- Emoji Skoru
- 11.803
- Puanlar
- 158
Bu zamanda elalem ne der mi kaldı? Herkes dert sahibi zaten. Boşanmalar da eskisi gibi dikkat çekmiyor kimse umursamıyor eskidendi o.Artık bezdim bunaldım. Severek evlendim Adam değişti, iş harici tüm gününü telefonda geçiriyor bazen iletişim için whatsapptan yazıyorum. Kendi ailesinin yanında benim ailemin yanında her yerde telefondan kafasını kaldırmıyor ben dahil herkes adamın sesini unuttu. Ailem artık çocuk gibi bu sana üzülüyoruz diyor. Telefonu bıraksa bilgisayara koşuyor. Küsüyorum daha da telefona bağlanıyor. Ailesi o yokken bana bu durumdan rahatsız olup olmadığımı sordu rahatsızlığımı dile getirdim. Ailesi de hak verdiler aile terapisti paranızı ödeyelim bir terapi alın dediler. Daha dün adamla konuştuk bu bağımlılığını bırakacağım dedi bugün benim tarafım misafirimiz var. lütfen babamla ilgilen dedim şu an balkonda babam onu izliyor o telefona bakıyor. Ne yapacağımı şaşırdım bir öneriniz var mıdır?
Terapist fikrini kabul de etmiyor. Sevgi de bir yere kadar artık soğutuyor bu durum. Biraz özele de girersem gece tüm gün bilgisayarda oyun oynuyor. Yatağa çağırıyorum arkadaşlara oyun sözü verdim diyor ayda yılda bir anca ilişki yaşıyoruz o da zorumla. Yaşım daha 23 hayattan soğudum arkadaşlar. Boşanmak da el alem ne der korkusu oluşturuyor. Nolur bir tavsiye verin ben ne yapacağım?
Ayrıca elalem için mi kendinizi feda edeceksiniz bu embesile? Büyükler konuşmasın aranız bozulur, terapiyi kabul etmiyor, sizi dinlemiyor ciddiye almıyor. Gencecik karısını arzulamıyor, ilgi sıfır.
Siz iyi misiniz ya? Çok tolerans göstermişsiniz, çok rahat bırakmışsınız, ne evlilik ne yetişkinlik sorumluluğu almıyor.
Çekin resti telefonuyla başbaşa bırakın, zaten sizden başka hiç kimse çekmez onu.