- 18 Temmuz 2023
- 1.301
- 4.536
- 53
- 28
- Konu Sahibi Gulsimaaysima
-
O sırada konu sahibiEvet benziyorum zaten. Turk oldugumada inandiramiuorum orasida ayrı hikaye
Benim de yok 31 yaşındayım. Ama 19 yaşında görünüyorum diyemem. :) Boyum da 1.60 minyonluksa bende de var.31 yasindayim ve kazaayam yok, teessüf ederim
Kıskanmayın ama efendim siz de çekik gözlü olun siz de gösterin30 yaşında olup 19 yaşında gösteremez kimse
Benjamin Buttonun Türkiye şubesiymis konu sahibiKonu sahibi 19 yaşındayken anne karnında görünüyomusss
Görücü usulü evlenen biri 19 yasinda gosterse nee göstermese ne, ruhu 70. Hangi yüzyıldayiz.Benim de yok 31 yaşındayım. Ama 19 yaşında görünüyorum diyemem. :) Boyum da 1.60 minyonluksa bende de var.
Ama 18-19 yaşın farklı bir aurası oluyor, ciltleri tenleri daha farklı ışıldıyor.
İyi bir bakımla elbette olduğundan genç görünebilirsin ama bebekliğine dönemezsin. Öyle bir şey yok.
Bebeklikten kastım ergenlik ve hemen sonrası.
Benim ananem has safkan Rus kendimiz komple göçmeniz. Hiç böyle bir sorun yaşamadım kimse yabancı sanmadı. Sen biraz uyduruyor olabilir misinEvet benziyorum zaten. Turk oldugumada inandiramiuorum orasida ayrı hikaye
Özgüven meselesi helva hanım kıskanmasanız mı acaba yaşınızdan küçük göstermiyorsunuz diye (!)İnsan yaşından biraz genç gösterebilir ama 10 yaştan fazla genç gösterdiğini iddia edenlerin komik buluyorum gerçek hayatta.
Eşinizle aranızda ekstra bir yaş farkı yok, onun yaşını göstermesi bir kusur değil,36 yaş yaşlı da değil zaten.
İnsanların lafıyla eşinizden soğumaniz soğuyasiniz olduğundan.
Bir de evlendikten sonra bunları söylemesi aşırı çirkin.Görücü usulü evlenen biri 19 yasinda gosterse nee göstermese ne, ruhu 70. Hangi yüzyıldayiz.
Simdi de adamı beğenmiyor, sankim Brad Pitt di
o nasıl oluyorhas safkan Rus
İnan yazıp gönderdikten sonra acaba kim takılacak ilk düzenlesem mi dedim de sonra üşendimo nasıl oluyor
İçeriği silmek yasak ama boşver karanlıkta hepsi aynıKonu bitti
İnan takılmak için sormadım ananem rus ile has safkan rus arasındaki fark nedir belki ben bilmiyorumdur diye sordumİnan yazıp gönderdikten sonra acaba kim takılacak ilk düzenlesem mi dedim de sonra üşendimçocukluktan beri şu şekil sarılık oluyor full ananeden dolayı
19 gösterdiği içinMesajı silmişsiniz alıntılardan öğrendim. Dediğiniz gibi eşiniz tahsilli ve zeki bir adamsa neden sizin kadar yazım yanlışı yapan biriyle evlenmiş ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?