kocam

Her şey için konu açılır mı yaaa??? Ne yapalım şimdi kocan pisse. İğrenç süpürgeye çektirmek nedir?

Bu şey değil mi ya özrü kabahatinden büyük :KK70:

Bozulur makine de. Sonra bi de makinenin parçalarını temizlemek gerekir de.

Ya da kusmuğun üstüne hemen peçete bez falan atıp elektrikli süpürgeye çekilmeyecek hale getirirsin bir dahaki sefere

Hayır herkes süpürgeye odaklanmış.
Adam önceki sefer de kullanılmayan lavaboya kusup kapıyı çekmiş çıkmış.
Anormal mevzular söz konusu.
Valla ben balayinda sifon cekmemesine takildim,oyle bir adamla nasil yasanir,nasil cocuk yapilir aklim almadi,alamadi

Nasıl ogreteceksiniz ki bu adama temizliği bu yasından sonra. Evlenmeden once hic farketmediniz mi böyle pis bi insan olduğunu. Ben olsam hayatta yasayamazdm boyle. Sifonu çekmeyen adam kendi kisisel temizligine de dikkat etmiyordur

Kocanızla durmaktan sanırım siz de ona benzemişsiniz. Bunu biraz daha düzgün anlatabilirdiniz. Moderatörlerden rica edip başlığı değiştirin lütfen. En azından yemek yiyen, midesi hassas insanlara saygınız olsun.

Yaşadığınız durumlara gelirsek, böyle biriyle evli olmayı geçtim arkadaş bile olmam. Evlenmeden önce beraber yaşamak kötü, ahlaksızlık derler. Al işte sonuç ortada. Oturup doğru düzgün temizlik, görgü eğitimi verin. Başka çaresi yok.

Valla ben balayinda sifon cekmemesine takildim,oyle bir adamla nasil yasanir,nasil cocuk yapilir aklim almadi,alamadi
İnsan balayının hatrına sifon çeker.
Biz balayı diye günde 5 kez diş fırçalıyoduk nasıl özenicemizi şaşırmıştık :D
(Mübalağa içerir)

İyilesene kadar sabredin. Sonra evi terkedin. Temizlik düzenine alısana kadar da donmeyin.
iki günde düzelmez bu
İnsan balayının hatrına sifon çeker.
Biz balayı diye günde 5 kez diş fırçalıyoduk nasıl özenicemizi şaşırmıştık :KK70:
(Mübalağa içerir)
doğal haliydi.rahattır.ilk buluşmaya o çapa gibi tırnaklarla geldiğinde anlamalıydım.

Back
X