• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve ben .. ne yapmam lazım

Neden kendinize boyle bir hayati uygun goruyorsunuz? Neden kendi hayatiniz uzerinde soz hakkiniz yok? Agac kovugundan mi ciktiniz da bunlar sizin sahibiniz oldular?

İyi gunler bayanlar ..
İki ay oldu evleneli . Ama evlilik bana göre değil sanırım . Birlik oturuyoruz kaynanamla. Rahat hareket edemiyorum . Bekarken rahattim . Altımda arabam vardı canım sıkıldıgnda dışarı çıkıp gezerdim . Ama evlendigimde bu şartlar değişti . Izinsiz dışarı cikamiosun . Ee hiç izin de verilmio zaten . Nereye gidersen git kayinbabamla gitmek zorundayım. Öyle de gitmek istemiyorum. Sorunuma gelince kocami taniyamiorum . Ben hep ona sevgiyle yaklaşıyorum . Hep benden kopacak soguyacakmis gibi geliyor. O gelince ne kadar mutlu olmasamda mutluymus gibi davraniorum . Dün gece olan olayı anlatmak istiorum . Yatagimizda uzanırken birden dis ağrısı başladı bende şaka amaçlı yüzüne dokundum . Birden öfkelendi . Sarilioduk . Cek elini geri çekil dedi . Sonra ilacin yerini sordu bende mutfakta çekmecede dedim gitti . Gidiş o gidiş . Bi baktım yarım saat sonra balkonda uyuyor. Kalk yerine yat hadi dokunmam rahatsiz etmem seni dedim . Oylelikle kalkıp geldi . Sessiz sessiz ağlamayı öğrendim dün gece . Çok zoruma gitti davranislari . Ağladıgmi duysa Nie mizirdiosun der die belli etmedim. Şimdiden böyle uzaklasiosa bi kac ay sonra neler olur tahmin edemiyorum . Sizlere sorum şu ben önceden herşeye susup icime atmazdim . O hemen herseyde küsüp arkasını dönüp uyuyo ama ben yapamiorum. Çok fazla ilgi gösterdigim için smardi bence. Ne yapmam lazım . Yani nasıl davranmam gerektiğini kavrayamiorum . Bu da canımı çok skio .

geçmiş olsun seni kandırmşlar.
bir kere bekarken bu kadar özgür bir kadının şimdi süt dökmüş kedi gibi olmasını anlamıyorum. demek ki fos bir özgürlükmüş sizinki. gerçekten özgür bir kadın evliyken de öyle bi yere giderken izin almaz. siz çocukmusunuz? evlilik kadının özgürlüğünü kısıtlamak değildir. alın arabanızı gezin gene istediğiniz gibi.

bu konular genç kızlara örnek olmalı öyle evlilik diye özgürlüğünüzü teslim ederseniz bakın neler oluyor? izin almak ne demek özgür insan istediği yere gider. sanki ben bir hafta yurtdışına çıkacağım diyor kadın. öyle değil ki bunun bakkalı var çakkalı var. yazık yani..

İzin konusu evlenmeden önce de varmış bakkala gitmek için bile izin istiyormuşsun.

daha evleneli 2 ay olmuş ve eşinizin davranışına bakın sevgi saygı nerede acaba?...kayınvaliden niye sizde kalıyor ki

Evlenen herkes böyle değil
Sen böylesin çünkü beraber oturmayı kabul etmişsin
O yetmemiş ilkokul çocuğu gibi izin almayı kabul etmişsin, hem de eşinden bile değil anne babasından
Kendi ailen sorsa asi kız olurdun belki, şimdi olmadığın bir kalıba girmeye çalıştığın için herşey bekarlıkta serbestmiş sanıyosun
Evlenince medeni halin değişiyo köle olmuyosun
Üzgünüm ama bunu kendine sen layık görmüş görüyorsun

Ayrıca diş konusunu buna bağlamıyorum
Diş ağrısı fenadır adam kalkmış balkona gitmiş hava almaya
Fazla üstelemene gerek yok ağrısı geçince gelirdi
Sanıyosun ki evliyiz diye yapışık ikiz olmalıyız her daim
Ama insanız başımız dişimiz ağrıdığında çekemeyebilirz bazı şeyleri

Çok uzun oldu belki ama -mış gibi yapma
Mutluymuşum gibi davranıyorum diyosun ya adam da seni mutlu sanıp hep aynı devam eder

Evlenmeden önce bu yönlerini farkedemedin mi oturup adam gibi konuşmayı dene bence böyle üzülüp içine atacağına ne olacaksa olsun

Bekarken arabası olacak kadar özgür ve maddi durumu iyi görünen bir kadın evlenince ailesi ile yaşamayı nasıl kabul eder?
Bir odacık tutup kendinize nohut oda bakla sofa yaşamayı neden arzu etmediniz hiç anlamadım !

