- 23 Ağustos 2019
- 785
- 2.155
- 113
- 36
- Konu Sahibi Doymayanbayan
-
Benim eşimde ilk zamanlar aynen böyleydi 7 senelik evliyiz ben uyandığımda yanımda bulamadığımı biliyorum annesine babasına haber veriyordum kıyameti koparttım kaç kez oturduğu evde arkadaşlarıyla içerken uyuyakalırdı ev iki üç sokak üstümzde arkadaşın annesi haber verirdi. Sakin sakin bira kaç kez anlattım evlilik hayatına alışamadı diye üstüne çok gitmedi. Her defasında kavga dövüş sakin bir konuşma anlaşılma beklentisi derken hop diye bir anda herşeyi kestim nerdesin diye bile aramamaya başladım sonra baktım o yanaşmaya başladı. Bna zaman ayır falan demiyorum eskisi gibi alıyorum çantamı ben şuraya deyip çıkıyorum takmıyorum bana nasılsa ona öyleyim şimdi o plan yapar hep benimle bence işin sırrı ayna olmakNe yazayım bilmiyorum. Hep aynı şey oluyor. Hep arkadaşları benden önde. Kaç defa bu konunun tartışmasını yaşadık. En son mahkemeden döndük. Adam aynı değişmiyor. Ben çok yanlış tanımışım kızlar. 10 sene sonra evlendik. Şimdi sorun tekrar evlenirmiydin diye.. asla! Yalanlarını yakaladım gözüme baka baka yalan söyledi ispat ettim yine bi şekilde üste çıktı.
Bugün ki konu da yine arkadaşlarıyla plan yapmış. İzin gününde çıkacakmış... Zaten bi gün izni var onda da ben öğlene kadar çalışıyorum... Dün erken çıkacak dedim çıktı ama yine arkadaşlarıyla gitti. Üst üste yapma diyorum.. hem çocuklar özlüyor, hem ben yoruluyorum... İki küçük çocuk var, çalışıyorum. Ev işi, yemek... Bana da nefes alanı aç diyorum ama yok... Özgür olmak istiyormuş. Git ananın evine özgür ol dedim.. küfür ettin dedi sktr git demişim... bağırdı çağırdı beni kolumdan tuttu savurdu çıktı gitti. Ben ağzıma küfür almam. Yanlış duydu ama hiç acımadı. O gözündeki öfke hala gözümün önünde. Kolum hala sızlıyor. Ben hep başkaları yüzünden bu hale geldim...
En son boşanalım demiştim. Yalvardı, ayağıma kapandı bi şans daha dedi... Şimdi sanki başkası vardı karşımda.
Bu evlilik bitecek biliyorum ama sanki bozuk arabayı arkadan ittiriyoruz. Nerede pes edeceğimizi bilmiyorum ama ben çok yoruldum. Korktum. Canım acıdı
Kendinizi yıpratana kadar boşanın, zaten siz yükü tek yürütüyor iseniz fazlalık olarak kocanıza lüzum yok. Ha var ha yok ise mümkünse kalabalık yapmasın yol verin gitsin. Kendi bildiğinizi okuyun, kapı kapanınca elalem ne bilsin karı koca ilişkinizi.. eşiniz el iyisi, eş kötüsüNe yazayım bilmiyorum. Hep aynı şey oluyor. Hep arkadaşları benden önde. Kaç defa bu konunun tartışmasını yaşadık. En son mahkemeden döndük. Adam aynı değişmiyor. Ben çok yanlış tanımışım kızlar. 10 sene sonra evlendik. Şimdi sorun tekrar evlenirmiydin diye.. asla! Yalanlarını yakaladım gözüme baka baka yalan söyledi ispat ettim yine bi şekilde üste çıktı.
Bugün ki konu da yine arkadaşlarıyla plan yapmış. İzin gününde çıkacakmış... Zaten bi gün izni var onda da ben öğlene kadar çalışıyorum... Dün erken çıkacak dedim çıktı ama yine arkadaşlarıyla gitti. Üst üste yapma diyorum.. hem çocuklar özlüyor, hem ben yoruluyorum... İki küçük çocuk var, çalışıyorum. Ev işi, yemek... Bana da nefes alanı aç diyorum ama yok... Özgür olmak istiyormuş. Git ananın evine özgür ol dedim.. küfür ettin dedi sktr git demişim... bağırdı çağırdı beni kolumdan tuttu savurdu çıktı gitti. Ben ağzıma küfür almam. Yanlış duydu ama hiç acımadı. O gözündeki öfke hala gözümün önünde. Kolum hala sızlıyor. Ben hep başkaları yüzünden bu hale geldim...
