Kocam:(((((((

Eymenim97

Sabırrr
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
25
11
1
Merhaba kizlar esinizle tartistiginiz da hakli durumdayken ilk yanina giden kim oluyo hep ben oluyorum o hic gelmez gonlumu almaz ben dayanamayip godiyorum hemen napmam lazim fikir verebilir misiniz

Bendede bazen oyle oluyor, ozluyorum kavga etsek bile. Fazla uzatmayada gerek yok bence en iyisini yapiyorsun bi yandan. Ama bi yandanda hep ilk adimi atan sen olma, birazda oda anlasin hatasini. Konusarak halledin bi yandanda

Merhaba kizlar esinizle tartistiginiz da hakli durumdayken ilk yanina giden kim oluyo hep ben oluyorum o hic gelmez gonlumu almaz ben dayanamayip godiyorum hemen napmam lazim fikir verebilir misiniz
Asla özür dileyen ben olmadım eşim küslüğe hiç dayanamaz en son ki tartışmamızda ikimizde haklıydık ama konu büyüdü küstük ertesi gün özür mesajı attım hemen beni arayıp bana mı yazdın tüylerim diken diken oldu inanamıyorum dedi

Dayanmanız lazım ayağına gideceğinizi bildiği için gelmiyordur.gitmeyin ve kırıldığınızı belli edin lakinnn; karşınızdaki adam babam gibi alıngan ve inat bir insansa mümmmkün değil ilk adımı atan taraf olmaz.. 1 ay küs kalsan bana mısın demez. Yengeç burcundan uzak durun hanımlağ :KK43:

ya da suç burçta değil bizzat babamda da olabilir bilemedim

Asla özür dileyen ben olmadım eşim küslüğe hiç dayanamaz en son ki tartışmamızda ikimizde haklıydık ama konu büyüdü küstük ertesi gün özür mesajı attım hemen beni arayıp bana mı yazdın tüylerim diken diken oldu inanamıyorum dedi
Nasıl bir imaj çizmişseniz demek :KK48:

Ilk adimi sizin atacaginizdan emin oldugu icin adim atmiyor.

Bilemiyorum benim koca akrep dediginiz gibi gelmiyo sanki umrunda degilmis gibi davraniyo ben birlik oturan biriyim cok az basbasa kalabiliyoruz hafta sonumuz da yok dogru durust gorumcelerimden firsat kalmiyo sagolsunlar evlendigimden beri untamadigim harika bi gunum olmadi benim :( kocamda bu yuzden bu hale gelmis olabilir mi alistimi yoksa hep uzakliga

97 diye doğum tarihi mi olur diyesim geldi off ah yıllar.

Öyle güzel yaştasın ki ..Böyle dertlere çok erken başlamışsın .Ayrıntılara takılıp kalma .Ve kendine her zaman değer ver ki; yıllar sonra elinde koca bi hiç kalmasın .

Aptallik yaptim kucuk yasta evlendim ve boyle kucuk dertler beni cok uzuyor kendime deger verdigimi ona nasil gosterebilirim

Back
X