- 17 Temmuz 2021
- 7.364
- 24.256
- 298
It is a pencil diyesim geldiPensin demiş ona da.![]()
Tutamadim kendimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
It is a pencil diyesim geldiPensin demiş ona da.![]()
Espriyi bilmiyorm bennn yeni duydumYaaa ben yapacaktım o espriyi
bu degil, bu degil, bu bizim köyden değil
Benim de bazı öğrencilerim var böyle. Ortaokul olmuş ama dilimizi doğru düzgün kullanamayan, iş sosyal medyada video paylaşmaya, Tiktok çekmeye gelince uzman olan….Kocamın bir defa pensin fotosunu whatsap imegis yerinden buldum sonra dedi o bir numaramda kendime yoladım falan donra dünbu emojiler ilk çnde idi çıldırdım resmen bana atmamiş kavqa çıkardım bagırdım susdu bir gün geçdikden sora diyo dostuma atmışım
böyle şry dosta atılmaz yemin et diyorum ben her şeye yemin etmem diyo arama yerinde stkeri aradim hiç kimse çikmiyor acaba kızamı atmış çildrcan ne yapmalıyım
İyyy aklıma geldi. Benim eski koca, beni aldatırken kasına atmış şeyini, sen kaldırdın sen indir falan yazmıştıİnternet çük resmi dolu.
Sanki görüntüyle bitiyo iş salak herifler fotosunu gönderip neyi ispatlamaya çalışıyorsa.
İyyy gerçekten şu cins midemi bulandiriyo artık.
Iyyyyyy.İyyy aklıma geldi. Benim eski koca, beni aldatırken kasına atmış şeyini, sen kaldırdın sen indir falan yazmıştıayılar sanıyolar ki bu çok errrotik
Ya rezil bir fıkra zaten, bilmemeniz daha umut vericiEspriyi bilmiyorm bennn yeni duydum![]()
Napdın beİyyy aklıma geldi. Benim eski koca, beni aldatırken kasına atmış şeyini, sen kaldırdın sen indir falan yazmıştıayılar sanıyolar ki bu çok errrotik
Ben ilk bir aydı evliydik bakdım pensinin fotosu whatsap fotosu bölümde demek kimese atılmış ev bizim evdei neden atmiş kıza atdıgını biliyorum bana diyo ki kendi kendime yoladım ama yalan biliyorum aff etdim ama bu sefer daha dikatli davrandı bulamadım dün emojı yerinde bunu buldumİnternet çük resmi dolu.
Sanki görüntüyle bitiyo iş salak herifler fotosunu gönderip neyi ispatlamaya çalışıyorsa.
İyyy gerçekten şu cins midemi bulandiriyo artık.
BanaBen ilk bir aydı evliydik bakdım pensinin fotosu whatsap fotosu bölümde demek kimese atılmış ev bizim evdei neden atmiş kıza atdıgını biliyorum bana diyo ki kendi kendime yoladım ama yalan biliyorum aff etdim ama bu sefer daha dikatli davrandı bulamadım dün emojı yerinde bunu buldumbunda mutlaka kıza atmış içim acıyo
dedi ki qurpda arkadaşima atdımYa rezil bir fıkra zaten, bilmemeniz daha umut verici![]()