Kocam ve yalanları

Küçük hayvanlar üretiyorlar kuş falan yani yoğun erkek geliyor diye gitme mi istemiyor arkadaşlarım da merak edip gelmek istedi sordum kadınların ne işi var dedi niye böyle anlamış değilm
Belki de gerçekten sizin bir kere geldikten sonra hep geleceğinizi düşündüğü için öyle söylemiştir,yogun erkek geliyormuş siz ordayken de gelebilirler diye ayağınız alismasin istemiş olabilir,biz kadınlar hemen aklimiza başka başka şeyler getirebiliyoruz adamın gayet de masum olduğu durumlarda bile

konuştum bu gün kadınlar gelmeyecek dediği için ve arkadaşı da eşiyle gelmiş sen duyarsan kızarsın diye söylemedim dedi bende aynı şeyi yapacağımı gönlümce gezeceği mi ve ona söylemeyeceği mi söyledim gezemezsin diyor boşanırım devam edersen bu şekilde dedim hele boşa da bir görelim diyor

Yok uslanmıyor 😕
Kadınlar boşanirim tehditleri ile kendilerini değersizlestirdiklerini bir anlasalar artık,kendimi öldürürum demek gibi bir şey bu gerçekten niyeti olan aklına koyan zaten bunu dile bile getirmiyor gidiyor yapıyor,siz de bu şekilde üstüne gitmeye devam ederseniz eşinizin Allah korusun hiç ummadiginiz bir tepki ile karşılaşabilirsiniz,iki tane kadının dolduruşuna gelip kendinizi varsa çocuğunuzu zor duruma sokmayın akıllı olun kocalarinizin hafiyesi oluyorsunuz evlenince akillilik bu değil

Back