Kocam ve ben:(

minikserce94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
11
3
30
Arkadaşlar Yardımınıza çok ihtiyacım var napcagimi bilmiyorum öncelikle bn 1.5 yıllık evliyim ve kayinvalidemle yaşıyorum malesef onla yasadigim huzursuzluklar yetmiyor bide esimle sürekli tartisiyorum sorun şu eşim kiskanc biri yani ona göre bn arkadaslarimla disarda gorusemem gezemem anca onlar bana eve gelebilir kndiside bu aralar her hafta arkdaslaryla geziyo normlde gezmeyi seven biri deil bnde bu yuzden sürekli tartsima çıkarıyorum evden gitmesini istemiyorum konu basit duruyo ama tartismamiz çok büyük napcam bilmiyorum ...

beraber çıkın sizi niye eve hapsediyor?
tatlı dille ikna edin, beraber birşeyler yapın madem..

Bu derece guvenmedigi biriyle neden evlenmis o zaman esin?
Kadini eve hapsetmek isteyen zihniyete "hayir" kardesim "haaaayiiirrrrrrrrrrr"

Evlenmeden önce de boyleydi ama en azından sürekli bnle gezerdi oda sanırım kaynanam ve benimm Aramda kaldı ve fazlaca bunaldı benle de çıkıyor ama ayda bir ama arkadaşlarıyla her hafta olunca iyice sinirlerim bozuldu

Arkadaşlar Yardımınıza çok ihtiyacım var napcagimi bilmiyorum öncelikle bn 1.5 yıllık evliyim ve kayinvalidemle yaşıyorum malesef onla yasadigim huzursuzluklar yetmiyor bide esimle sürekli tartisiyorum sorun şu eşim kiskanc biri yani ona göre bn arkadaslarimla disarda gorusemem gezemem anca onlar bana eve gelebilir kndiside bu aralar her hafta arkdaslaryla geziyo normlde gezmeyi seven biri deil bnde bu yuzden sürekli tartsima çıkarıyorum evden gitmesini istemiyorum konu basit duruyo ama tartismamiz çok büyük napcam bilmiyorum ...
Kv acaba esini mi doldurusa getiriyor kolay kolay hicbir kv gelininin disariya cikmasini istemez

Kizlar yok eşim annesi ıicn deil ciddi şekilde kislanc olduğu ıicn çıkmama ıizn vermio ...kayinvalidemle gelince aynen hayatımı mafetti dışarı ciksam bi kavga yhada suraat asması var .. Bu arada evet erken evlendim lise biter bitmez sozlendim 1 yıl sonra evlendim Kasım ayında da düşük yaptım .. yani hayat tüm acimasizligyla vurdu suan açıktan okuyorum Unvrtse 3 siniftayim

Inşallah en kısa zaman da düzelir yaza çıkacaksınız eger bu iyi. KV ile yaşadığın sorunları eşine yansıtma ya da söylenme belki ayrı eve çıkınca eşin seni yalnız evde bırakıp çıkmaz :/ konuş sakin kafayla derim

Gondermeyceksin giderse mesaj atip haber verip arkasından sen de cikacaksin.

Öyle ay bagiriyor aman kiziyor diye evde oturmak zorunda değilsiniz.

genelde bu tarz adamlar disarida rahat durmadigi icin sizi de etrafini da kendi gibi sanir. Bu durum şimdiye dek pek sasmadı...

Son düzenleme:
Arkadaşlar smdi söyle bi durum var dışarı çıkması denek illa beni aldatcak yada bana yanls yapcak anlamına gelmiyor bn 1.5 yıllık evliyim ama ondan öncede 2.5 yildr birlikteydik şu zamana kadar en ufak yanlsını görmedim öyle pısırık bi kadında deilim herseyini bilirim sorgularim tek sorun kiskancligi ...oda o durumunu insanlardan korkuyorum sana zarar gelmesinden korkuyorum diyor ... benim sorunum ise onun her hafta çıkması cnkuu o olmayınca evde çok canm sıkılıyor .onun çıkması bana hakszlik gibi geliyor cnkuu kayinvalidemle iki yabancı gibiyiz 4 duvar arasnda sürekli kndi odamdayim... amaa ne bilim umutlarım var en azından ada olsa herseyin degscegine dair.. bi işe girsem belki bu kadar umursamam

Konu bana hiç basit gelmedi hem kv ile kalıyorsun hem de eşin dışarıda geziyor ne güzel iş! Arkadaşlarınla çıkmana da kızıyo.
Taviz tavizi doğurur doğurmuş da. Ayrı eve çıkın bi an önce

Arkadaşlar smdi söyle bi durum var dışarı çıkması denek illa beni aldatcak yada bana yanls yapcak anlamına gelmiyor bn 1.5 yıllık evliyim ama ondan öncede 2.5 yildr birlikteydik şu zamana kadar en ufak yanlsını görmedim öyle pısırık bi kadında deilim herseyini bilirim sorgularim tek sorun kiskancligi ...oda o durumunu insanlardan korkuyorum sana zarar gelmesinden korkuyorum diyor ... benim sorunum ise onun her hafta çıkması cnkuu o olmayınca evde çok canm sıkılıyor .onun çıkması bana hakszlik gibi geliyor cnkuu kayinvalidemle iki yabancı gibiyiz 4 duvar arasnda sürekli kndi odamdayim... amaa ne bilim umutlarım var en azından ada olsa herseyin degscegine dair.. bi işe girsem belki bu kadar umursamam
En yakın arkadaşımın erkek arkadaşı kendi gözünden bile kıskanıyordu 5 yıldırda birlikteler bugün aldattğını öğrendik resmen şoktayız ben bile ona çok güveniyordum.yani özetle kıskanç erkeklee herkesi kendi gibi bildğinden kıskanç .. sakın güvenmeyin emin olun rahat durmuydur dışarda sizde onca zaman verdiğniz tavizlerle ödünlerle kalırsınız

valla benimde erkek arkadasım sürekli arkadaslarıyla takılıyodu onceden bana izin vermiyodu ben baya karşı cıktım yasaklamaya calıstıgı seyleri inadına yaptım ve artık karısamıyo evlensekte karısamaz gibi biraz üstüne gitseniz acaba cokmu sert tepki verir

X