kocam

Olan güzelim supurgeye olmuş.
Kazık kadar adama temizlik öğretemezsiniz. Anlattıklarınız vahim şeyler. Kadınların bu yola getirme sevdasıyla ömür curutmesi beni benden alıyor. Ya ayarlarinizi aman ağzımızın tadı bozulmasın moduna alıp soz konusu deveyi güdeceksiniz ya da o diyardan gideceksiniz.

Konu başlığı ve içeriği kk'da "en itici başlık" ünvanını alabilir tarafımdan.. =)
Şaka bir yana, evlenirken ne dedik "hastalık da sağlık da.."
Sizin bey biraz düşüncesiz belli bazı konularda..
Bağırmadan sakin bir şekilde konuşun, wc'de sifonu çekmeyi
4 yaşında filan öğrenmiş olması gerekirdi..

Kaç yaşında insan lavobaya gidemiyo.küçücük oğlum bile lavobaya koşar.

Koskoca insan midesinin bulandığını anlayamaz mı.

Kocanız niye sürekli kusuyor, hasta mı, alkolik mi?
Verin eline fırçayı temizlesin. Temizlik eğitimi yarım kalmış herhalde, tamamlayana kadar aynı evde kalmam yerinizde olsam.
Pis insanla yaşanmaz, boşanma sebebi net.

5 sayfa mesaj var çoğu "ıyy ayy iğrenç" hatta "bize ne" yazan olmuş.

Buraya konu açanlar yaşadıkları şeylerin ağır, tuhaf, anormal vs olduğunu düşündüğü, düşündüğünün de doğru olup olmadığını yaşadıklarından dolayı aslında tam da kestiremedikleri için , kendilerinin görmediği bir yol varsa gösterelim diye konu açıyorlar.
Siz bir kelimeyi okumaya dayanamıyorsunuz , kadın yıllardır yaşıyor. O psikolojiyle yazıyor. Yol göstermek yerine "let the linç begin".
Noolur yapmayalım şunu birbirimize, insan konu açmaya korkuyor.

Konunuza dönecek olursak adam temizlik nedir bilmiyor doğru. Mecbur siz öğreteceksiniz.
sinirlenince bağıran bir yapınız varsa bunu değiştirmeniz gerekecek. insan hastayken daha çok şefkat görmek istiyor.
Hasta ve gayri ihtiyarı olmayacak bir yere istifra ettiyse " aaaa oraya yapma demedim mi nasıl temizlenecek vs" gibi önemli olan onun hasta olması değil de halıdaki leke olduğunu ifade eden söylemler duyarsa, bu anlattıklarınızı gıcıklığına da yapabilir pekala.

Ben dili kullanarak , sağlıklı olduğu ve aranızın düzgün olduğu, tok ve dinlenmiş bir zamanınızda konuşmaya başlayın.
Karşısına değil yanına oturun bir şekilde temas edin.

Herif onemsemiyo kokuyu kendi senide onemsemiyo bence. Lavaboya kusulur mu ya? Yetisemezsin ok, ama tuvalete kusulur. Elektrik supurgesinide direkt cope at o koku omru billah cikmaz

Back
X