kocam

Eşine ne kötü şeyler ve hakaretler yazmislar.Eğer seviyorsan, ben temizlerim demek cok mu zor.Süpürgeye cekme diye bağıracağina.Bilmiyordur temizliği belki.Uyar öğret.Söyle güzelce.

Eşine ne kötü şeyler ve hakaretler yazmislar.Eğer seviyorsan, ben temizlerim demek cok mu zor.Süpürgeye cekme diye bağıracağina.Bilmiyordur temizliği belki.Uyar öğret.Söyle güzelce.
o an şok oldum.diretiyor.görmen lazım...lavaboya kusa kusa evi koku aldı.tepki koymamıştım ama zamanında 3000 liraya aldığım süpürgryi feda edemem...o diyor ki aman süpürge bozulsun yenisini alırız. ama hiç öle olmuyo.gidenin yerine yenisi gelmiyor.
bir temizlersin iki temizlersin.artık kusmasından iğreniyorum.daha iyi bir doktora gitmeli.

Hali supurgeden ucuzdur at gitsin o haliyi
Esin pis degil baska bitur kusup birakmak nedir cocuk olsa anca belki

Tuvaletleri ayirin ikiniz ayri tuvalet kullanin oraya buraya kusarsada temizlemedigi yeri atin cope gitsin cebinden para ciktikca ogrenir nereye kusacagini

Haliyida supurgeyle cektiyse ikisinide atin cope

Yok zor mu geliyo temizle diyeblerede sastim umarim kocalari gece gunduz oraya buraya kusar

Adamın kırk yılın başı temizleyeceği tutmuş oda elektrikli süpürgeyle :D
Kaç yaşında insan nasıl değişsin ki artık çok kötü çok

Herkesin basına gelebilir kusma olayı bence fazla tepki gosterdi kk uyeleri.tabi supurge ile ilgili kısım hos degil.balayında sifon cekmeme olayina güldüm Allah yardımcınız olsun

Pis olması bi yana bu kadar kusması normal değil başka bi doktora gitmeli acilen.

evet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
bu kadar bağırdığın için işyerinde sorun yaşıyorsun dedi
Kızlar aslında sakindim, uyarsığım halde kusmukları elektrik süpürgesi ile çektiricem deyince çıldırdım.
on beş gündür hasta.doktora götürdük fayda etmedi ilaçlar:.bronşitmiş. kocam titiz değil, ben de değilim ama bu adam beni artık çıldırtma noktasına geldi.nasıl yani, kullanmadığımız tuvalatin lavabosuna kusmuş geçen hafta.evde garip bir koku vardı.lavaboda o mkusmuklar kurumuş.zar zor temzizledim.sesimi çıkarmadm.sürekli uyarıyorum ya poşete ya da wc ye kus.artık tiksinti geldi.evde genel olarak kusmuk kokusu var.
bu adama nasıl öğretebilirim temizliğ.ilk evlendiğimizde de sifonu çekmiyordu.balayımızda da aynı oldu.oda afedersiniz dışkı kokuyordu sifonu çekmediği için.
ve ben artık tiksiniyorum.ne yapmalı
Bu kadar pis adamdan ancak bosanmali şaka bir yana da pis insan degismiyor

Adam hasta

15 gündür iyileşmemiş

Bronşit demişler ama kusuyor

Adamın hastalığı ve kusmasına çözüm aramak yerine yıllar önceki balayındaki sifonu neden karıştırdın konuya

Adam hatalı ama senin tavrın yüzünden öyle temizlemeye kalkmış sanki

Sifona gelince de tuvaletler değişince el alışkanlığı sıkıntı olup unutabilir

Tatile gittik ve arıtma var tuvalete kağıt atmayın dediler

Bizimkiler de kağıt atmamaya odaklanınca sifonu unutmuşlar muhtemelen eşi de balayında otelde yeni ortam unutmuş

Buradaki konu da herkesi iğrendirip sana destek artsın diye yazılmış sanki

Çuvaldızı kocana müdüre iş arkadaşına yahut sokaktaki birilerine batırırken de azıcık iğneyi de kendine batır

