kocam

Konuyu okuyunca değil de yorumlarda çoğu kişinin paylaştığı KUSMUKLU yüz ifadesinden midem bulandı benim de.
lütfen yorum yaparken yapıcı olmayan yorum olup olmadığına dikkat edin ya güzel konuşun ya da susun...

Konu sahibi inşallah eşiniz düzelir ama güzelce anlatmaniz gerekiyor .
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır...

Temizlik 9-10 yaşına kadar öğrenildi öğrenildi yoksa mümkün değil.

Okurken bile dayanılmaz.....

Ve sen bunu yaşıyorsun.

Üzüldüm ama artık bir yerde resti çek ve bu pisliğe katlanma.

evet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
bu kadar bağırdığın için işyerinde sorun yaşıyorsun dedi
Kızlar aslında sakindim, uyarsığım halde kusmukları elektrik süpürgesi ile çektiricem deyince çıldırdım.
on beş gündür hasta.doktora götürdük fayda etmedi ilaçlar:.bronşitmiş. kocam titiz değil, ben de değilim ama bu adam beni artık çıldırtma noktasına geldi.nasıl yani, kullanmadığımız tuvalatin lavabosuna kusmuş geçen hafta.evde garip bir koku vardı.lavaboda o mkusmuklar kurumuş.zar zor temzizledim.sesimi çıkarmadm.sürekli uyarıyorum ya poşete ya da wc ye kus.artık tiksinti geldi.evde genel olarak kusmuk kokusu var.
bu adama nasıl öğretebilirim temizliğ.ilk evlendiğimizde de sifonu çekmiyordu.balayımızda da aynı oldu.oda afedersiniz dışkı kokuyordu sifonu çekmediği için.
ve ben artık tiksiniyorum.ne yapmalı
Yani tamda kahve içtiğim zaman okudum:kusmuk::kusmuk:

evet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
Kızlar aslında sakindim, uyarsığım halde kusmukları elektrik süpürgesi ile çektiricem deyince çıldırdım.
on beş gündür hasta.doktora götürdük fayda etmedi ilaçlar:.bronşitmiş. kocam titiz değil, ben de değilim ama bu adam beni artık çıldırtma noktasına geldi.nasıl yani, kullanmadığımız tuvalatin lavabosuna kusmuş geçen hafta.evde garip bir koku vardı.lavaboda o mkusmuklar kurumuş.zar zor temzizledim.sesimi çıkarmadm.sürekli uyarıyorum ya poşete ya da wc ye kus.artık tiksinti geldi.evde genel olarak kusmuk kokusu var.
bu adama nasıl öğretebilirim temizliğ.ilk evlendiğimizde de sifonu çekmiyordu.balayımızda da aynı oldu.oda afedersiniz dışkı kokuyordu sifonu çekmediği için.
Eşiniz 15 gündür hastaysa ve kusuyorsa siz yanına kusucağı kova içine çöp poşeti koysaydınız halıya kustuysa katlayıp balkona atıp halı yıkamaya verirdiniz.
Ben kusacak kadar hasta olsam eşimin laf etmesine sinir olurum
Şarhoş olur kusar ayrı
Laf etmişsiniz oda temizlemeye çalışmış
Erkeklerin çoğu şartı şurtu bilmez ki

Bir insan afedersiniz de z.çtığını nasıl öylece bırakır, anlam veremiyorum. :KK14:
Lütfen tuvaletin kenarına vs "Sifonu çek! Elini yıka!" tarzı yazılar yapıştırın bari de öyle öğrensin.

Ne kadar k.usmuklu b.klu bi konu sanki yanibasimda aldım kokuyu :kusmuk: pasaklı insana tahammül çok zor ama öğrenmiyor temizliği pasaklı insan soncta icinde var pislik yanlış anlamyn pis olmak anlamnda. Allah sabır versn

sen zaten böylesin
Büyük abdestten tiksinmem istifradan tiksindiğim kadar ya...
Allah yardımcın olsun midem bulandı annesinin yetistiremedigini sen eğitemezsin be canım...

Afedersin ama sıçıp sıçıp sifonu çekmeyen kocanın kafasını klozete sokardım sanırım.

Kimse kimsenin pisliğini bile isteye çekmek zorunda değil. Hasta olur zor durumda olur evet anlarım. Ortalığa kusup makineye çekmek , dışkılayıp sifon çekmemek Bu bildiğin pislik!..

Kedi Köpekler bile dışkılayıp ortalıkta bırakmıyor hayvan kadar aklı yok mu? Pislik herif.

Back
X