• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve ben .. ne yapmam lazım

1 yıl birlikte oturacağınıza 1 yıl sonra evlenseydiniz bu sorunları yaşamazdınız.
evlenmek adı üstünde ev-lenmektir sizin bir eviniz yok, ailesinn yanında kalıyorsunuz dolayısıyla onların evinin kurallarına uymak zorundasınız.
eğer gerçek bir evlilik yaşamak istiyorsanız eve çıkın, aksi halde her şey giderek daha da kötüleşecek şüpheniz olmasın.

evin şımarık veledinin oyuncağı gibi bu ne be aaa.... saygısız adam...ezdirme kız kendini... bildiğini oku gitçeksen git ne münasebet kayınbabanla gitcekmişsin ne itici...

Al karşına otur gece bana böyle davrandın halbuki sana ne olduğunu merak etmiştim de sonra ben neden istediğim heryere kayınbabamla gidiyorun aklıbaşında insanım dersin baktın senden yana değil bir maraza çıkar ailenşn yanına git ayrı eve çıkmak istiyorun yoksa dönmem de böyle hayat mı olur ya ezdirme kendini

aman koparsa kopsun soğursa soğusun kocan ne meraklısınız kendinizi ezdirmeye 3 kuruşluk adamlara sessiz sessiz ağlıyormuş bide tam türk flimi ayy kaldımı bu devirde hala sizin gibi gelinler azalarak tükenin inşallah diyorum kusura bakma ama sınırlendım hemcinslerim şöyle saf ezik oluyor ya üzülüyorum , böyle devam etme inceldiği yerden kopsun hayret bişey az dik başlı ol.

bende senin gibiyim bekarken çok rahattim evlennice yapamiyorsun hiç bişeye.. tek başima bi yere gitmeyi çok özledim inan ki:(

Evlenince dışarı çıkamayan bir kesim varmış vay anasını, neden peki, evde anasına babasına aslan kesilenler evlenince pisi mi oldu, koca koca kadınlar izin alıyo

Evlilik ayrı bir ev kurmak o evin sorumluluğunu almaktır, başkasının evinde evlilik falan yaşanmaz, ayrıca evlilik kişiliğinden ödün vermek değişmek zorunda kalmak dışarı çıkamamak falan da değildir böyle ömür mü geçer ne hayatlar var

Ben hala sevgiliyim evli değilim demek ki

Of canım ya, nişanlıyken açtığın konular var, yok markete dondurma almaya bile izinsiz gidemiyorum, git ama 10 dk ya dön dedi bana.. abisinin sözünden çıkmıyor vs.
Niye bile bile bingo yaa? İnsan belli yaştan sonra kendi ailesi ile bile oturmakta zorlanıyor, böyle baskıcı bir ailenin içine girip bir de KV-KP niye? Bu kadar mı şart bu koca denilen şey?
Çook zor olacak ama keşke çalışabilsen tekrar en azından kendi paran ve sosyal hayatın olur azıcık.

evliligin ilk yili zaten problemli ,zorlu bi alisma sureciyken isin icine bide ailelerin girmesi durumu daha sorunlu bi hale getiriyor.

bazen beraber rahatca konusmak, tembellik yapmak, yemk, eglenmek ve hatta kavga etmek gerekiyor ki ciftler birbirini tanisin,isinsin, icine atmadan geregince yasasin her seyi.

olan olmus, bence siz esinizin uzerine fazlaca dusuyorsunuz, o da bu durumun farkinda sizi kirmaktan cekinmiyor.surat asin, bagirin,tartisin demiyorum, sadece bu kadar uzerine dusmeyin derim ben.....

Gercekten cok ilginc sen tanimadan mi evlendin esinle sonucta basta onun aile yapisini falan biliyo olman lazimdi.kisitlayacagini bilmiyor muydun?

Niye izin alıyosunuz kayınpederinizden?
Ne söylerseniz haklısınız . Kayinpederden değil eşimi arayıp izin aliorum aramasam zaten ara ara diyip duruyorlar . Ben de sizden bu eziklikten kurtulmak için yardım istiyorum . Önceden böyle degildim . Şimdi sanki ona muhtaç gibi davranışlar takindim . Ve bu huy beni ömür boyu haps etmeden kurtulmak istiorm

Of canım ya, nişanlıyken açtığın konular var, yok markete dondurma almaya bile izinsiz gidemiyorum, git ama 10 dk ya dön dedi bana.. abisinin sözünden çıkmıyor vs.
Niye bile bile bingo yaa? İnsan belli yaştan sonra kendi ailesi ile bile oturmakta zorlanıyor, böyle baskıcı bir ailenin içine girip bir de KV-KP niye? Bu kadar mı şart bu koca denilen şey?
Çook zor olacak ama keşke çalışabilsen tekrar en azından kendi paran ve sosyal hayatın olur azıcık.

Adamın bokunda boncuk var çünkü, hem evlenince de düzelir, üstelik kV kp ile oturacaklar illa ki peri masalı olur

Ne söylerseniz haklısınız . Kayinpederden değil eşimi arayıp izin aliorum aramasam zaten ara ara diyip duruyorlar . Ben de sizden bu eziklikten kurtulmak için yardım istiyorum . Önceden böyle degildim . Şimdi sanki ona muhtaç gibi davranışlar takindim . Ve bu huy beni ömür boyu haps etmeden kurtulmak istiorm

Çocuk yap düzelir, beni her gün döverdi kocam, çocuk oldu aman bir izzet bir ikram ne kadar da centilmen oldu

Mesleğiniz yok mu, neden ailesiyle oturuyorsunuz ona göre çemkiricem :)

geçen annemle aramızda olan muhabbet:
-gelirken kayınvalidene dedin mi
-kocama dedim
-onada söyle, haberi olsun.
-kocama söylüyorum yeter.

bunu niye anlattım. size yapılan saçma. onu demek istiyorum. bende bekarkenki hayatınızdan örnekleme yapacağım maalesef. o zaman babanızla mı gidiyorsunuz her yere. ki kaldı ki, misal kız arkadaşınıza gideceksiniz diyelim, o adamın sizle gelmesi durumunda kapıda mı bekliyor, napıyor yani..
gerçi anladığım bekarken baya rahatmışsınız galiba. şimdi niye herşeyi boşlamışsınız ki..

Back
X