Kocam yemekleri begenmiyor

Çok sinir bozucu uğraş didin pişir servis et topla yıka karşındaki yemekteyiz programındaki yarışmacı gibi eleştirsin
bende ızgara var mutfağın balkonunda bir tezgah yaptım orda ızgara düzenim var ortaya salata tabaklara ızgara o kadar acayip kurtarıcı bir şey tavsiye ederim

Pilav süt kokuyo demiş ya belki de hakiki tereyağı sevmiyodur eşiniz hazır olanlardan alın öyle yapın.benim eşimde tereyağını çok sever ama mesela Sütaş ve pınar in dışındaki tereyağlarını hele ev yapımı olanları asla yemeZ
Sevmeyenler için tat gerçekten farkediyo

Iyide yemek yapmak kadinin gorevi deyil demissiniz adam iste calisip bide gelip yemek mi yapacak buda resmen bencillik temizlik kadinin gorevi deyil yemek yapmak kadinin gorevi deyil iyide kadinin gorevi ne o zaman yan gelip aksama kadar yatmak mi ?calisan bayanlari kastedmiyorum ama aksama kadarda evde oturup o benim gorevim deyil bu benim gorevim deyil de olmaz yani evin duzeni yemegi bayagida kadinin gorevi ee madem aksama kadar yatalim adam calisip gelsin yemegi yapsin hazir eli deymisken bulasiklari toplasin kadinda tw karsisinda yan gelip yatsin yada ayna karsisinda saatlerce makyaj yapsin biraz gercekci olalim

Iyide yemek yapmak kadinin gorevi deyil demissiniz adam iste calisip bide gelip yemek mi yapacak buda resmen bencillik temizlik kadinin gorevi deyil yemek yapmak kadinin gorevi deyil iyide kadinin gorevi ne o zaman yan gelip aksama kadar yatmak mi ?calisan bayanlari kastedmiyorum ama aksama kadarda evde oturup o benim gorevim deyil bu benim gorevim deyil de olmaz yani evin duzeni yemegi bayagida kadinin gorevi ee madem aksama kadar yatalim adam calisip gelsin yemegi yapsin hazir eli deymisken bulasiklari toplasin kadinda tw karsisinda yan gelip yatsin yada ayna karsisinda saatlerce makyaj yapsin biraz gercekci olalim
Canim arkadaslar kocamda bende calisiyoruz diye oyle soylediler ayni anda cikiyoruz ayni anda giriyoruz eve

şevkimi kırıyorsun de biraz üzüntülü bir şekilde , ben eşime böyle söylüyorum "tamam tamam, yenecek gibi olmuş en azından :silah:" diyor hemen , çünkü eğer diretirse hiç yapmam:-) işten geç geliyorum kısıtlı vakitte maalesef özenemiyorum, hoş özensem de genelde olmuyor bu konuda yeteneksizim maalesef.
ama eminim sizin yemekleriniz kötü olmuyordur, eşiniz fazla seçici olabilir nasıl istediğini tarif etsin ya da birlikte yapın bir kaç kez, bence halledilebilir bir sorun

Canim arkadaslar kocamda bende calisiyoruz diye oyle soylediler ayni anda cikiyoruz ayni anda giriyoruz eve
Normaldede temizlik konulari falan acildiginda da temizlik yapmak kadinin gorevi deyil yemek yapmak kadinin gorevi deyil diyen bazi arkadaslar cikiyo olara gore kadinin tek gorevi yiyip icip suslenmek gezmek tozmak ama bide hayatin gercekleri var yani... canim bak sana sunu onere bilirim yemegi yapmak icin yaparsan olmaz gercekten ozenerek acele etmeden yaparsan emin ol basarirsin ve kisik ateste pisen yemek guzel.olur lezzeti birbirine gecer derler

Yorumların hepsini okumadım ama yazan oldumu bilmiyorum.

Konu sahibi eşiniz taş yesin.
Sizde boşuna üzmeyin kendinizi.
Zeytine bile kabahat bulan bir adam var karşınızda:KK66:

yemek sitelerini öneren olmuştur eminim. ben ona göre yapıyorum. yani her gün ne yemek yapsam diye düşünmekten yoruldum. oralara takılıyorum. değişik fikirler oluyor . yoksa bildiğimiz 5-6 çeşitten ileri gitmiyor .

Back
X