• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve sevgilisi bilgisayar :@

omrygtm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
104
90
13
28
Selam arkadaslad bilenler bilir..kocami ne kadar cok sevdigimi...ama bu adam bazen beni cileden cikariyo..tam bi bilgisayar manyagi...nisanliyken evlenince birakir dedim birakmadi..evlendim cocuk yaparim birakir dedim birakmadi..bilgisyarda deli gibi oyun oynuyo..ordan zorla kaldiriyorum bu sefer telefonu eline aliyo..tamam sakacıdir..komiktir..dusuncelidir ama yalniz basina ne yemegin tadi var ne tv.nin bebegimle ilgileniyorum gerci ama bi baba olarak biraz oda ilgilenemezmi yahu napabilirim kizlar sizce nasil kurtulcam bu bilgisayar belasindan:KK43:(

Ben ne yapayım ben ... :( eşim yazılımcı işi bu
Sağ eli bı pc de sol eli diğer pc de önünde iki tablet 2 telefon ve gece 3 de bile acil bağlanması gerekebiliyor açıyor ekranı

Gerçekten çok kötü bı durum

Ben ne yapayım ben ... :KK43: eşim yazılımcı işi bu
Sağ eli bı pc de sol eli diğer pc de önünde iki tablet 2 telefon ve gece 3 de bile acil bağlanması gerekebiliyor açıyor ekranı

Tamamda o iş anacim..benimki oyun oynuyo sacma sapan bisey yani oyun nedir yaa ergenmi bunlar :sinirli:

Cingar cikar.Bazen bi cinnnet herseyi cozer :KK73:
Kendini hakli cikarimasa onuda yapiyorumda ne fayda...hemen baslar ickimi iciyorum kumarmi oynuyorum...tek eglencem o eve geldikten sonra huzur istiyorum 1 istiyorsun 3 getiriyorum keyfin icindesin der...sinir oluyorum:KK4:

Ne yaptıysan fayda etmediyse,ne yapacaksan da fayda etmeyecek,
Sen istedin diye yemeği masada yer ama alelacele ve memnuniyetsiz şekilde,hangisi daha iyi?
Boş koy gitsin,çözümü yok gibi.

Nasil olcakmis o:kahve:
Herifcan gelince sorayım birkaç önemli dosyayı sildin mi hata verir bı sure rahat edersiniz
Kökten bozmak istiyorsanız üstüne meyve suyu ve çay dökün kazayla
Misafir çocuğu kirsin mesela

Ben ne yapayım ben ... :KK43: eşim yazılımcı işi bu

Ay benimki de öyle bırde ekstra oyunları var en uyuz olduğum durum ohalde oyunda oynuyor

Ben eşinizi ne kadar sevdiğinizi bilmeyen bilmezlerdenim...Aralarında bir şey olduğunu evlenmeden önce hissetmediniz mio_O

Back
X