En son boşanalım demiştim. Yalvardı, ayağıma kapandı bi şans daha dedi... Şimdi sanki başkası vardı karşımda.
Bu evlilik bitecek biliyorum ama sanki bozuk arabayı arkadan ittiriyoruz. Nerede pes edeceğimizi bilmiyorum ama ben çok yoruldum. Korktum. Canım acıdı
O küfrü ederdim. Onu da bir daha ne eve ne de koynuma almazdım.Ne yazayım bilmiyorum. Hep aynı şey oluyor. Hep arkadaşları benden önde. Kaç defa bu konunun tartışmasını yaşadık. En son mahkemeden döndük. Adam aynı değişmiyor. Ben çok yanlış tanımışım kızlar. 10 sene sonra evlendik. Şimdi sorun tekrar evlenirmiydin diye.. asla! Yalanlarını yakaladım gözüme baka baka yalan söyledi ispat ettim yine bi şekilde üste çıktı.
Kavgalar asla çocukların yanında olmaz.. onlar yanımızdayken küs olduğumuzu bile belli etmeyiz. Hep onlar uyurken tartıştık çoğunda duymadılar bile.İki çocuğu yaparken aklı nerede imiş özgür olmak isteyen beyefendinin?
Çocuklara üzüldüm en çok, ilgisiz baba, evde kavga gürültü
Boşanma lafından sonra bile düzelmiyor ise en iyisi gerçekten boşamak. Belli ki öyle ya da böyle özgürlüğüne (!) kavuşacak beyefendi. Olan size ve çocuklara olur işte.
Bizim de 7 yıl oldu. Bu kadar değildi çünkü işsizlik dönemleri geçirdi. Şimdi düzenli işi var çevresi arttı. Çocukluk aşkım diyebilirim. Onu hiç böyle görmemiştim. Hep beni başkası için yıprattı. Kolumu öyle sıkmış ki hala sızlıyor. Ben ne yaşadım aklım almıyorBenim eşimde ilk zamanlar aynen böyleydi 7 senelik evliyiz ben uyandığımda yanımda bulamadığımı biliyorum annesine babasına haber veriyordum kıyameti koparttım kaç kez oturduğu evde arkadaşlarıyla içerken uyuyakalırdı ev iki üç sokak üstümzde arkadaşın annesi haber verirdi. Sakin sakin bira kaç kez anlattım evlilik hayatına alışamadı diye üstüne çok gitmedi. Her defasında kavga dövüş sakin bir konuşma anlaşılma beklentisi derken hop diye bir anda herşeyi kestim nerdesin diye bile aramamaya başladım sonra baktım o yanaşmaya başladı. Bna zaman ayır falan demiyorum eskisi gibi alıyorum çantamı ben şuraya deyip çıkıyorum takmıyorum bana nasılsa ona öyleyim şimdi o plan yapar hep benimle bence işin sırrı ayna olmak
Ben bunu asla anlatamıyorum biliyor musunuz. Dışarıya o kadar iyi o kadar ilgili bi insan ki.. en son kavgamızda bi durumdan ötürü biriyle paylaştım.. hiç benim açımdan bakmadı.. hep onun ağzıyla konuştu... Hep o ne hisseder onları anlattı. Ama benim de yaşadıklarım, hislerim var dedim.. ondan snr da kimseyle paylaşmadım zaten. Kimse de bilmez hep içimde yaşarım. Ama artık ağır geliyor sanırım. Çünkü ben artık hep sessizce ağlamaya başladım. Ben bu duyguları hak etmiyorumKendinizi yıpratana kadar boşanın, zaten siz yükü tek yürütüyor iseniz fazlalık olarak kocanıza lüzum yok. Ha var ha yok ise mümkünse kalabalık yapmasın yol verin gitsin. Kendi bildiğinizi okuyun, kapı kapanınca elalem ne bilsin karı koca ilişkinizi.. eşiniz el iyisi, eş kötüsü
İyi bir baba olduğu için değil kendim istediğim için Allah da nasip etti oldu çocuklar.... Tüm evlatlarımızı Allah bağışlasın onlarla ilgili sorunum yok...Bu sitede eşiyle sorunu olanların çoğunun en az iki çocuğu oluyor, gerçekten eskiden hanımlara kızardım “niye çocuk yaptın” diyenlere şimdi o kadar hak veriyorum ki…
İyi bir baba olabilir ama iyi bir eş değil iyi olmayan bir eş çocuk hak ediyor mu?
