kocam

aman yarabbi

Ay gerçekten Allah kolaylık versin kötü bir durummuş ben okurken fena oldum ne kadardır evlisiniz önceden varmıydı böyle huyları

Biseyler atistirirken bunu okumak. Igrencti inanin. ( neyse konuya donecek olursak esiniz aşırı pis bir insan Allah yardımcınız olsun

Bu kadar ayrıntılı yazmak zorunda mıydınız? Siz çekiyorsunuz diye biz de mi çekelim istediniz?

Zaten eşinizin sizi sevmediğini, nafaka vermemek için boşanmadığını düşünmüyor musunuz? Adam hastayken tek derdiniz halının nasıl temizleneceği ise belli ki siz de sevmiyorsunuz eşinizi.
Pis olan insan bu yaştan sonra değişmez. Ya boşanacaksınız ya da sifonun olduğu duvara "sifona bas" falan yazıp yaşayıp gideceksiniz.

Benim kocam hasta olsa kussa ben temizlerim ona temizletmem.
Olabilir sonuçta. Ben hastalanınca oda bana aynı şekilde hassas olur.
Hıı genel olarak pisse değişmez ztn. Kadınlar kadar titiz olamazlar ztn.
Bence siz sürtüşecek yer aramışsınız ikinizde.

Temaya bagislamalik bi eşiniz var.

Klozete kusmayi niye öğrenmemis ya

Bir kere olur da bu böyle çekilmez.
Dayayin poşeti her yerde yaninda tasisin.

Size yazık.

Bu adama anca ya sabır çekilir.İnsana resmen işkence.Malesef böyle gelmiş böyle gider.Sürekli kusma sorunu varsa ver eline kova ona kussun hiç olmassa dökersin tuvalate kloraklarsın olur biter.

Nedense eşinize üzüldüm.Hasta insan biraz şefkat ve ilgiyi hak etmiyor mu?En kötü insan bile hastayken ilgi ve şefkati hak eder diye düşünürüm.Eşinizin yanında sürekli poşet bulundurun.Olduğu yerde kusup poşeti çöpe atabilirsiniz.Hastayken zaten halsizdir kalkıp gidene kadar tutamayıp kusması normal.Bir de başka bir doktora daha gitmelisiniz bence.

Konu ismi değişmiş yeni sandım tekrar girdimmidem bulandı kaciyorum

Sorun başımızı ağrıtma degil canim istediğin şekilde uygun kurallar çerçevesinde konu acabilirsin.Istemeyen okumaz da yorum da yapmaz yani böyle kişilere cevap verip üzme kendini bi de bununla .
belki önemsiz gbi di mi, bekar bayanlar varsa işin bir de bu tarafı var.ve bunlar sorun olabiliyor.benim için sorun ama başınızı ağrıttıysam üzgünüm.

Madem adam hasta ve pis , onune koyarsin bir kap buna kus dersin.

Her seferinde farkli bir yere kusmaz o da.

Pis ve dusuncesiz oldugunu biliyorsun biraz onlemini alman lazim.

Yapacak cok fazla sey yok

Surekli uyar temizlik konusunda
Surekli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…