Kocam

Kocamın bir defa pensin fotosunu whatsap imegis yerinden buldum sonra dedi o bir numaramda kendime yoladım falan donra dün 🫦👄🔥bu emojiler ilk çnde idi çıldırdım resmen bana atmamiş kavqa çıkardım bagırdım susdu bir gün geçdikden sora diyo dostuma atmışım 🫦👄böyle şry dosta atılmaz yemin et diyorum ben her şeye yemin etmem diyo arama yerinde stkeri aradim hiç kimse çikmiyor acaba kızamı atmış çildrcan ne yapmalıyım
Benim de bazı öğrencilerim var böyle. Ortaokul olmuş ama dilimizi doğru düzgün kullanamayan, iş sosyal medyada video paylaşmaya, Tiktok çekmeye gelince uzman olan….

Önce dilimizi öğrenin lütfen.

İnternet çük resmi dolu.
Sanki görüntüyle bitiyo iş salak herifler fotosunu gönderip neyi ispatlamaya çalışıyorsa.

İyyy gerçekten şu cins midemi bulandiriyo artık.
İyyy aklıma geldi. Benim eski koca, beni aldatırken kasına atmış şeyini, sen kaldırdın sen indir falan yazmıştı 😶‍🌫️🫠 ayılar sanıyolar ki bu çok errrotik

İnternet çük resmi dolu.
Sanki görüntüyle bitiyo iş salak herifler fotosunu gönderip neyi ispatlamaya çalışıyorsa.

İyyy gerçekten şu cins midemi bulandiriyo artık.
Ben ilk bir aydı evliydik bakdım pensinin fotosu whatsap fotosu bölümde demek kimese atılmış ev bizim evdei neden atmiş kıza atdıgını biliyorum bana diyo ki kendi kendime yoladım ama yalan biliyorum aff etdim ama bu sefer daha dikatli davrandı bulamadım dün emojı yerinde bunu buldum🫦👄🔥bunda mutlaka kıza atmış içim acıyo

dedim bu ne susdu sonra dedi ben bilmiyorum sonra dedi dostumla yazışırken atdım ama neden arama yerde çikmiyo çok kötüyüm

Ben ilk bir aydı evliydik bakdım pensinin fotosu whatsap fotosu bölümde demek kimese atılmış ev bizim evdei neden atmiş kıza atdıgını biliyorum bana diyo ki kendi kendime yoladım ama yalan biliyorum aff etdim ama bu sefer daha dikatli davrandı bulamadım dün emojı yerinde bunu buldum🫦👄🔥bunda mutlaka kıza atmış içim acıyo
Bana
Ya rezil bir fıkra zaten, bilmemeniz daha umut verici 🥰
dedi ki qurpda arkadaşima atdım

Back
X