kocam

Beğenmiyorsanız yolu gösterin.Bu yaştan sonra huyunu ne konu açarak ne de söyleyerek değiştirebilirsiniz.

İyyyy midem bulandi:kusmuk: yahu ben kocama pasaklı derdim benimki bu anlattiklarinizin yaninda hiç kalirmis canim kocam ya ne pis adamlar varmis be okurken öğürdüm valla acidim size hanfendi bu adam çekilmez:işsiz: kurumus kusmuk ne lan baei kustun soyle:KK70:

evet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
bu kadar bağırdığın için işyerinde sorun yaşıyorsun dedi
Kızlar aslında sakindim, uyarsığım halde kusmukları elektrik süpürgesi ile çektiricem deyince çıldırdım.
on beş gündür hasta.doktora götürdük fayda etmedi ilaçlar:.bronşitmiş. kocam titiz değil, ben de değilim ama bu adam beni artık çıldırtma noktasına geldi.nasıl yani, kullanmadığımız tuvalatin lavabosuna kusmuş geçen hafta.evde garip bir koku vardı.lavaboda o mkusmuklar kurumuş.zar zor temzizledim.sesimi çıkarmadm.sürekli uyarıyorum ya poşete ya da wc ye kus.artık tiksinti geldi.evde genel olarak kusmuk kokusu var.
bu adama nasıl öğretebilirim temizliğ.ilk evlendiğimizde de sifonu çekmiyordu.balayımızda da aynı oldu.oda afedersiniz dışkı kokuyordu sifonu çekmediği için.
ve ben artık tiksiniyorum.ne yapmalı

Bazen evlenmediğine dua edenler el kaldırsın :halay:

Yorumlara cok güldum :) basligi gorunce bakmayacaktim diger basliktan buralara gelmis buldum kendimi :)
Valla yorumlara oyle bir gülüyorum ki baska.konulara bakiyordum bi bakayim tekrardan dedim bende
Esim.sordu artık gecenin 4u olmus bende söyledim. Diyor ki o konuyu açana şöyle. Işi çok yaş :D

evet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
bu kadar bağırdığın için işyerinde sorun yaşıyorsun dedi
Kızlar aslında sakindim, uyarsığım halde kusmukları elektrik süpürgesi ile çektiricem deyince çıldırdım.
on beş gündür hasta.doktora götürdük fayda etmedi ilaçlar:.bronşitmiş. kocam titiz değil, ben de değilim ama bu adam beni artık çıldırtma noktasına geldi.nasıl yani, kullanmadığımız tuvalatin lavabosuna kusmuş geçen hafta.evde garip bir koku vardı.lavaboda o mkusmuklar kurumuş.zar zor temzizledim.sesimi çıkarmadm.sürekli uyarıyorum ya poşete ya da wc ye kus.artık tiksinti geldi.evde genel olarak kusmuk kokusu var.
bu adama nasıl öğretebilirim temizliğ.ilk evlendiğimizde de sifonu çekmiyordu.balayımızda da aynı oldu.oda afedersiniz dışkı kokuyordu sifonu çekmediği için.
ve ben artık tiksiniyorum.ne yapmalı
Tatlım karşına al düzgünce konuş biraz cilveli davransan

İştahı çokca olup yeme isteğimi durduramiyorumm.
Evlenmek istiyorum yalnızım :KK43: diyenleri buraya alalımm :)

Keşke başlığı farklı bir şey seçseydiniz yahu . Hamileyim zaten mide bulantısı çekiyorum başlığı okumamaya çalışsamda her seferinde karşıma çıkıyor.
Konuyu okuyamadım üzgünüm, yorum yapamayacağım.

be titiz bir insan değilim ama elektrik süpürgesine 1 damla su bile çektirmem temiz olsa da koku yapıyor o su. kocanın ki ultra iğrenç!

Arkadaşlar kadın yardıma gelmiş başlıkta gördünüz konunun kötü olduğunu okunasaydiniz ozaman .
Canım esine temizlet sen temizleme ya da o bunu yapınca öğür belki anlar gerçekten çok tiksindigini.bu böyle gitmez hasta olursun .ne diyim bilemedim ki adamın içinde olmazsa temizlik yapmaz tabi insanın icinden gelecek Allah yardımcın olsun canım

Arkadaşlar iyi güzel dertleriniz var çözeceğiz de mahremiyet denen bir şey var o da olmalı yapmayın eşinizin temizlik konusunda hassas olmadığından bahsedersiniz de bu kadar açık da anlatılmaz ki yapmayın

Back
X