Çocuk büyüyüp evlenip gidecek kocayla baş başa kalan kim? Sen?
Rabbim kaderlerini daima güzel eylesin, benimde onlarla alakalı bir eleştirim yok ki.İyi bir baba olduğu için değil kendim istediğim için Allah da nasip etti oldu çocuklar.... Tüm evlatlarımızı Allah bağışlasın onlarla ilgili sorunum yok...
Bunun çok tartışmasını yaptım. Evliysen özgür olamazsın dedim. Özgür olmak istiyorsan boşanalım dedim adam anlamıyor. Bu sefer sondu sanırım. O da artık boşanmamız gerektiğini kabul ediyor ki öyle davrandı bana2 çocukla nasıl özgür olacakmış?
Bırakın 2 çocuğu, sevgililikte dahi bu şekilde özgür olunmuyor, iki tarafın birbirine karşı sorumlulukları oluyor, habersiz plan yapılmıyor vs..
Benim bir insanın (aile, akraba, eş, sevgili, arkadaş) sevgisini ölçmede şöyle bir formülüm var genelde de doğru sonucu veriyor. Bir durumdan zarar gördüğümü dile getirdiğim halde; o durumu hala ısrarla sürdürüyorsa net sevmiyordur, düşünmüyordur hatta umrunda dahi değilimdir.
Bozuk arabayı ittirerek en iyi ihtimalle en fazla güvenli bir alana çekebilirsin, tamir olmadan seni gitmek istediğin yere asla götürmez. Tamir içinde belli bir emek gerekir. Ben karşınızda emek vermek isteyen bir kişi göremiyorum maalesef.
Bunu nasıl başardınız , ben sabirli olamıyorumBenim eşimde ilk zamanlar aynen böyleydi 7 senelik evliyiz ben uyandığımda yanımda bulamadığımı biliyorum annesine babasına haber veriyordum kıyameti koparttım kaç kez oturduğu evde arkadaşlarıyla içerken uyuyakalırdı ev iki üç sokak üstümzde arkadaşın annesi haber verirdi. Sakin sakin bira kaç kez anlattım evlilik hayatına alışamadı diye üstüne çok gitmedi. Her defasında kavga dövüş sakin bir konuşma anlaşılma beklentisi derken hop diye bir anda herşeyi kestim nerdesin diye bile aramamaya başladım sonra baktım o yanaşmaya başladı. Bna zaman ayır falan demiyorum eskisi gibi alıyorum çantamı ben şuraya deyip çıkıyorum takmıyorum bana nasılsa ona öyleyim şimdi o plan yapar hep benimle bence işin sırrı ayna olmak
Kavgalar asla çocukların yanında olmaz.. onlar yanımızdayken küs olduğumuzu bile belli etmeyiz. Hep onlar uyurken tartıştık çoğunda duymadılar bile.
Babalığına da laf edemem çok ilgili bir baba. Yeri gelir benden de iyi bakar ama bunlarla iş bitmiyor ki. Zaten hep dilinde olan da bu. Çocuklara bakıyormuş ya bana yardım ediyormuş işte...
Olan bana oldu farkındayım. Asla beni anlamaya çalışmadı. "Bak bugün benimle onlar yüzünden kavga ettiğin insanlar dün sen işsizken bi arayıp hal hatır sordu mu" diyorum... Cebi para görünce çevresi arttı...
Ha öyle para deyince çok para anlaşılmasın asgarinin az üstü...
Yanlız değilsiniz, bende aynı durumdayım daha dün ayrılma eşiğine geldik ağladı söz verdi bugün yine kendi kendine planını yapıp sporuna gitti , ben evde onun benimle ilgilenmesini bekleyip durayım , duygusal olarak ihtiyaçlarınızın farkında değiller eve gelince kızdım konuşmadım umrunda değil gibi yorgunum dedi gitti yattı şimdi , üzülerek nereye varicaz bende bilmuyorumBunun çok tartışmasını yaptım. Evliysen özgür olamazsın dedim. Özgür olmak istiyorsan boşanalım dedim adam anlamıyor. Bu sefer sondu sanırım. O da artık boşanmamız gerektiğini kabul ediyor ki öyle davrandı bana
Bunun çok tartışmasını yaptım. Evliysen özgür olamazsın dedim. Özgür olmak istiyorsan boşanalım dedim adam anlamıyor. Bu sefer sondu sanırım. O da artık boşanmamız gerektiğini kabul ediyor ki öyle davrandı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?