Bu konu nedir ya sanki siz çok mu normalsiniz gidip bez alıp müdahale etmek yerine oturduğunuz yerden yapma etme mi.dediniz? eşiniz çocuk mu onun öyle yapılmayacağını bilmeyecek kadar..Kullanmadığınız tuvaler nasıl oluyor hiç mi girmiyorsunuz ki eşiniz giriyor demek ki hiç.mi temizlemiyorsunuz kurumuş valla sizde bence aynısınız iğrenç o evi düşünemiyorum sifon kavramı olmayan koca ve tuvaleti kontrol etmeyen kadın

Eşinizden bir yabancı gibi bahsediyorsunuz başka bir doktora gitmeli diyorsunuz da, başka bir doktoru neden siz ayarlamıyorsunuz mesela? Ya da onu teşvik ediyor musunuz başka bir doktora gitmesi için.. üstelikte 15 gün hastalığın geçmemiş olması için uzun bir süre..

Ayrıca sürekli istifra eden insanın yanına poşet koyulabilirdi.. Böylelikle ne halınız mahvolurdu, ne süpürgeniz...

Diğerlerine diyecek birşey bulamıyorum sifon çekmemek hem saçma, hem temiz olmaktan yoksunluktur.. Bu hiç çekilecek dert değil..

Ay şu kapıları camları bir açın forum kusmuk koktu resmen. Tamam adam pasaklı ama yazik ya kaç gündür hasta kusuyormus. İlgilenip şefkat göstermeniz gerekirken nelerle uğraşıyorsunuz. Bir taraftan da adama üzüldüm. Kocam Hastayken en son düşüneceğim sey balayındaki kabahati olurdu herhalde. Millet de linç etmiş yani hastalık bu hanımlar yaşlılıkta kocanız altına kacirdiginda ne yapacaksınız acaba?
Tamam süpürgeyle girişmesi hata olmuş ama belli ki adam artık ne yapacağını şaşırmış. Konu sahibi lütfen daha sakin olun o sizin hayat arkadaşınız. Hatasını görünce söyleyin ama suçlamadan. Başka doktora gitmesi için teşvik edin. Bronşit şakaya gelir mi?

Bu konu nedir ya sanki siz çok mu normalsiniz gidip bez alıp müdahale etmek yerine oturduğunuz yerden yapma etme mi.dediniz? eşiniz çocuk mu onun öyle yapılmayacağını bilmeyecek kadar..Kullanmadığınız tuvaler nasıl oluyor hiç mi girmiyorsunuz ki eşiniz giriyor demek ki hiç.mi temizlemiyorsunuz kurumuş valla sizde bence aynısınız iğrenç o evi düşünemiyorum sifon kavramı olmayan koca ve tuvaleti kontrol etmeyen kadın
Öyle deme bizde banyo tuvaletini kullanıyoruz diğeri kullanılmıyor diye gelen giden olmadıkça öncesi sonrası dışında temizlenmiyor. Hani adam ben wc deyken girivereyim dese öylece bıraksa benimde haberim olmaz.

Buralar kusmuk kokuyo :kusmuk:
Eşinizin cebine poşet koyun :kusmuk:
Ayrıca nasl demez ya ben oraya kustm temizleyemedm diye :kusmuk:sende koku geliyo diye bi bakmadn mi :kusmuk:

