• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam yüzünden cinnet geçiricem 🙄

Sadakatinden asla şüphem yok gittiği yerleri bilirim resim atar görüntülü ararım açar
Bar kulturu dedikleri bir olay var..
İsten cikinca gidip oturuyorlar..Oyle bir sey demek ki..
Yani fotograf at,goruntulu ara bunlar adamin umrunda degil ki zaten."Arkadaslarla iciyoruz diyor",sen de : "İyi o zaman" diyorsun mhtemelen :)
Hep derim,evlenildiginde bazi seyler degismeli diye..Yahu haftada bir gun ciksin,arkadaslariyla gezsin,evine gelsin tamam da haftada 5 gun sirf zevki icin saat 11'lere kadar disarida kalmasin mumkunse.Ben istemem sahsen icip icip alkol kokan bir adamin 5 gun boyunca yanimda yatmasini.Sayesinde sen de icmis kadar oluyorsun zaten..
Yani esin bu bekar gibi yasama sevdasini birakmali..Sen de konusmalisin.

Napıcam ben bu adamla. Eşim çok iyidir ban karşı ilgisi alakası kibarlığı.. asla bir dediğimi iki etmez ters konuşmaz azarlmaz evdeyken sürekli şakalaşırız gülüşürüz ama şu alkol meselesi beni bıktırdı. Sadakatinden asla şüphem yok gittiği yerleri bilirim resim atar görüntülü ararım açar ama gece 11 den önce eve gelmez erken geldiği 1 veya 2 gün haftada. Napıcam bilmiyorum boşanmak aklımdan bile geçmiyor çünkü aramız iyi kötü değil bana olan sevgisinden şüphem yok. Ama ne yapabilirim bana alıl verin lütfen 🙄🙄🙄
Yazdıklarınızı başkası yazmış gibi tekrar okuyun. Çelişkiler yumağı.

Back
X