Kocam ve pis filmleri

Bir arkadaşımın sevgiliside izliyordu,arkadaşım "aman izlesin kendi kendini tatmin etsin,başka kadınlara gitse daha mı iyi olur?" demişti...Hak vermiştim...

bu bir ihtiyaç.. asla engel olamaz. ben hamileyken kusuyorum sen de yemek yeme, ben hamileyken uyuyamıyorum sen de uyuma, bana cinsellik yok sana da yok gibi bir anlayış sizi yıpratır. hormonlar sebebiyle de daha çok üzülmüşsünüzdür eminim. sakince konuşsanız, çok üzülüyorum deseniz, başka bir yol bulmaya çalışsanız, ya da kabullenseniz, izlerken yanında bile durabilirsiniz. tabi bu kadar rahat olamıyorsanız orta bir yol bulmaya çalışın bence. sinirlenmeyin. sakin olun.
ben olsam görmezlikten gelirdim, izlese de yakalamamaya çalışırdım. bilmemek mutluluktur böyle durumlarda.

Geniş olamıyorum film izlemesi tamamiyle ters bana ve mide bulandırıcı evet aldatılmış gibi hissediyorum şuan bile yemin ederim kasıklarıma agrı girdi

insanları geniş ,dar düşünüyorsun diye yargılayamazsın .
hamile halinle bunları yazmak istemezdim ama
işte dökülüyor....

senin bakış açına göre yorum istersen (dar bakış açısı)
,bakış açın eşinin testestoron salgısını engelleyemiyor
ömrün boyunca hangi şartlarda olursan ol engelleyemek

pc kırmak da sorum olmayacak ,

hadi engelle düşünceleri ,

Biraz geniş olun diye tavsiyede bulunmuş bana birisi bende geniş olamıyorum malesef yazdım kimseyi dar yada geniş düşünüyo diye yargılamıyorum bu yorumu nasıl alıp çevirdiniz bu şekilde tebrik ediyorum gerçekten sizi

ordaki geniş olmak
eşini de anla mantığında ....
kendin hamile halinle eşinden anlaşılmak beklerken ,
kendin eşini ne kadar anlıyorsun,

kadın erkek fark etmez .insanlar ,hayvanlar hormonları karşısında kendi hazzını bulma yoluna gider

bunlar engellenemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…