evet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
bu kadar bağırdığın için işyerinde sorun yaşıyorsun dedi
Kızlar aslında sakindim, uyarsığım halde kusmukları elektrik süpürgesi ile çektiricem deyince çıldırdım.
on beş gündür hasta.doktora götürdük fayda etmedi ilaçlar:.bronşitmiş. kocam titiz değil, ben de değilim ama bu adam beni artık çıldırtma noktasına geldi.nasıl yani, kullanmadığımız tuvalatin lavabosuna kusmuş geçen hafta.evde garip bir koku vardı.lavaboda o mkusmuklar kurumuş.zar zor temzizledim.sesimi çıkarmadm.sürekli uyarıyorum ya poşete ya da wc ye kus.artık tiksinti geldi.evde genel olarak kusmuk kokusu var.
bu adama nasıl öğretebilirim temizliğ.ilk evlendiğimizde de sifonu çekmiyordu.balayımızda da aynı oldu.oda afedersiniz dışkı kokuyordu sifonu çekmediği için.
ve ben artık tiksiniyorum.ne yapmalı
Kızlar eşimle barıştım.eve geri döndüm.babam son derece iyi davranıyordu ama eş başka bişi, ne kadar kavga etsek de ki kavga edince zaman zaman şiddet de gösteriyor eşim, bana vurunca ben de ona vuruyorum, birbirimizi fena tartakladığımız anlar oldu, ama sonuçta o erkek, daha çok ben zarar gördüm. iyi olduğumuz zamanlarda iyiyiz.Yani gezeriz, tozarız, ev işlerine yardım eder vsEşimin beni sevmediğini ve nafaka vermek istemediği için boşanmadığını biliyorum, takriben bin beş yüz lira nafaka vermek istemeyecek tabi.Benim de hatalarım var, o bağırınca ben de ses yükseltirim, alttan almam, ama eşimde psikolojik sorunlar da yok değil, bazen bir canavara dönüşüyor ve babam onun çift karakterli olduğunu söylüyor, bizi sevmediğini, benim o evde geçici olduğum tekrar babamın yanına döneceğimi söylüyor babam.Ama öte yandan boşansam hayatta tek başıma mücadele edicem, evde konuşcak kimse olmıcak, eşimin normal zamanlarında iyi anlaşıyoruz, sinirlendiği an bir canavara dönüşüyor, ço k korkutucu oluyor.ilk kişiliğinden çok farklı bir kişi.ama ondan kopamıyorum, sorun maddiyat da değil.iyi olduğuzamanlarda çok iyi anlaşıyoruz, çok anlayışlı bir eş, bazen garip şeyler söylüyor mesela online tarot sitelerindeki fal yorumlarına göre hareket ediyor ve bunun gibi garip davranışları var, rüyalarında gördüklerini çok ciddiye alır mesela...gibi gibi.ama ben onun yanında olmak istiyorum, dün eve girdim, evet burası benim evim dedim ne kadar özlemişim, babamın yanında iyi hissetmiyorum.

babam da ondan nefret ediyor, babam onu kesinlikle görmek istemiyor, öte yandan eşimin ailesi de beni istemiyor.
kafam karışık, bu ilişki sürer mi ya da ne kadar sürer bilmiyorum ama ben kocamın yanında huzurluyum...Bu sefer derslerimi aldım, kocam şu dedi bu dedi diye aileme dedikodu yapmıcam, kocama karşı daha itaatkar olucam, ev işlerinde daha aktif olucam, ona sorun anlatmayacağım ve bir kez daha deneyeceğiz, bu kaçıncı eve gelişim bilmiyorum ama ne diyorsunuz kızlar...

Evliliğimizin üçüncü ayında başlamıştı şiddet.uygun değildik ama evlenmiştik iki ayda hem de internetten.4,5 yıl oldu dün yine yılanlık yaptı.bu ilçefe herkes senin tuhaf olduğunu düşünüyor.allahım bu akıl hastası da başıma kaldı deyince ağladım.oysa çok basit bişiyden çıkmıştı tartışma.bana on kez tekrar etme demiştim bişiyi.sonra tartışma aldı başımı yürüdü.birkaç küfür de ben ettim.kızlar dün başım çatladı.evden çıkıcam çantamı vermiyor.annemlerim evinin anahtarını saklamış.bugün zar zor gelebildim annemin evne.onlar istanbuldalar.kafam burada bile rahat değil.yaşama güvenim gitti.evin içinde dırdır eden adam çoo zor
Geçen sene boşanmayu denedim olmadı...böyle sıkıntılı benim hayatım ve boşanma korkutuyor sanırımgüvenim yok
eşinizden şiddet gördüğünüzü belirtmişsiniz daha önce, bu konuda değiştiyse temizlik konusunda da değişir sanırım
Allah yardımcınız olsun

Back
X