Eşinin ailesiyle oturman başlı başına zaten ayrı bir sıkıntı. Ne kadar iyi olursa olsunlar aynı evin içinde olmuyor olmuyor olmuyor. Gelelim eşinin davranışlarına benim eşimde öyleydi herşeye küser darılır arkasını dönüp yatardı bende ya yatakta yada başka bir odada sessiz sessiz ağlardım. Ama bu sonra işkenceye dönüşmeye başladı konuşmadım 1 hafta boyunca gelip neyin var deyince ye kadar sonra gelip sorduğunda ağlama krizine girmiştim o halimi gördükten sonra bana söz verdi değişmeye çalışacam diye. Değiştide maşallah ilk yılımızı hatırlamak bile istemiyorum şimdi maşallah çok anlayışlı yani içine atma sıkıntını sana karşı nasıl davranması gerektiğini ona anlat erkekler düz mantıkcıdırlar senin onu yola getirmen lazım. Ben hoşlandığım yada hoşuma gitmediği şeyleri söyleye söyleye bugünlere geldik.

İyi gunler bayanlar ..
İki ay oldu evleneli . Ama evlilik bana göre değil sanırım . Birlik oturuyoruz kaynanamla. Rahat hareket edemiyorum . Bekarken rahattim . Altımda arabam vardı canım sıkıldıgnda dışarı çıkıp gezerdim . Ama evlendigimde bu şartlar değişti . Izinsiz dışarı cikamiosun . Ee hiç izin de verilmio zaten . Nereye gidersen git kayinbabamla gitmek zorundayım. Öyle de gitmek istemiyorum. Sorunuma gelince kocami taniyamiorum . Ben hep ona sevgiyle yaklaşıyorum . Hep benden kopacak soguyacakmis gibi geliyor. O gelince ne kadar mutlu olmasamda mutluymus gibi davraniorum . Dün gece olan olayı anlatmak istiorum . Yatagimizda uzanırken birden dis ağrısı başladı bende şaka amaçlı yüzüne dokundum . Birden öfkelendi . Sarilioduk . Cek elini geri çekil dedi . Sonra ilacin yerini sordu bende mutfakta çekmecede dedim gitti . Gidiş o gidiş . Bi baktım yarım saat sonra balkonda uyuyor. Kalk yerine yat hadi dokunmam rahatsiz etmem seni dedim . Oylelikle kalkıp geldi . Sessiz sessiz ağlamayı öğrendim dün gece . Çok zoruma gitti davranislari . Ağladıgmi duysa Nie mizirdiosun der die belli etmedim. Şimdiden böyle uzaklasiosa bi kac ay sonra neler olur tahmin edemiyorum . Sizlere sorum şu ben önceden herşeye susup icime atmazdim . O hemen herseyde küsüp arkasını dönüp uyuyo ama ben yapamiorum. Çok fazla ilgi gösterdigim için smardi bence. Ne yapmam lazım . Yani nasıl davranmam gerektiğini kavrayamiorum . Bu da canımı çok skio .
Hmmm. Durum kötü

İyi gunler bayanlar ..

Ay g.tüm çok afedersiniz ama yani tutamadım kendimi hanfendi.Bana öyle dese bi tane daha patlatırdım ağıran dişinin yerine.Bide ne öyle çocuk gibi tripler küsmeler gidip balkonda yatmalar falan 5 yaşında çocuk musun sen kardeşim utanır insan.Katlanma daha fazla canım kv ile de bir an önce evlerini ayır benden söylemesi.Sen 10 yaşında çocuk musun kayınpederinle geziceksin? Kimse sana ne yapman gerektiğini söyleyemez dışarı çıkmak istiyosan tabiki çıkıp geziceksin dilediğin gibi.Ayh dertlendim yeminle akşam akşam.Boşuna demiyolar bkz; Bekarlık sultanlıktır.

Back
X