- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
- Konu Sahibi OBirKardelen
-
Ben tibet budistiyim. Bu soylediginiz dinime hakarettir. Haddinizi aşmayın.tek din islamdır diğerlerini din olarak kabul etmemek lazım zaten
Ne alakası var ben karşı değilim bu tür durumlara
Cinsellik temel bir ihtiyactir.
Yat luks ihtiyactir.
Ilkokulda ogretiyorlar farkini.
Mesela barinma temel ihtiyactir. Ama sokakta yasarsak da olmeyiz gibi.
Eşiniz izlese?Bir arkadaşımın sevgiliside izliyordu,arkadaşım "aman izlesin kendi kendini tatmin etsin,başka kadınlara gitse daha mı iyi olur?" demişti...Hak vermiştim...
Şu mantıktaysa eger eşimde işim gerçekten zor şişmaniye hanımBen de izleyip rahatliyorum esim yorgun oldugunda.
Ne yani izlemeyip baska adamlara mi gideyim
Dinle ilgili yorum yapmazmısınız lütfen yasak konumu sabote etmeyin kendinize yeni konu açın bu konuyla ilgiliBen tibet budistiyim. Bu soylediginiz dinime hakarettir. Haddinizi aşmayın.
Bence de zor.Şu mantıktaysa eger eşimde işim gerçekten zor şişmaniye hanım
Ben azınlıktayım normalleştiremiyorumNormal diyenler çoğunlukta olsa da ben de hazmedemezdim.
Size hak veriyorum.
Ben azınlıktayım normalleştiremiyorum
bnm için öyle diz de saygılı olun lütfenBen tibet budistiyim. Bu soylediginiz dinime hakarettir. Haddinizi aşmayın.
İzliyor zaten...kendisi Alman.Onlar için bu ayıp bile değil...Eşiniz izlese?
Geniş olamıyorum film izlemesi tamamiyle ters bana ve mide bulandırıcı evet aldatılmış gibi hissediyorum şuan bile yemin ederim kasıklarıma agrı girdi
Biraz geniş olun diye tavsiyede bulunmuş bana birisi bende geniş olamıyorum malesef yazdım kimseyi dar yada geniş düşünüyo diye yargılamıyorum bu yorumu nasıl alıp çevirdiniz bu şekilde tebrik ediyorum gerçekten siziinsanları geniş ,dar düşünüyorsun diye yargılayamazsın .
hamile halinle bunları yazmak istemezdim ama
işte dökülüyor....
senin bakış açına göre yorum istersen (dar bakış açısı)
,bakış açın eşinin testestoron salgısını engelleyemiyor
ömrün boyunca hangi şartlarda olursan ol engelleyemek
pc kırmak da sorum olmayacak ,
hadi engelle düşünceleri ,
tek din islamdır diğerlerini din olarak kabul etmemek lazım zaten
ordaki geniş olmakBiraz geniş olun diye tavsiyede bulunmuş bana birisi bende geniş olamıyorum malesef yazdım kimseyi dar yada geniş düşünüyo diye yargılamıyorum bu yorumu nasıl alıp çevirdiniz bu şekilde tebrik ediyorum gerçekten sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?