiyeline sahipsiniz.Rabbim akıl, fikir, güç, kuvvet, mantık ve bunları doğru kullanma yetisi verir inşallah.Arkadaslar merhaba kac gundur uyku uyuyamıyorum ve sızınle paylasmak istedim artık dayanamıyorum arkadaslar ben kocamla severek evlendim ben hamile oldugum gun kaynanama gittim hamileyim dedimkadın beyninden vurulmusa döndü ve surat astı ben sesimi cıkarmadım sonucta yeni evliyim neyse biz artık gidelim dedik kalktık kapıda ben kaynanamı vedalasmak için öpeyim derken beni ittirdi arabaya indik ve ben aglamaya basladım esim hemen annesini cagırdı ne yapsa begenirsiniz kadın bana resmen yalancı damgası vurdu esim de bana öyle kötü baktı ki allahtan esimin ablası görmüş te eşime karın dogru soyluyor dedi esim aradı kadın bana yok o şimdi böyleyse ilerde ne olur allah sana yardım etsin gibi laflar gene ben sesimi cıkarmadım her geldiginde bana bir laf söyler dugunde taktıgı bilezige kadar basıma vurur aama esim ona tek bir laf demez annesini arar iyi olur ama ailesi bize 1 kurus yardım etmezken benim ailem benim tuzluguma kadar aldı en son patladıgım nkta ise annem 1 hafta bizimle kalmaya geldi cocugumuzda oldu tabi kimse gelmedi 3 ay ben tek basıma baktım annem gidecegi gün eşimle biz sözlü tartısmaya girdik sonra esim beni dovmeye basladı annem kostu kucagında bizim cocuk esim anneme tokat attı sesimizi duyan komsular geldi tabi annemde hemen polisi cagırdı ben cocukla ust komsuya kactım polisler geldi sikayetci olmadım annemide ikna ettım bir baktım eşim annesini cagirmis komsularım duymus anneside hemen oglum allah sana bunlardan kurtulmak nasip etsin demis bende döndüm aradım niye geliyorsun dedim bana diyor sen mi veriyorsun kirayı orası oglumun evi istedigim zaman gelirim orospu dedi bana ben tabi beynimden vurulmusa döndüm eşim sesini bile cıkaramadı napacam kızlar artık gözlerim şişti dayanmıyorum her dakika ezdiler beni eşimde buna göz yumuyor laf söyletmiyor napacam
kırmızıyla çizdiğim yeri gördükten sonra diyecek bişey bulamadım.Eşin böyle davranıyosa annesinin yaptığına mı şaşırıyosun??Arkadaslar merhaba kac gundur uyku uyuyamıyorum ve sızınle paylasmak istedim artık dayanamıyorum arkadaslar ben kocamla severek evlendim ben hamile oldugum gun kaynanama gittim hamileyim dedimkadın beyninden vurulmusa döndü ve surat astı ben sesimi cıkarmadım sonucta yeni evliyim neyse biz artık gidelim dedik kalktık kapıda ben kaynanamı vedalasmak için öpeyim derken beni ittirdi arabaya indik ve ben aglamaya basladım esim hemen annesini cagırdı ne yapsa begenirsiniz kadın bana resmen yalancı damgası vurdu esim de bana öyle kötü baktı ki allahtan esimin ablası görmüş te eşime karın dogru soyluyor dedi esim aradı kadın bana yok o şimdi böyleyse ilerde ne olur allah sana yardım etsin gibi laflar gene ben sesimi cıkarmadım her geldiginde bana bir laf söyler dugunde taktıgı bilezige kadar basıma vurur aama esim ona tek bir laf demez annesini arar iyi olur ama ailesi bize 1 kurus yardım etmezken benim ailem benim tuzluguma kadar aldı en son patladıgım nkta ise annem 1 hafta bizimle kalmaya geldi cocugumuzda oldu tabi kimse gelmedi 3 ay ben tek basıma baktım annem gidecegi gün eşimle biz sözlü tartısmaya girdik sonra esim beni dovmeye basladı annem kostu kucagında bizim cocuk esim anneme tokat attı sesimizi duyan komsular geldi tabi annemde hemen polisi cagırdı ben cocukla ust komsuya kactım polisler geldi sikayetci olmadım annemide ikna ettım bir baktım eşim annesini cagirmis komsularım duymus anneside hemen oglum allah sana bunlardan kurtulmak nasip etsin demis bende döndüm aradım niye geliyorsun dedim bana diyor sen mi veriyorsun kirayı orası oglumun evi istedigim zaman gelirim orospu dedi bana ben tabi beynimden vurulmusa döndüm eşim sesini bile cıkaramadı napacam kızlar artık gözlerim şişti dayanmıyorum her dakika ezdiler beni eşimde buna göz yumuyor laf söyletmiyor napacam
eşinin anneni dövmesi, seni dövmesi, kaynananın sana küfretmesi, çocuğunun böyle bir ortamda büyümesi daha mı iyi merdiven silmekten??senin cocugun yok galiba ben bosansam nasıl gecinecem nasıl bakacam cocuga babam desen gemi kaptanı turkıeyey bile gelmiyor annem rahatsız cocugun sesine tahammül edemiyor sence ne yapmalıyım merdiven temizleyip gecekondudamı kalmalıyım