- 28 Ocak 2016
- 45
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi beste ates
ona gerek yok çok teşekürler :)kadın sığınma evinden ne yapabilirim bu durumda diye danışmanlık al diyecektim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona gerek yok çok teşekürler :)kadın sığınma evinden ne yapabilirim bu durumda diye danışmanlık al diyecektim.
Sende onu aldat ozaman. Hayretbişe. Gidecek yerin yoksa bi nevi anlarım ama bilmiyorum çıkışsızım desende anlarım annem yıllarca sahipsiz olduğu için çekti ama gidecek yerin varsa 1 sn bekleme.bende kabul edemiyorum onlara konuşuyor sonra bnm yanıma geliyor intihar etmeyi düşünüyorum ama küçük bir bebegim var aglaya aglaya gözümde yaş kalmadı
ben evliligimden gercekten çok memnunum bi daha evlensem onun gb koca bulamam 4 4 lük bir kocam dogumdam sonra böyle oldu konuşuyo kızlarla bn bişey yapamıyorum konuşma diyorum inşallah konuşmam diyo susuyo yada gülüyo geçiyo öyle yani tek çarem kabullenmek galibaSende onu aldat ozaman. Hayretbişe. Gidecek yerin yoksa bi nevi anlarım ama bilmiyorum çıkışsızım desende anlarım annem yıllarca sahipsiz olduğu için çekti ama gidecek yerin varsa 1 sn bekleme.
kızlarla konuşuyo aldatmak oluyomu bilmiyorumAldatıyo
Kızlarla ne konusuyo ?kızlarla konuşuyo aldatmak oluyomu bilmiyorum![]()
ben evliligimden gercekten çok memnunum bi daha evlensem onun gb koca bulamam 4 4 lük bir kocam dogumdam sonra böyle oldu konuşuyo kızlarla bn bişey yapamıyorum konuşma diyorum inşallah konuşmam diyo susuyo yada gülüyo geçiyo öyle yani tek çarem kabullenmek galiba
ölümümü tercih edeyim yani kararım bu ne dersin ellimden başka birşey gelmez çaresizim anlayınYa burda çok bayan gördüm aldatılan ama senin gibisini görmedim. Adam sana inşallah konuşmam diyor gülüyor dalga geçiyor. Sende bunu kabullenirim diyorsun. Hem cinsimin boyle olmasini kabullenemiyorum ya! Dimdik dursanıza karşısında. Ona muhtaç degilsiniz. Onun gibi birisiyle evli kalmaktansa kimsesiz kal daha iyi !
Sende konuş o zaman erkeklerle .. Dişe diş kana kan..ne bilim öyle normal konuşma arkadaşlık gbi yani
Bak hayatim anliyorum. Gidecek yerim yok diyosun eyvallah. Ama bak hala 4 4luk diosun. Oyle ise zatn aldatmz. Aldatan adam agziyla kus tutsa 4 4 luk olmaz. Oturup konus. O muhtemeln gidemez benden baskasi yok diye buna guveniyor. Eger devam ederse annen babanla konus. Zannetmiorum ki seni reddetsinler. Torunlarina kiyamazlar herseyden once. Ha dersen yok kabul etmiyorlar. Bebegin en azindan biraz buyuyene kadar sabret. Baktin olmuyor o zamn caresine bak. Olum care mi. Hadi oldun gittin. Seninle bebegini kabul etmeyecek kisiler bebegine sahip cikar mi. Seni aldatan kocan bebegine senin kadar sahip cikabilecek mi. Eger inancliysan dua et sabret. Her seyin bi caresi vardir. Allah kimseye kaldiramayacagi yuk vermez.kızlarla konuşuyo aldatmak oluyomu bilmiyorum![]()
çok saol gercekten çok yardımcı oldun sabredecem :)Bak hayatim anliyorum. Gidecek yerim yok diyosun eyvallah. Ama bak hala 4 4luk diosun. Oyle ise zatn aldatmz. Aldatan adam agziyla kus tutsa 4 4 luk olmaz. Oturup konus. O muhtemeln gidemez benden baskasi yok diye buna guveniyor. Eger devam ederse annen babanla konus. Zannetmiorum ki seni reddetsinler. Torunlarina kiyamazlar herseyden once. Ha dersen yok kabul etmiyorlar. Bebegin en azindan biraz buyuyene kadar sabret. Baktin olmuyor o zamn caresine bak. Olum care mi. Hadi oldun gittin. Seninle bebegini kabul etmeyecek kisiler bebegine sahip cikar mi. Seni aldatan kocan bebegine senin kadar sahip cikabilecek mi. Eger inancliysan dua et sabret. Her seyin bi caresi vardir. Allah kimseye kaldiramayacagi yuk vermez.
kötü niyetli degil ama konuşması normal konuşmalarSende konuş o zaman erkeklerle .. Dişe diş kana kan..
Benım kocamda hergun bayanlarla muhattap bende erkeklerle ne niyetle konuştuğumuz öenmlı olan..
Sen ilk önce kocanın nıyetını anla ..
Açık konuş ağzından cımbızla laf alıyoruz.kötü niyetli degil ama konuşması normal konuşmalar
çok saol gercekten çok yardımcı oldun sabredecem :)[/QUOTE canim inan cok uzuldum. Kizdigim kendini boyle olume odaklamis olmandi. Hicbir dert yok ki zamanla gecip bitmesin. Oyle ya da boyle gececek. Istedigin zaman mesaj at. Konusuruz lutfen herseyi at bi kenara. Bebegin sana bakip guldukce tum dertlerini unutursun. Ondan oyle bir guc alirsin ki. ;-)
bana karşı davranışları aynı evet üzülmiyeyim diye mesajları saklıyo arada bakıyorum yanlış bişey yok ama ben gururuma yediremiyorum beni seven bi insan bunu yapmamalı diyorum yanlış görüyorumAçık konuş ağzından cımbızla laf alıyoruz.
Ne konusuyo , neden şüphelendın .
Konuşmaları senden saklıyo mu ?
Sana karşı davranışları nasıl ?
Ben erkek olsam bende böyle bir kadini aldatirdimAçık konuş ağzından cımbızla laf alıyoruz.
Ne konusuyo , neden şüphelendın .
Konuşmaları senden saklıyo mu ?
Sana karşı davranışları nasıl ?
Bune ya sinirim bozuldu yemın ederım. Eğer konuşmasını istemıyorsan söyle sende . Üzülme diye messajları saklamak ne demek ya ! Üzülmeni istemese konuşmaz okadar.bana karşı davranışları aynı evet üzülmiyeyim diye mesajları saklıyo arada bakıyorum yanlış bişey yok ama ben gururuma yediremiyorum beni seven bi insan bunu yapmamalı diyorum yanlış görüyorum