kocam

mntahamm33

evli , mutlu, çocuklu :-)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
161
30
Arkadaslar meraba,
11 aydr yabanci uyruklu biryle evliym ve onu gercktn ck sewiyrm yenide bi oglumuz oldu cok sükür eşımde bni sevyr sorunsa şu ; eşimi cok kskanyrm kmseyle knusşn slmlaşsn istemyrm ona gûwenyrm ama cewremz pek iyi degl surkli onun önünde tléfnunu kntrol edyrm bide lohusalik geldi smdi dahada ck kskanyorm cnkü ona yaklasamiyrmda szce ne yapmalym

sesli harflerini yuttugunuz için daha çok yorum gelebilir :)
kiskancliga gelince okadar kısıtlamamaya çalış zor donemlerden geçiyorsun buarada yaşlar kaç pardon?

yani bilmiyorum onu cok sık bogazda etmek istemiyorum ama dedigim gibi cevremiz iyi degil zaten.

Kıskançlığın çözümünü çok aradım master yaptım diye bilirim eşime değil güvensizliğim çevreye ama eşime bu durumu anlatamıyorum çok seviyorum sevdiğimi söyleyince atarlanıp sinir yapıyor bu kez söylenmeyeceksede söyleniyor demem o ki sizden başka kimseye zararı yok salı verin kendinizi bebeğinize sarılın emin olun eskisi gibi kıskanmayacaksınız eğer kıskanıyorsanız o sevgi değil saplantıdır lütfen bu durumdan bir an önce kurtulun

Kıskançlığın çözümünü çok aradım master yaptım diye bilirim eşime değil güvensizliğim çevreye ama eşime bu durumu anlatamıyorum çok seviyorum sevdiğimi söyleyince atarlanıp sinir yapıyor bu kez söylenmeyeceksede söyleniyor demem o ki sizden başka kimseye zararı yok salı verin kendinizi bebeğinize sarılın emin olun eskisi gibi kıskanmayacaksınız eğer kıskanıyorsanız o sevgi değil saplantıdır lütfen bu durumdan bir an önce kurtulun
Peki tesk ederim denemeye çalışıcam.

bende çok kıskancımdır senin gibi uçan kuştan kıskarım ama benimkinin hoşuna gider onu kıskanmam :)

Belki bebeğiniz yeni doğduğu için değişen hormonlarınız sizi biraz hassaslaştırmış olabilir ancak en iyi çevrede dahi bazı kişiler gereksiz cana yakın ve can sıkıcı olabilir. Eşiniz onlarla muhattap olmak durumunda kalabilir. Eğer ona güveniyorsanız zaten o gereken sınırı koyacaktır. Hayatı ne kendinize ne ona zehir etmeyin lütfen. Umarım bebeğiniz hep sağlıklı yuvanız da aşk dolu olur :)

yaşı görmemişim neeeee 18 miiiiiii:KK57::KK57: abowww geç kalmışım :confused: yaşlandım yaşlandım:rolleyes:

X