- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
aman yarabbievet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
bu kadar bağırdığın için işyerinde sorun yaşıyorsun dedi
Kızlar aslında sakindim, uyarsığım halde kusmukları elektrik süpürgesi ile çektiricem deyince çıldırdım.
on beş gündür hasta.doktora götürdük fayda etmedi ilaçlar:.bronşitmiş. kocam titiz değil, ben de değilim ama bu adam beni artık çıldırtma noktasına geldi.nasıl yani, kullanmadığımız tuvalatin lavabosuna kusmuş geçen hafta.evde garip bir koku vardı.lavaboda o mkusmuklar kurumuş.zar zor temzizledim.sesimi çıkarmadm.sürekli uyarıyorum ya poşete ya da wc ye kus.artık tiksinti geldi.evde genel olarak kusmuk kokusu var.
bu adama nasıl öğretebilirim temizliğ.ilk evlendiğimizde de sifonu çekmiyordu.balayımızda da aynı oldu.oda afedersiniz dışkı kokuyordu sifonu çekmediği için.
ve ben artık tiksiniyorum.ne yapmalı
YKeşke okumasaydım al sanaaa
Ay gerçekten Allah kolaylık versin kötü bir durummuş ben okurken fena oldum ne kadardır evlisiniz önceden varmıydı böyle huylarıevet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
Kızlar aslında sakindim, uyarsığım halde kusmukları elektrik süpürgesi ile çektiricem deyince çıldırdım.
on beş gündür hasta.doktora götürdük fayda etmedi ilaçlar:.bronşitmiş. kocam titiz değil, ben de değilim ama bu adam beni artık çıldırtma noktasına geldi.nasıl yani, kullanmadığımız tuvalatin lavabosuna kusmuş geçen hafta.evde garip bir koku vardı.lavaboda o mkusmuklar kurumuş.zar zor temzizledim.sesimi çıkarmadm.sürekli uyarıyorum ya poşete ya da wc ye kus.artık tiksinti geldi.evde genel olarak kusmuk kokusu var.
bu adama nasıl öğretebilirim temizliğ.ilk evlendiğimizde de sifonu çekmiyordu.balayımızda da aynı oldu.oda afedersiniz dışkı kokuyordu sifonu çekmediği için.
Bu adama anca ya sabır çekilir.İnsana resmen işkence.Malesef böyle gelmiş böyle gider.Sürekli kusma sorunu varsa ver eline kova ona kussun hiç olmassa dökersin tuvalate kloraklarsın olur biter.evet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
Konu ismi değişmiş yeni sandım tekrar girdimmidem bulandı kaciyorum
belki önemsiz gbi di mi, bekar bayanlar varsa işin bir de bu tarafı var.ve bunlar sorun olabiliyor.benim için sorun ama başınızı ağrıttıysam üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?